Apartament Alpensee Zell am See Austria Image
Apartament Alpensee Zell am See Austria ImageApartament Alpensee Zell am See Austria ImageApartament Alpensee Zell am See Austria ImageApartament Alpensee Zell am See Austria ImageApartament Alpensee Zell am See Austria ImageApartament Alpensee Zell am See Austria ImageApartament Alpensee Zell am See Austria ImageApartament Alpensee Zell am See Austria ImageApartament Alpensee Zell am See Austria ImageApartament Alpensee Zell am See Austria Image
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Email this to someone
Tarif de la:106 €zi/apartament 4 pers
Perioada: 16.12.2017 - 31.03.2018
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi Rezerva acum


Apartament Alpensee Zell am See Austria

Apartament Alpensee

Oferind acces gratuit la internet WiFi şi 14 apartamente cu vedere la munţi şi la lacul Zell, Appartement Alpensee se află la 700 de metri de centrul oraşului Zell am See şi la 5 minute de mers cu maşina de zona de schi Schmittenhöhe. Staţia autobuzului de schi gratuit este chiar în faţa proprietăţii.

Apartamentele sunt mobilate rustic şi au podea cu parchet laminat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi canapea extensibilă. Toate unităţile includ o chicinetă cu frigider şi o baie cu duş.

Apartment Type B max 4 pax:
pentru 2-4 persoane (cca 32m²).  Apartamentul dispune de 1 dormitor + 1 living cu canapea extensibila, loc de luat masa, hol la intrare, baie cu dus si WC.

Apartment Type C max 6 pax:

pentru 4-6 persoane (cca 50m²). Apartamentul dispune de 2 dormitoare separate + 1 living cu canapea extensibila, loc de luat masa, hol la intrare, baie cu dus si WC.

Alpensee Appartement ofera un spaţiu de parcare acoperit şi un depozit pentru echipament de schi.

Zeller See este la doar 50 de metri, iar oaspeţii pot găsi restaurante şi cea mai apropiată staţie de autobuz la mai puţin de 5 minute de mers pe jos.

Zonele de schi Kaprun şi Saalbach Hinterglemm sunt la 20 de minute de mers cu maşina, iar zona de schi Saalbach-Hinterglemm poate fi accesată şi cu autobuzul de schi. Serviciul de transfer de la/la Aeroportul Internaţional din Salzburg trebuie solicitat cu cel puţin 2 zile în avans şi este disponibil la un cost suplimentar.

Apartament Alpensee Zell am See Austria

Apartament Alpensee Zell am See Austria

Iarna vă aşteaptă gheţarul Kitzsteinhorn şi culmea Schmittenhöhe cu 138 kilometri de pârtii, cu toate gradele de dificultate şi peste 50 instalaţii pe cablu. În plus, cei 3.029 m altitudine ai gheţarului Kitzsteinhorn asigură garanţia zăpezii din toamnă până în vară! Să schiezi aici este o experienţă plăcută. De pe Gipfelwelt 3000, o terasa panoramică unică de pe Kitzsteinhorn, puteţi admira peste 30 vârfuri alpine şi veţi vedea lumea cu alţi ochi.

Partii pentru incepatori(31 partii): Pentru incepatori sunt recomandate partiile din Areitalm, de langa Schüttdorf şi pantele de pe valea Schmittenhöhe.

Partii pentru intermediari(19 partii): Cea mai largă gamă de partii pentru intermediari pot fi găsite pe Schmittenhöhe, inclusiv o coborâre superba 8 km care implică o uluitoare coborare de 1.200 m. La numai 25 minute de mers cu autobuzul de schi (gratuit) este Kaprun şi gheţarul Kitzsteinhorn, cu o zăpadă excelenta(zona inclusa in ski pass)

Partii pentru avansati(9 partii): schiorii avansati pot testa partiile din Schmittenhöhe.

Partii pentru snowboard: Zell am See are o multime de partii fantastice pentru a mentine reputaţia internaţională ca fiind o staţiune de snowboarding puternic.

*Cea mai lunga partie masoara 8 km(Schutt).

Zona Zell am See – Kaprun cuprinde: 138 km de partie

Apartament Alpensee Zell am See Austria


PerioadaPret/zi/Apartment Type B 4 persPret/zi/Apartment Type C 6 persRezerva
01.11 - 23.12.17 / 06.01 - 27.01.18 / 03.03 - 30.04.18106 Eur166 EurRezerva
23.12 - 30.12 CRACIUN158 Eur216 EurRezerva
30.12 - 06.01 REVELION158 Eur216 EurRezerva

Not included in the apartment price and to be paid on the Spot:

  • Local tourist tax: EUR 1,25 per person per night
  • Final cleaning fee: EUR 100,00 per apartment per stay
  • Security payment: EUR 300,00 per apartment per stay