Apartamente Toni Kaprun Austria Image
Apartamente Toni Kaprun Austria ImageApartamente Toni Kaprun Austria ImageApartamente Toni Kaprun Austria ImageApartamente Toni Kaprun Austria ImageApartamente Toni Kaprun Austria Image
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Email this to someone
Tarif de la:763 €apartament 2,3 persoane/sejur
Perioada: 03.02.2018 - 10.02.2018
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


Apartamente Toni Kaprun Austria

Apartamente Toni

Aceste apartamente moderne şi confortabile, cu balcon, beneficiază de o situare centrală şi liniştită în Kaprun, în imediata apropiere a staţiei autobuzului de schi.

Complexul Appartementhaus Toni dispune de o cameră de depozitare a schiurilor, o peluză pentru plajă şi parcare gratuită. Toate apartamentele au bucătării complet utilate.

Oaspeţii complexului Appartementhaus Toni pot folosi toate facilităţile Hotelului Toni adiacent, contra cost (restaurant, piscină interioară, zonă de spa).

Acesta este locul preferat de turiștii din Kaprun, conform comentariilor independente.

Apartamente Toni Kaprun Austria

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in apartament 2,3 persoane
  • fara masa
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transport la cerere
  • Taxa de statiune (plata la fata locului);
  • Asigurare medicala si storno
  • Alte taxe sau cheltuieli personale

Apartamente Toni Kaprun Austria

Descriere :

Kaprun este situata la poalele muntelui ( ghetarului ) Kitzsteinhorn (3.203 m) la 80 km distanta de Salzburg, intr-o zona mirifica.

Atmosfera tipic austriaca este foarte prezenta atat prin cladirile construite aici cat si prin traditionalismul locuitorilor. Statiunea de munte linistit si pitoresc se anima odata cu sosirea impatimitilor sporturilor de iarna stiut fiind faptul ca statiunea este renumita mai ales datorita posibilitatilor multiple de practicare a acestor sporturi.

Excelentele partii de schi ofera distractie maxima pentru toate categoriile de schiori. Astfel, in muntii din imprejurimi sunt amenajate peste 130 km de partii ( diferenta de nivel 3029 – 800 m ) dintre care 40 km sunt amenajati pe ghetar, iar cele 18 instalatii pe cablu asigura transportul turistilor. In Kaprun veti intalni o gama variata de magazine, cofetarii, baruri, restaurante si cluburi de noapte unde veti avea posibilitatea sa va relaxati. Pe timpul verii aveti posibilitatea sa participati la drumetiile organizate sau sa practicati schi la peste 3000 m altitudine ( unde zapada se mentine tot anul ). Ciclismul ( mountain biking ) este practicat de majoritatea turistilor statiunea beneficiind de o infrastructura demna de invidiat.

Pistele special construite pe marginea soselelor sau care traverseaza vai si paduri cu peisaje deosebit de pitoresti sunt o incantare. Un traseu pe care nu trebuie sa-l ratati este cel care duce catre castelul medieval, situat la poalele muntilor, inconjurat de padure. In Kaprun sunt o multitudine de posibilitati de cazare, de la preturi accesibile ( vile, cabane si apartamente ) pana la oferte mai pretentioase ( hoteluri si pensiuni ) toate fiind construite intr-un stil specific austriac.

Apartamente Toni Kaprun Austria


PerioadaPret/apartament 2,3 persoane/sejurRezerva
03.02-10.02.2018763 EuroRezerva