City Break Milano Italia Oferta Image
City Break Milano Italia Oferta ImageCity Break Milano Italia Oferta ImageCity Break Milano Italia Oferta ImageCity Break Milano Italia Oferta ImageCity Break Milano Italia Oferta Image
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Email this to someone
Tarif:176 €pachet/persoana
Perioada: 07.06.2017 - 30.11.2017
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


City Break Milano Italia Oferta

O noua ocazie pentru a vizita capitala internationala a modei la un super pret!

Gasesti mai jos o propunere pentru o escapada de 4 zile la Milano in care ai zborul si 3 nopti de cazare la 176 euro de persoana.

Hotelul Bel Sit 2** este situat la jumătatea distanţei dintre centrul oraşului Milano şi centrul de expoziţii Rho Pero. Tramvaiele ajung în oraş în aproximativ 20 de minute şi beneficiaţi de acces uşor la autostradă.

Hotelul Bel Sit se află lângă Stadionul Meazza şi este administrat de către proprietari. În sala de mic dejun se serveşte zilnic un mic dejun italian tip bufet.

Camerele sunt mobilate simplu, cu mobilier din lemn de culoare deschisă, fiind dotate cu aer condiţionat. Acestea includ TV prin satelit şi baie privată cu articole de toaletă gratuite.

Această zonă este excelentă pentru a face cumpărături de mărci renumite: H&M, Zara.

City Break Milano Italia Oferta

Pachetul CITY BREAK include: 

  • Bilet avion Bucuresti – Milano – Retur (orar mai jos)
  • cazare 3 nopti in camera dubla Hotel 2**
  • mic dejun
  • bagaj mana
  • taxe aeroport
  • asistenta telefon 7/24

Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri – de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra-moderne. Cei mai bogaţi oameni din lume vor să se bucure constant de atmosfera din Capitala Modei, astfel că proprietăţile imobiliare au un preţ pe măsura faimei acestui oraş.

Italia este ţara cu cele mai numeroase vestigii, iar Milano nu face excepţie – cu numeroase atracţii turistice, muzee, teatre şi clădiri de importanţă istorică, oraşul atrage anual peste două milioane vizitatori.

City Break Milano Italia Oferta


PerioadaPret / persoana / pachetRezerva
2017176 EuroRezerva

Orar de zbor :

Bucharest – Milano Bergamo, 25.05.2017 ore 06:10 – 07:35
Milano Bergamo – Bucharest, 28.05.2017 ore 20:50 – 23:55