Hotel Alte Post Bischofshofen Austria Image
Hotel Alte Post Bischofshofen Austria ImageHotel Alte Post Bischofshofen Austria ImageHotel Alte Post Bischofshofen Austria ImageHotel Alte Post Bischofshofen Austria ImageHotel Alte Post Bischofshofen Austria Image
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Email this to someone
Tarif de la:509 €pachet/persoana
Perioada: 27.12.2017 - 06.01.2018
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi


Hotel Alte Post Bischofshofen Austria

Hotel Alte Post 3***

Localizare: in centrul statiunii Bischofshofen, gazda campionatului mondial de ski jumping. Mai multe regiuni de ski sunt accesibile in numai 15 minute cu ski-bus: Muhlbach/Dienten/Maria Alm/ Hinterthal Hochkonig, Ski Amade, St.Johann Im Pongau, Alpendorf cu conexiune catre Wagrain sau Flachau. Statia de ski-bus se afla la 150 m distanta (plecari de 2 ori dmineata: 08:15 si 09:15 si de 2 ori seara). Orasul Salzburg se afla la doar 50 km distanta.

Facilitati: restaurant mare cu capacitate 300 pers (in hotel Gasthof Schutzenhof), bar, salon de zi.

Wellnessacces la centrul Spa (nou) al hotelului Gasthof Schutzenhof (situat chiar langa Alte Post): sauna finlandeza, bio-sauna, baie de aburi, zona de relaxare.

Dotari: camera cu baie proprie, uscator de par, mobilier nou, radio, telefon, tv satelit, Wi-fi.

Hotel Alte Post Bischofshofen Austria

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • Demipensiune
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transport la cerere
  • Supliment obligatoriu Cina Rev 28 euro/pers cu meniu special si program prelungit.
  • Taxa de statiune: 1,2 euro/persoana/zi (plata la fata locului);
  • Asigurare medicala si storno
  • Alte taxe sau cheltuieli personale

Hotel Alte Post Bischofshofen Austria

Hotel Alte Post Bischofshofen Austria

Descriere statiune :

Bischofshofen este un oraș din districtul St. Johann im Pongau din statul federal austriac Salzburg . Este un important punct de trecere situat atât pe linia de cale ferată Salzburg-Tirol cât și pe autostrada Tauern , o ruta principală care traversează lanțul principal al Alpilor .

Bischofshofen este situat în Alpii calcari nordici , în valea râului Salzach , la aproximativ 50 km (31 mi) de sud de capitala statului Salzburg . Este înconjurată de masivul Hochkönig din vest, o parte a Alpilor Berchtesgaden , Munții Tennen în nord-est și Alpii Stelă din Salzburg în sud-est.

Zona municipală cuprinde comunitățile cadastrale din Bischofshofen proprii, Buchberg, Haidberg și Winkl.

Hotel Alte Post Bischofshofen Austria

n epoca neolitică, triburile celtice locale au minat cuprul și sarea în dealurile din apropiere. Mai târziu, celții au fost cuceriți sau asimilați în Imperiul Roman în expansiune, când zona a fost incaporată în provincia Noricum . În secolul 3/4, un drum roman a condus de la valea Salzach la Radstadt pe râul Enns .

În secolul al VIII-lea, triburile bavareze au stabilit regiunea, promovată de ducele de Agilolfing și de episcopul Rupert din Salzburg . Zona Pongau ( pongowe ) a fost menționată pentru prima dată într-o faptă 711, când o mănăstire ( Cella Maximiliana ) a fost întemeiată prin grațiile arhiepiscopilor din Salzburg și a unei familii nobile din Oberalm. Bisericile slave au distrus mai târziu această mănăstire.

Hotel Alte Post Bischofshofen Austria

Satul Hoven a apărut pentru prima dată în 1151. În secolul al XII-lea, Arhiepiscopul de Salzburg a înzestrat biserica actuală a Sf. Maxmillian cu crucifixul Sf. Rubert încrustat cu aur și gem. [2]

Situat la sud de valea Werfen din Salzburg, Bischofshofen a fost învestit cu drepturi de piață în secolul al XIV-lea și a devenit un centru administrativ și reședință pentru Episcopii din Chiemsee . A scăzut în secolul al XVI-lea, cu dezastre naturale, declin economic și război religios, culminând cu războiul german al țăranilor din 1525-26.

Hotel Alte Post Bischofshofen Austria

Mai mult de 3/3 din populația locală a fost expulzată în timpul măsurilor de contrareformare inițiate de președinte-arhiepiscopul Contele Leopold Anton von Firmian din 1731. Mulți dintre protestanții din Salzburg au găsit o nouă casă în Prusia de Est .

În cele din urmă, Bischofshofen a reapărut ca un centru de cale ferată cu clădirea liniei ferate Salzburg-Tirol la sfârșitul secolului al XIX-lea. [3] A fost ridicat la statutul de oraș comercial în 1900 și a primit privilegiile orașului pe 24 septembrie 2000.

Hotel Alte Post Bischofshofen Austria


PerioadePret/persoana/pachetRezerva
27.12.2017-03.01.2018509 EuroRezerva
28.12.2017-04.01.2018509 EuroRezerva
29.12.2017-05.01.2018509 EuroRezerva
30.12.2017-06.01.2018509 EuroRezerva