Last Minute Circuite Culturale Image
Last Minute Circuite Culturale ImageLast Minute Circuite Culturale ImageLast Minute Circuite Culturale ImageLast Minute Circuite Culturale ImageLast Minute Circuite Culturale Image
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Email this to someone
Tarif de la:135 €pachet/persoana
Perioada: 20.06.2018 - 04.07.2018
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 1
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


Last Minute Circuite Culturale

Circuitele turistice sunt pachete de servicii de regula pentru grupuri organizate, cu transport, cazare, mese incluse in pret, .la care se adauga un ghid insotitor care calatoreste impreuna cu grupul. Ofertele au o anumita data de plecare, un anumit .itinerariu, si cazarile se schimba pe masura ce se parcurge traseul excursiei.

Circuite turistice si excursii cu autocarul sau avionul Europa: Franta, Italia, Spania, Grecia, Germania precum si alte .locatii Nepal, India, China samd.
Spune start aventurii si profita de reducerile noastre!

Last Minute Circuite Culturale

 

Circuitele turistice reprezinta cele mai potrivite modalitati de a cunoaste o tara sau o parte esentiala a unui continent sau a unei zone geografice. In cadrul colectiei de Circuite turistice exista oferte atat pentru destinatii europene, mai aproape de casa, .cum ar fi Grecia de exemplu, sau chiar unele dintre tarile baltice, dar si destinatii exotice de renume international.

Circuitele turistice sunt dedicate celor care doresc sa faca cunostinta cu cele mai importante obiective istorice, culturale sau geografice ale unei tari sau regiuni. Uneori, aceste circuite pot fi clasificate ca si excursii tematice. Una dintre cele mai populare astfel de excursii o reprezinta cea din Yucatan, care ofera turistilor posibilitatea .de a descoperi cultura Maya, .de a vizita sit-urile arheologice si de a se cufunda in istoria, cultura si misterul unei civilizatii disparute ce ne fascineaza si astazi.

Pentru cei care isi doresc o vacanta plina de aventuri, cu soare, mare si activitati inedite, ofertele din Hawaii sau Costa . Rica sunt pe gustul tuturor celor care doresc sa exploreze zone exotice, paduri tropicale, fauna si flora luxuriante, plaje de vis .si chiar si sporturi acvatice.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Last Minute Circuite Culturale


Date de plecarePachet charter avionRezerva
20.06, 25.06, 26.06, 27.06, 28.06, 29.06, 30.06, 02.07, 04.07.2018de la 135 Eur / persoana Rezerva