Occidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta Image
Occidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta ImageOccidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta ImageOccidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta ImageOccidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta ImageOccidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta ImageOccidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta ImageOccidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta ImageOccidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta ImageOccidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta ImageOccidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta Image
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Email this to someone
Tarif de la:840 €sejur/persoana, Taxe Incluse!
Perioada: 07.09.2017 - 31.10.2017
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi Rezerva acum


Occidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta

Occidental Caribe 4****

Localizare: Occidental Caribe **** (care aparține grupului hotelier Barceló și, anterior, Barceló Punta Cana) este o stațiune de vacanță care se mândrește cu o locație de neegalat aproape de apele cristaline ale magnificei Playa Arena Gorda, considerata una dintre cele mai frumoase plaje din Republica Dominicană.

Camere: Acest complex Premium dispune de 798 de camere și apartamente, care ies în evidență datorită eleganță și strălucirea lor.

Servicii: Oferta culinară de la Occidental Caribe iese în evidență prin varietate sa, cu cele 7 restaurante de specialitate din întreaga lume, întalnite in hotelurile Barceló cu All Inclusive. În plus, există o varietate de baruri pentru ca oaspetii sa se poata bucura de cocktail-uri originale și aperitive delicioase.
De asemenea, stațiunea oferă o gamă largă de activități acvatice și sportive, un parc complet echipat pentru cei mici, cu zone de relaxare atat în jurul piscinei ca si pe plajă.

Occidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta

Inclus

  • zbor dus-intors Madrid – Punta Cana – Madrid
  • transfer dus-intors aeroport-hotel-aeroport
  • cazare 7 nopti in camera Dubla Standard
  • regim masa All Inclusive
  • taxe de aeroport in valoare de 152 Eur

Non-inclus

  • taxele guvernamentale: aprox 12 USD la intrarea in tara si 20 USD la iesirea din tara
  • *pentru plecarile din 11, 18 si 25 septembrie – un supliment de 60 Eur/persoana, iar pentru plecarile din octombrie – un supliment de 100 Eur/persoana
  • cheltuieli de natura personala
  • asigurare de calatorie
  • zbor spre Madrid si retur

În mijlocul Mării Caraibelor, se afla Republica Dominicana, a doua insula cea mai mare din Antile, un peisaj de palmieri fără sfârsit si plaje frumoase. Bavaro Beach este situat în partea de est a insulei, considerat una dintre cele mai bune plaje din lume pentru nisipul fin alb, apele cristaline, palmieri,  nucă de cocos si numerosi copaci de-a lungul coastei.

Occidental Caribe Punta Cana Republica Dominicana Oferta


PerioadaPret / persoana / pachetRezerva
07 Sept - 30 Oct 2017 Plecari Lunea si Joia840 EURRezerva

Plecari:

Joia – 07 septembrie

Lunea – din 11 septembrie pana in 30 octombrie

Orar de zbor dus-intors (valabil pentru toate plecarile):  

Madrid -15:00 –  Punta Cana 17:25

 Punta Cana 19:25 – Madrid 09:55 (+1)