1 Decembrie Benelux avion Image
1 Decembrie Benelux avion Image1 Decembrie Benelux avion Image1 Decembrie Benelux avion Image1 Decembrie Benelux avion Image1 Decembrie Benelux avion Image
Tarif de la:620 €pachet/persoana
Perioada: 27.11.2018 - 02.12.2018
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 6
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


1 Decembrie Benelux avion

Ziua 1: BUCURESTI – AMSTERDAM – BRUXELLES

Intalnire la ora 06:40 la aeroportul Henri Coanda – Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Amsterdam. Sosire la destinatie la ora locala 10:40. Transfer catre Bruxelles (200 km), unde vom face un tur panoramic (3 ore) cu ghid local al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis – mascota orasului, Grand Place – considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotel Husa President Park 4* sau similar in Bruxelles.

Ziua 2: BRUXELLES – BRUGGE (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie de jumatate de zi la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghidul local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. Cazare in Bruxelles.

Ziua 3: BRUXELLES – LIEGE – LUXEMBOURG – BRUXELLES

Mic dejun. Plecam spre Luxembourg, cu o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul (in functie de timpul disponibil, se poate vizita Muzeul Transportului Public – Wallonia, intrare contra cost). Apoi ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre

Dame, construita in stil baroc. Intoarcere in Bruxelles, cazare.

1 Decembrie Benelux avion

Ziua 4: BRUXELLES – ANVERS (ANTWERPEN) optional

Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest minunat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de cca 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Cazare in Bruxelles.

Ziua 5: BRUXELLES

Mic dejun. Astazi va propunem o vizita cu insotitorul de grup la Muzeul de Ciocolata si Cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul acestei delicatese si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana. Cazare in Bruxelles.

Ziua 6: BRUXELLES – AMSTERDAM – BUCURESTI

Mic dejun. In cursul diminetii, plecam catre capitala Olandei, Amsterdam. Aici, impreuna cu ghidul local, vom admira, in cadrul unui tur panoramic de oras de cca 3 ore: Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:00 si sosire in tara la ora 23:45.

1 Decembrie Benelux avion

1 Decembrie Benelux avion

Pretul include :

 • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania TAROM;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Husa President Park 4* (sau similar) in Bruxelles;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur de oras in Bruxelles cu ghid local;
 • excursie de o zi la Liege si Luxembourg;
 • tur de oras in Luxembourg cu ghid local;
 • tur de oras in Amsterdam cu ghid local;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nu sunt incluse in pret :

 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
 • asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice).

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

 

1 Decembrie Benelux avion


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
27.11.2018620 EuroRezerva