1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova Image
1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova Image1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova Image1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova Image1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova Image1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova Image
Tarif de la:750 €pachet/persoana
Perioada: 23.10.2018 - 27.11.2018
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 6
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova

Ziua 1: BUCURESTI – MOSCOVA – SANKT PETERSBURG

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu 2 ore inainte de imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Sankt Petersburg (escala la Moscova). Sosire in vechea capitala a Rusiei, transfer si cazare la hotel Moscow 4* sau similar.

Ziua 2: SANKT PETERSBURG (tur de oras) – PETERHOF (optional)

Mic dejun. Astazi, vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac si alte atractii ale orasului. In timpul turului de oras, vom face o vizita la Muzeul Vodcii Rusesti pentru a ne „incalzi” cu renumita tarie. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova

Ziua 3: SANKT PETERSBURG – PUSKIN (optional)

Mic dejun. In cursul diminetii, optional, se poate face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei – astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 4: SANKT PETERSBURG – MOSCOVA

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire in capitala Rusiei, transfer si cazare la hotel Korston 4* sau similar.

Ziua 5: MOSCOVA

Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale.

1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova

Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa incheierea turului, va propunem o vizita optionala a Complexului Kremlin, cu vizitarea a doua dintre catedrale (rezervarile ferme se fac din tara, cu minim 2 saptamani inainte de plecare). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 6: MOSCOVA – BUCURESTI

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot, Moscova – Bucuresti. Sosire la Otopeni la ora 11:25.

1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova

1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova

Tariful include :

 • transport cu avionul Bucuresti – Moscova – Sankt Petersburg si retur Moscova – Bucuresti cu compania AEROFLOT;
 • transport avion cursa interna: Sankt Petersburg – Moscova cu compania AEROFLOT;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Sankt Petersburg la hotel Moscow 4*hotel-moscow.ru sau similar si 2 nopti in Moscova la hotel Korston 4*  sau similar;
 • tururi panoramice cu ghid local in Sankt Petersburg si Moscova;
 • vizita si degustare la Muzeul Vodcii din Sankt Petersburg;
 • vizita Metrou Moscova – cu intrare la statiile reprezentative;
 • insotitor roman de grup;
 • taxa de viza si procesare acte (poate suferi modificari);
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Tariful nu include :

 • bacsisuri (se practica): 25 EURO/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia;
 • asigurare medicala obligatorie;
 • asigurarea storno (optionala, recomandata).

Informatii suplimentare la Pan European Travel 

1 Decembrie Rusia Sankt Petersburg Moscova


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
23.10.2018780 EuroRezerva
27.11.2018750 EuroRezerva