Ao Nang Cliff View Resort

Ao Nang Cliff View Resort

Ao Nang Cliff View Resort 3***

Având ca fundal celebrele stânci din Ao Nang, Complexul Cliff View oferă bungalouri în stil thailandez, înconjurate de o vegetație tropicală. Complexul oferă un serviciu de transfer gratuit către plaja din Ao Nang, din oră în oră, precum și o piscină în aer liber.

Ao Nang Cliff View Resort este situat la 5 km de Peștera Phra Nang și la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Krabi. Se oferă parcare gratuită.

Oferind balcon privat, aceste bungalouri încântătoare din lemn au seif şi apă îmbuteliată. Băile private au facilități de duș.

Oaspeții pot petrece după-amiezi plăcute relaxându-se cu masaje thailandeze sau pot face excursii la Templul Peștera Tigrilor. Alte facilități oferite includ un centru de fitness, o saună şi un birou de turism.

Restaurantul în aer liber serveşte un bufet bogat de mic dejun, care include specialități thailandeze. De asemenea, oaspeții pot lua masa în cameră. Ao Nang Cliff View Resort

Tariful include :

  • Bilete avion Bucuresti – Krabi si retur
  • Cazare 7 nopti in camera dubla standard
  • Mic dejun
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Taxe de aeroport
  • 1 Bagaj de mana si 1 bagaj cala
  • asistenta turistica telefon 7/24

Tariful nu include :

  • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Thailanda: 60 euro / pasager
  • Asigurare medicala si storno
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Despre destinatie :

Regiunea Krabi se numara fara indoiala, printre cele mai frumoase şi pitoreşti locuri din Thailanda. Aceasta provincie se remarca prin masivele sale vulcanice, care ies din marea azurie şi impresioneaza prin monumentalitate.

Krabi se intinde de-a lungul litoralului Andaman şi va farmeca cu lagunele sale pustii, plajele neatinse şi o mare albastra ca azurul. Toate acestea creeaza o adevarata atmosfera de relaxare şi datorita faptului ca posibilitaţile de cazare sunt aici limitate, drept pentru care turismul nu a patruns masiv, iar totul in jur este neatins, natura şi numai natura.

Daca veţi dori sa va odihniţi dupa soare şi surfing, mergeţi sa exploraţi locurile din apropiere, mai precis Peştera Tigrilor- Wat Tham Seua. Peştera Tigrilor reprezinta un templu complex situat la circa 7 km nord de Krabi, a carui monumentalitate este data de lacaşul de cult, care se ridica pana spre varful muntelui. La el va conduc 1200 de trepte, insa merita sa le urcaţi intrucat va aşteapta o privelişte de neuitat asupra imprejurimilor. Panorama va va lasa fara suflare.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Ao Nang Cliff View Resort

S-ar putea sa iti placa...