Bilet Disney cu shuttle din Paris Image
Bilet Disney cu shuttle din Paris ImageBilet Disney cu shuttle din Paris ImageBilet Disney cu shuttle din Paris ImageBilet Disney cu shuttle din Paris ImageBilet Disney cu shuttle din Paris Image
Tarif de la:89 €bilet/persoana
Perioada: 01.01.2019 - 31.12.2019
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


Bilet Disney cu shuttle din Paris

Disneyland Paris este o destinatie de vacanta de vis pentru intreaga familie. Deschis in anul 1992, acest loc extraordinar cuprinde aproape 40 de km patrati unde distractia, emotiile, adrenalina si multe personaje din lumea Disney se imbina pentru o experienta de neuitat. Atunci cand directorii din cadrul companiei Disney si-au dat acordul pentru inceperea constructiei proiectului Euro Disneyland, la mijlocul anilor 80, inginerii au stiut ca vor trebui sa construiasca un taram magic special si total diferit de cele deja existente.

Disneyland Paris este o lume extraordinara ce merita explorata in cele mai mici detalii; turistii prefera sa isi faca o vacanta intreaga numai in minunata lume Disney.

Bilet Disney cu shuttle din Paris

Oferta include

ticket acces in parc + transfer dus-intors cu shuttle din centrul Parisului.

Bilet Disneyland Paris Express 1 zi / 1 parc:
– 89 euro/adult si 85 euro/copil.
Bilet Disneyland Paris Express 1 zi / 2 parcuri:
– 106 euro/adult si 99 euro/copil.

Disneyland Paris este o staţiune de vacanţă şi de recreere în Marne-la-Vallée, un oraş nou aflat. în zona de est aParisului, Franţa. Complexul este situat la 32 km (20 mile) distanţă de centrul Parisului şi se .află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne.

Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese şi de divertisment .şi şapte hoteluri aflate în proprietatea Disney. De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disneycare s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort) şi primul care a fost deţinut şi operat de Disney.

Disneyland Paris este deţinut şi operat de compania franceză Euro Disney S.C.A. , o companie publică din care 39,78 % din stocul său este deţinut de Walt Disney Company , 10 % de către Prinţul saudit Alwaleed şi 50,22 % de către alţi acţionari. Liderul principal la staţiunii este preşedintele Philippe Gas.

Complexul a fost un subiect de controverse în timpul perioadelor de negociere şi de construcţie la sfârşitul anilor 1980 şi începutul anilor ’90, când un număr de personalităţi franceze şi-au exprimat opoziţia lor, iar protestele au fost organizate de către sindicatele franceze şi altele.

Ca urmare a introducerii anunţată de UE a monedei care urmează să fie numită euro, complexul a fost redenumit de la Euro Disney Resort la Disneyland Paris în 1995. În luna iulie a acelui an, compania a văzut prima de profit trimestrial.

Al doilea parc tematic, Walt Disney Studios Park , a fost deschis publicului pe 16 martie 2002.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Bilet Disney cu shuttle din Paris


Tip Bilet / Pret Rezerva
Bilet Disneyland Paris Express 1 zi / 1 parc: - 89 euro/adult si 85 euro/copil.Rezerva
Bilet Disneyland Paris Express 1 zi / 2 parcuri: - 106 euro/adult si 99 euro/copil.Rezerva