Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Laguna Garden se află la doar 130 de metri de plajă și este înconjurat de o vegetație bogată, oferind o atmosferă relaxantă și naturală. Având o locație convenabilă, este aproape de principalele puncte de interes comerciale din stațiune, facilitând accesul oaspeților la magazine și restaurante. Cu o construcție simplă pe 7 etaje, hotelul oferă o panoramă plăcută a împrejurimilor.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă largă de facilități, inclusiv o recepție deschisă 24 de ore, un restaurant, un lobby bar, un snack bar, o piscină interioară și una exterioară, o piscină special amenajată pentru copii, un loc de joacă pentru cei mici, activități de divertisment pentru copii, o cafenea și o cofetărie, un internet cafe, servicii de masaj, un salon de înfrumusețare care include opțiuni de coafură, manichiură și pedichiură, precum și facilități de spălătorie și călcătorie. De asemenea, hotelul oferă servicii de închirieri auto, schimb valutar și are disponibilă o sală de conferințe pentru evenimente și întâlniri de afaceri.

Facilități camere

Toate camerele sunt dotate cu telefon, televizor, sistem de aer condiționat, acces la internet wireless, minibar, seif, baie cu duș/cadă și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie