Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest aparthotel, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Acharavi, la cca 900 de m de o plajă cu nisip cu intrare lină in apă, intr-o zonă liniștită. La doar cațiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 20 de camere duble. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile aparthotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea aparthotelului. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete (contra cost).

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală incălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare, clienții se pot bucura de vederea la mare de la balcon sau terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă 70 de camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Hotelul propune diverse oferte de făcut sport in aer liber, printre care volei și, contra unei plăți, ciclism/ciclism montan și călărie. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca windsurfing, hidrobicicletă și iahting, iar contra plată plimbări cu barca cu motor. Tenis de masă in interior ii păstrează in formă pe clienții aparthotelului. In zona de relaxare se oferă terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune inalte pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, un pranz à la carte și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

In aparthotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie