Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aquila Elounda Village este un hotel numai pentru adulti, situat pe insula Creta, pe malul Golfului Mirabello, pe o plaja privata. Proprietatea se afla la 3 km de statiunea Elounda, la 7 km de statiunea Agios Nikolaos si 65 km de aeroportul din Heraklion. Hotelul este perfect pentru o vacanta romantica de lux. Booking.com: Fabulos 8,8. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Luxosul hotel de 5 stele este amplasat  in partea de nord-est a Insulei Creta, pe malul Golfului Mirabello, la 3 km de statiunea Elounda, la 7 km de statiunea Agios Nikolaos, la 65 km de aeroportul "Nikos Kazantzakis" din Heraklion. Hotelul detine o plaja privata .

Facilitati Hotel

Hotelul ofera oaspetilor un centru spa si wellness cu piscina interioara, jacuzzi si 6 camere de tratament, o bucatarie premiata cu 3 restaurante, sala de fitness,  facilitati pentru practicarea sporturilor nautice si a altor sporturi, 2 baruri ( in hotel si pe plaja ), pe plaja se afla sezlonguri, umbrele si prosoape ( gratuit), mini-market si magazin de bijuterii, WiFi gratuit in zone publice, parcare.

Facilitati Camere

Hotelul pune la dispozitie 235 de camere cu vedere la gradini, la mare sau cu piscine private, dotate cu aer conditionat / incalzire, aprovizionare mini-bar (contra cost), telefon, seif (gratuit), baie / dus, uscator de par, facilitati pentru preparare ceai / cafea, balcon / terasa, TV LCD cu ecran plat, telefon, mini Hi-Fi sistem, CD / DVD-player (la cerere, CD / DVD-Library).

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie