Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Kihavah Maldives Villas


Descriere

Anantara Dhigu Resort este inconjurat de o plajă cu nisip fin și alb de pe insula Dhigufinolhu din atolul de sud al arhipelagului insulelor Maldive, la 35 minute de mers cu barca cu motor de aeroportul internațional al insulei.

Vilele și suitele oferă diverse tipuri de camere amplasate deasupra apei sau pe insule virgine. Puteți alege intre vilele poziționate perfect pentru a admira răsăritul sau apusul de soare și cele cu piscină de relaxare privată. Anantara Dhigu se remarcă printre unitățile de cazare de lux din Maldive prin varietatea de vile și suite cu design elegant. Mai multe dintre aceste vile beneficiază de acces direct la plaja cu nisip alb fin, iar toate se află la numai cațiva pași de laguna liniștită.

Oaspeții au la dispoziție centrul spa situat deasupra apei pentru o zi de wellness și răsfăț sau se pot bucura de activități precum scufundări, surfing și pescuit la mare adancime. De asemenea, puteți să faceți o plimbare scurtă pe ponton pană la insula Gulifushi, să vă bucurați de un picnic pe plajele pustii și să explorați unele dintre cele mai bune locuri de snorkelling din Maldive.

Anantara Dhigu Maldives Resort vă asigură o experiență gastronomică maldiviană excepțională. Mesele se iau intr-un cadru relaxat și informal la SEA.FIRE.SALT., unde se oferă o varietate de fructe de mare și preparate din carne la grătar, la Terazzo, care servește preparate culinare italiene și la piscină, unde se oferă preparate culinare mai ușoare, la pranz. Pentru o experiență fascinantă, puteți lua masa și la Anantara Veli pentru a savura teppanyaki sau preparate thailandeze autentice, in timp ce admirați laguna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie