Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Aquasol


Descriere

Amplasare

Acest aparthotel este amplasat chiar în centrul stațiunii Palma Nova, la cca 200 de m de o plajă cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. La doar câțiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine.

Dotări

Cele 132 de apartamente sunt împărțite pe 3 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Printre facilitățile aparthotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea aparthotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room-service, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stă la dispoziție o cameră de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu ciclism/ciclism montan, tenis și partide de golf, iar contra cost boccia. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și biliard, iar contra cost un joc de darts. În aparthotel se găsește o zonă de relaxare cu terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o discotecă, un cazinou și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun, un prânz à la carte și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.