Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Hotel Don Jaime


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul localității Cala Millor, la doar câteva secunde față de mare. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii. Până la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 85 de km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 5 etaje și o clădire auxiliară cu 4 etaje, clienții vor găsi 93 de camere de nefumători. În acest hotel cu un lift clienții sunt întâmpinați călduros la recepția deschisă la orice oră din zona de primire. Facilitățile mai cuprind și un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În camere se află o chicinetă. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu o zonă pentru copii invită la o baie plăcută și relaxantă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, partide de golf, biliard și un joc de darts. Echipa de animatori a hotelului propune programe de divertisment pentru copii și adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la prânz). De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

La hotel se acceptă ca mijloc de plată Visa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie