Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maritim Resort& Spa Mauritius (Balaclava)


Descriere



Localizare

 Acest hotel la plaja ofera un mediu ideal pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află la aproximativ 1,2 km distanță de centrul orașului Balaclava și atracțiile sale turistice

Facilitati Hotel

Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 18 suite, 215 camere single și 215 camere duble. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile mai cuprind și un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).

Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (zonă pentru fumători și scaun înalt pentru copii). Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene, de asemenea există o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Facilitati camere

În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul, DVD player-ul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Camerele oferă și papuci de casă și ziarul cotidian. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Hotelul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/Divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (gratuit) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet, minigolf și tir cu arcul, precum și cu plată - partide de golf și călărie. Clienților unității de cazare li se propune un program vast de sporturi acvatice, printre care schi nautic, windsurfing, hidrobicicletă, canoe, iahting, caiac, snorkelling și aqua-fitness, precum și contra cost catamaran și scufundări subacvatice. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, yoga și aerobic, iar contra cost biliard. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare, terapii anti-îmbătrânire și terapii ayurvedice, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Programele de divertisment pentru adulți și copii contribuie la o ședere interesantă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.