Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Radisson Blu Poste Lafayette


Descriere

Situat minunat pe o insula superba din Oceanul Indian, Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa, Mauritius ofera o evadare tropicala serena. Aceasta statiune remarcabila numai pentru adulti ofera privelisti uluitoare, in timp ce nisipul si apele turcoaz si limpezi se afla chiar in afara usii. Oaspetii se bucura de numeroase activitati pe plaja, precum si de atractiile locale din apropiere, cum ar fi centrul turistic Grand Bay si piata Flacq.

Facilitati camere

PREMIUM GARDEN ROOM 
Acest tip de camera pune la  dispozitie un spatiu de 27mp utilata conform cu nevoile turistilor. Cu espressorul din camera, nu exista niciun motiv sa asteptati prima ceasca de cafea. Tot ce ai nevoie este deja in camera. Indiferent daca preferati paturi twin, queen-size sau king-size, va garantam un nivel exceptional de confort. 
PREMIUM OCEAN ROOM 
Situate la doar cativa pasi de plaja, aceste camere sunt foarte confortabile si ofera vederi fascinante la laguna turcoaz. Decorul minimalist si albastrul marii creeaza un sentiment autentic de liniste. Camera este bine dotata cu tot ce ai nevoie. Indiferent daca preferati paturi twin sau king-size, va garantam un nivel exceptional de confort. 
PREMIUM BEACHFRONT ROOM 
Simtiti briza oceanului chiar din camera dvs. si bucurati-va de privelistea uluitoare a Coastei de Est. Camera noastra superioara de pe malul marii este refugiul idilic  pentru romantici si luna de miere, mandrindu-se cu acces direct la plaja. 
Facilitati camere: aer conditionat, plaja privata, menaj, balcon privat, room service, aparat de cafea/ceai, mini-bar, televizor cu ecran plat. 

Facilitati hotel

Pentru a va imbunatati si mai mult vacanta pe plaja exotica, resortul de 4 stele include un design interior elegant si facilitati moderne, cum ar fi minibaruri si internet wireless de mare viteza gratuit. Servirea mesei este, de asemenea, o placere cu cele 3 restaurante din incinta, perfecte pentru a sarbatori ocaziile speciale cu cea mai buna bucatarie locala si internationala. Cand nu va bucurati de nisip si apa sarata, profitati de serviciile relaxante de la centrul spa sau faceti o baie in piscina luxoasa. In plus, hotelul are o sala de conferinte eleganta, cu vederi superbe, potrivita pentru evenimente mici de pana la 16 delegati. 

Localizare

Hotelul se afla la doar 5 kilometri de Parcul National Bras D'Eau, puteti admira fauna salbatica in habitatul lor natural, care include livezile de mango si lichi. Pentru o aventura suplimentara pe insula si un peisaj frumos, faceti o excursie prin padurile si cascadele din Cheile Raului Negru sau luati o barca cu motor pe ocean.  

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie