Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Absolute Mykonos Suites and More


Descriere

Amplasare

Acest club-resort se află la cca 200 de m de plaja cu nisip, intr-o zonă centrală in Mykonos oraș. In aproximativ 100 de m turiștii pot ajunge la mijloacele de transport in comun (autobuz).

Dotări

Cele 32 de camere sunt impărțite pe 2 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de ingrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio, o combină muzicală, un CD player, un adaptor de priză, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. In cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. In plus, clienții se bucură in băi de articole de cosmetică și o varietate de prosoape. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. O cadă cu hidromasaj imbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi intre reprize. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici cand călătoresc. Ofertanți terți organizează o sală de fitness. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, terapii prin masaj și hidroterapie. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală pentru micul dejun și un bar. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie