Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dionysos Luxury Hotel Mykonos


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la Mykonos oraș în imediata apropiere față de plajă pe o stradă principală. La atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 2,5 km. Până la aeroportul Mykonos/Mikonos (JMK) sunt aproximativ 2 km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 2 etaje și 3 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 45 de camere, camere Junior Suite, 2 suite, 7 camere single și 35 de camere duble. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. O cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un copiator. Cei ce doresc să lucreze pot apela la serviciile de secretariat.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un adaptor de priză, un ceas deșteptător și WiFi. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică și muzică de fundal. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie, 20 de camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Unitatea de cazare oferă un program de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis și volei de plajă și contra cost călărie. Datorită unor sporturi ca iahting, și, contra cost, schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, plimbări cu banana, scufundări subacvatice și aqua-fitness, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Ca activități sportive la locul de cazare, clienților le stau la dispoziție o sală de fitness și contra cost gimnastică. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și hidroterapie. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri (contra cost). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un mic dejun continental de la bufet contribuie la un început de zi dinamic. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie