Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTIS BOUTIQUE CITY HOTEL


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat în inima oraşului Rhodos, Hotelul Atlantis City oferă unități de cazare moderne şi un mic dejun american bogat. Plaja Akti Miaouli este la 250 de metri. Aer Conditionat contra cost - 25euro/saptamana, plata se efectueaza la hotel. Seif contra cost - 15euro/saptamana, plata se efectueaza la hotel. Foarte bine 8.1 Booking.com

Localizare

Palatul Cavalerilor, care datează din secolul al XIV-lea, este la o plimbare de 10 minute de Hotelul Atlantis City. În apropiere se pot găsi numeroase restaurante, magazine și cluburi de noapte. Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă.

Facilitati hotel

Atlantis City are o zonă confortabilă de lounge cu canapele mari şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Alături, există un bar elegant, ideal pentru a savura o băutură seara. Oaspeții au la dispoziție un colţ de internet, disponibil nonstop.

Facilitati Camere

Camerele decorate minimalist de la Hotelul Atlantis sunt dotate cu aer condiționat, TV și minifrigider. Acestea includ cutie de valori și uscător de păr.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.