Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Anavadia Hotel 4*

Localizare: situat la 700 m de plaja Kolymbia, la 25 km de satul pitoresc Lindos si orașul Rhodos, de Aeroportul Internațional Diagoras. Principalul port al insulei este la o distanță de 27 km.

Facilități hotel: recepție 24h, seif central, cameră bagaje, lobby, salon TV, centru business, 2 piscine in aer liber cu secțiune pentru copii, bar, biliard, restaurant, parcare, bibliotecă, WiFi (doar in zonele publice), serviciu de călcătorie, curătătorie chimică, spălătorie, inchirieri auto, parcare privată.

Facilități contra cost: biliard, serviciu de călcătorie, curătătorie chimică, spălătorie, inchirieri auto, inchirieri prosoape pentru piscină, mic dejun in cameră, room service 12h (la cerere), centru intinerire (saună, jacuzzi și masaj).

Facilități cameră: pat matrimonial sau paturi twin, TV si frigider, WiFi, uscător de păr, baie privată cu cadă sau duș, balcon sau terasă, telefon cu acces direct.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie