Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS PALACE RESORT - SHARM EL SHEIKH


Descriere

Hotelul de 5 stele Albatros Palace Sharm - Aqua Park este situat pe malul mării și are un debarcader lung. Albatros Palace Sharm - Aqua Park este bazat pe un concept all inclusive. Complexul are vedere panoramică la Insula Tiran, plajă privată și 6 piscine conectate prin lacuri și cascade. Proprietatea se află la 5 minute de mers cu mașina de Soho Square și la 15 minute de mers cu mașina de Golful Naama. Este situat pe malul mării și are o plajă privată cu nisip. Hotelul este bazat pe conceptul all Inclusive. Hotelul oferă un parc acvatic pentru copii. Are 11 piscine în aer liber. Toate camerele au balcon sau terasă. Seif și minibar. Hotelul oferă 7 restaurante, inclusiv meniu à La Carte. Facilitățile Albatros Palace Sharm - Aqua Park includ un centru spa care oferă tratamente de masaj, o saună și o sală de gimnastică bine echipată. Oaspeții pot face scufundări și snorkelling în recifurile de corali din apropriere. Copiii se pot distra la locul de joacă şi în piscina special amenajată. Acest complex de lux are 3 restaurante, inclusiv unul lângă piscină şi altul cu terasă cu vedere panoramică la mare. Oaspeții pot savura cocktailuri şi gustări ușoare la Gabi Pool Bar & Restaurant şi la barul Tiran View de pe plajă. Accesul la internet WiFi este gratuit în hol. Personalul de la recepția cu program nonstop poate aranja închirierea de automobile, iar proprietatea asigură parcare gratuită. Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh se află la 2,5 km.

Localizare

Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh se află la 2,5 km.

Facilitati Hotel

Hotelul de 5 stele Albatros Palace Sharm - Aqua Park este situat pe malul mării și are un debarcader lung. Albatros Palace Sharm - Aqua Park este bazat pe un concept all inclusive. Complexul are vedere panoramică la Insula Tiran, plajă privată și 6 piscine conectate prin lacuri și cascade. Proprietatea se află la 5 minute de mers cu mașina de Soho Square și la 15 minute de mers cu mașina de Golful Naama. Este situat pe malul mării și are o plajă privată cu nisip. Hotelul este bazat pe conceptul all Inclusive. Hotelul oferă un parc acvatic pentru copii. Are 11 piscine în aer liber. Toate camerele au balcon sau terasă. Seif și minibar. Hotelul oferă 7 restaurante, inclusiv meniu à La Carte.

Facilitățile Albatros Palace Sharm - Aqua Park includ un centru spa care oferă tratamente de masaj, o saună și o sală de gimnastică bine echipată. Oaspeții pot face scufundări și snorkelling în recifurile de corali din apropriere. Copiii se pot distra la locul de joacă şi în piscina special amenajată.

Acest complex de lux are 3 restaurante, inclusiv unul lângă piscină şi altul cu terasă cu vedere panoramică la mare. Oaspeții pot savura cocktailuri şi gustări ușoare la Gabi Pool Bar & Restaurant şi la barul Tiran View de pe plajă.

Accesul la internet WiFi este gratuit în hol. Personalul de la recepția cu program nonstop poate aranja închirierea de automobile, iar proprietatea asigură parcare gratuită.

 

Facilitati Camere

Camerele și suitele sunt moderne și beneficiază de o locație excelentă, de-a lungul țărmului. Toate unitățile de cazare sunt spațioase și includ TV cu ecran plat şi balcon mobilat, cu vedere la mare şi la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.