Circuit 2019 India Nepal 11 zile Image
Tarif de la:1498 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!
Perioada: 17.09.2018 - 10.09.2019
Tip circuit: Turistic
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Circuit 2019 India Nepal 11 zile

Program

Ziua 1. București –Delhi

Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul  cu escala,  spre Delhi.  După aterizarea în Delhi, suntem întâmpinati de ghidul local. Transfer si cazare la hotel de 4* in Delhi.

Ziua 2.  Delhi

După un somn odihnitor şi servirea micului dejun, începem vizita în Delhi, însoţiţi de ghidul local.  Facem un tur al oraşului vechi, ale cărui ziduri fortificate datează din secolul al XVII-lea vizitând Jama Masjid, cea mai mare moschee din India, construită în 1656. Ne îndreptăm spre Chandni Chowk, odinioară centrul oraşului Delhi, o piaţă exotică şi pitorească, plină de bazare, magazine şi diverse ateliere.

Ziua 3. Delhi – Jaipur

Mic dejun. Plecare spre capitala Rajahstanului, Jaipur, cunoscut ca „oraşul roz”, culoare dată clădirilor oraşului cu ocazia vizitei din anul 1886 a prinţului britanic Albert. Oraşul a fost fondat în 1728 de către Maharaja Sawai Jai Singh II, conducătorul fortului Amber, iar  cele 9 sectoare în care este împărţit, simbolizează cele 9 diviziuni ale universului. Sosire şi cazare la Jaipur la hotel 4*.

Pentru amatorii de shopping ne deplasăm în Bazarul Bapu (cel mai indicat loc de unde puteţi achiziţiona îmbrăcăminte tradiţională şi produse unicat realizate manual) şi respectiv în Bazarul Johari, renumita piaţă de unde oameni din toată lumea vin să cumpere bijuterii realizate manual. Întoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 4. Jaipur

Mic dejun. Începem vizita dimineaţa devreme la Fortul Amber, având inclusă şi o plimbare cu elefanţii (sau ca alternativă cu jeep-uri). Fortul este un exemplu clasic al arhitecturii specifice zonei Rajasthanului, ascunzând în interior o frumuseţe de neegalat.

Ziua 5. Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra

Mic dejun. Deplasare spre Agra. Pe traseu vom vizita Fatehpur Sikri (Oraşul Victoriei), fosta capitală a Imperiului Mogul, construită în timpul domniei lui Akbar, în anul 1569. Însă după numai 14 ani oraşul a fost părăsit datorită lipsei severe de apă. Vizităm complexul rezidenţial al Împăratului Akbar şi Moscheea Jama Masjid cu mormântul sfântului sufist Salim Chisti. Seara sosire şi cazare în Agra la hotel 4*.

Ziua 6.   Taj Mahal – Sikandra – Delhi

Mic dejun. Începem ziua cu vizita la Taj Mahal (eternul monument al dragostei), o construcţie “emblemă” pentru India, realizată din marmură albă la ordinul Sahului Jahan în memoria soţiei sale Mumtaz Mahal, construcţie începută în 1631 şi finalizată după 22 de ani.

Înscris  în Patrimoniul Mondial UNESCO palatul a fost caracterizat de către poetul şi cunoscutul om de cultură, Rabindranath Tagore, laureat al Premiului Nobel, ca “ o lacrimă de dragoste pe obrazul timpului “. Continuăm cu vizita la Fortul din Agra, un edificiu impozant realizat din calcar roşu care adăposteşte în interior Palatul Jahangir, grădini şi două moschei. Fortul a rămas o mărturie a grandorii şi puterii pe care mogulii au avut-o cândva.

Ne îndreptăm apoi spre Mausouleul Marelui Vizir Itimad- Ud Daula, socrul Sahului Jahangir. După amiază plecare spre Delhi cu vizită pe traseu la Sikandra, la Mausoleul Împăratului Akbar cel mai important dintre conducătorii Moguli. Mausoleul a fost început chiar de Akbar, dar a fost finalizat de fiul acestuia, Sahul Jahangir. Seara, sosire în Delhi. Cazare la hotel 4*.

Ziua 7.  Delhi – Kathmandu

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Kathmandu, oraș plin de artă, cultură și tradiții milenare. Nu degeaba Nepal a fost desemnată una dintre cele mai bune destinații pentru aventură din lume, este un ținut unic, cu munți acoperiți de zăpadă, steaguri de rugăciune care flutură nestingherite și iaci curioși.

Ajunşi în capitala nepaleză ne întălnim cu ghidul local şi începem turul de oraş. Prima noatră oprire este Pashupatinath, unul dintre cele mai mari temple hindu din lume dedicate zeului Shiva, parte a patrimoniului universal UNESCO.  Templul a fost ridicat începând cu secolul al V-lea, aici nu pot intra decât hinduiştii, iar cei de altă religie se pot bucura de priveliştea sa de neuitat de pe malul opus al râului. Continuăm cu Marea Stupă Boudhanath, cel mai mare templu budist din afara granițelor Tibetului.

Este o construcţie albă, simplă, masivă, mult mai mare în realitate decât imaginea pe care o redau fotografiile – are 40 metri înălţime şi 100 m diametru. Practic ea se înalţă peste toate clădirile din jur, iar ochii lui Buddha, pictaţi deasupra domului, par că veghează protectori asupra liniştii oraşului şi a locuitorilor lui. Asistăm la un spectacol fascinant şi observăm călugarii şi pelerinii care îşi rostesc rugăciunile în timp ce înconjoară stupa în sensul acelor de ceasornic şi învârtesc roţile de rugăciune.

Si peste tot steaguri tibetane de rugaciune inscriptionate cu mantre, a caror energie pozitiva vantul o poarta peste tot in lume. Fiecare din culorile acestor steaguri reprezinta unul din cele cinci elemente esentiale: galben – pamantul, verde – apa, rosu – focul, alb – aerul si albastru pentru spatiu.

Ziua 8.  Kathmandu – Patan

Astăzi explorăm pitorescul Kathmandu într-un tur de oraș, care începe cu Piața Durbar situată în fața vechiului Palat Regal, fosta reședință a familiei monarhice. A fost una din cele trei piețe regale din Valea Kathmandu în Nepal, care sunt astăzi protejate de UNESCO. Înconjurată de mai mult de 50 de pagode, temple și palate, construite în stilul arhitectural Newari, piața și-a păstrat farmecul chiar și după devastatorul cutremur din 2015.

Vedem și Stupa Swayambhunath, cunoscută drept templul maimuțelor pentru că o parte a acesteia este locuită de simpaticele animale. Ridicată acum 2.500 de ani, oferă o panoramă surprinzătoare a văii Kathmandu.

După amiază vom porni spre Patan, un paradis al culturilor budhistă și hindu, supranumit “Orașul Frumuseții”. Este cunoscut pentru moştenirea sa culturală, mai ales pentru tradiţiile care încă se păstrează. Patan este numit si oraşul festivalurilor şi al sărbătorilor, al artei fine şi al fabricării de statuete sculptate.  Seare ne întoarcem in Kathmandu pentru cazare la acelaşi hotel.

Ziua 9.  Kathmandu – Bhaktapur – Nagarkot

Dis de dimineață  vă propunem un program optional inedit : Zbor peste Himalaya! Aveţi ocazia de a zbura deasupra “Acoperișului Lumii”. Veti avea parte de un spectacol fascinant, care vă va stârni emoție și adrenalină. Cei mai înalți și întinși munți de pe glob, Himalaya impresionează cu păduri înverzite ascunse de o mare de ceață și construcții îndrăznețe care simbolizează încercarea omului de a „îmblânzi” natura.

Ziua 10.   Nagarkot – Kathmandu

Ar fi păcat să plecăm din Nagarkot fără să avem parte de un scurt program de drumeţie. Pentru că ne aflăm într-o locaţie impresionantă vă propunem o scurtă evadare în natură. Plecăm din Telkot și urcăm pe cărări bătătorite de turiști captivați de frumusețea zonei.  Apoi plecăm spre Kathmandu. La sosire, avem timp liber pentru a căuta cele mai frumoase suveniruri pentru cei dragi. Cazare la hotel 4*.

Ziua 11.   Kathmandu – Bucuresti

Dupa micul dejun avem transfer la aeroportul din Kathmandu pentru zborul cu escala spre Bucureşti. Încărcaţi cu multe amintiri aterizăm in Bucureşti pe aeroportul Otopeni dornici să le împărtăşim celor dragi din experienţele noastre trăite în această frumoasă excursie.

Tariful include :

 • Bilet de avion Bucuresti – Delhi  si Kathmandu – Bucureşti, zbor cu escală (orarul de zbor se poate modifica);
 • Taxele de aeroport
 • Bilet de avion Delhi – Kathmandu
 • Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
 • Transferuri aeroporturi – hoteluri – aeroporturi
 • 10 nopţi de cazare în hoteluri de  4*
 • 10 mic dejunuri
 • Spectacol de sunet şi culoare în Jaipur, include şi cina
 • Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
 • Plimbare cu ricşa in piaţa Chandni Chowk din Delhi;
 • Plimbare cu elefanţii (sau ca alternativă cu jeep-uri) la  fortul Amber în Jaipur;
 • Vizită la o mănăstire nepaleză;
 • Plimbare cu ricşa in Kathmandu de la  Hanuman Dhoka până a Thamel;
 • Participare la spectacolul bolurilor cântătoare tibetane;
 • Lecţie demonstrativă de realizare a ceramicii în Bhaktapur;
 • Asigurare medicală de călătorie şi storno
 • Ghizi locali
 • Conducător de grup român

Tariful nu include :

 • Taxa de viză + procesare pentru India  55 €   (se achită la înscriere)
 • Taxa de viză Nepal 25 USD  (se achită şi se obţine pe aeorport în Kathmandu, necesar 2 fotografii de tip paşaport;
 • Taxa de plecare de pe aeroportul din Kathamndu;
 • Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, se achită la faţa locului ;
 • Excursiile opţionale pentru minim 20 persoane;
 • Alte servicii decât cele menţionate în program;
 • Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Circuit 2019 India Nepal 11 zile


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
17.09.2018de la 1498 EuroRezerva
25.04*; 24.06; 10.09.2019de la 1498 EuroRezerva
A B C D
PELLERIN PLUS BEST DEAL

Reducere 200

PROMO

Reducere 100

STANDARD +

Reducere 50

1099

+ 599 € (taxe de aeroport)

899

+ 599 € (taxe de aeroport)

999

+ 599 € (taxe de aeroport)

1049

+ 599 € (taxe de aeroport)

pret de persoana in camera dubla
 

Avans 25% la înscriere;

Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;

 GRATUIT – asigurare medicală premium;

 GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni

 GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană) 

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

Avans 50% la înscriere;

Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;

Nu se cumulează cu alte reduceri;

Oferta este valabilă până la 30.05.2018

Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.05.2019

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

Avans 30% la înscriere;

Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;

Nu se cumulează cu alte reduceri;

Oferta este valabilă până la 30.06.2018.

Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

 

Avans 25% la înscriere;

Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;

Nu se cumulează cu alte reduceri;

 

 

suplimente

· Supliment de single 485 €

· Supliment 8 cine –  130 € ( se achită din ţară).

· Supliment plecare 25.04 30 €/pers.