Circuit Belgia Olanda Image
Tarif de la:664 €pachet/persoana
Perioada: 16.05.2019 - 12.09.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 7
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Circuit Belgia Olanda

Program

Ziua 1. București – Amsterdam

Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale zburam catre Amsterdam. După aterizare,  ne imbarcam in autocarul de transfer si ne îndreptăm spre hotelul nostru din Amsterdam pentru cazare. Program liber. In cursul serii, intalnire cu ghidul si grupul sosit din tara cu autocarul. “Sedinta Tehnica”! … discutam programul pentru urmatoarele zile.

Ziua 2. Amsterdam

Începem ziua cu un tur al Amsterdamului. Obiectivele turistice sunt numeroase: Piața Dam, din centrul orașului, Rijksmuseum cu celebrul tablou, ”Rondul de noapte” a lui Rembdrandt, Munttoren – Turnul banilor, Muzeul Van Gogh, Casa Anne Frank…

Nu este o exagerare să spui că în capitala Olandei dai peste o capodoperă la fiecare pas! Dar dincolo de muzee și obiective turistice, Amsterdamul ascunde magazine originale, unde designerii locali își vând creațiile – fie ele haine, bijuterii sau obiecte de design interior, restaurante cu mâncare de pe toate continentele, parcuri verzi unde localnicii ies la picnic în prima zi fără ploaie.

Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Optional, va propunem o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Bucură-te la maximum de toate acestea, Amsterdamul este unic! Seara cazare la acelasi hotel din Amsterdam.

Ziua 3. Volendam – Zaanse Schans – Haarlem

Timp liber in Amsterdam, sau excursie optionala la Volendam, batranul sat de pescari, care, cu arhitectura sa tipică și bărcile pescarilor din port pare un decor de film. Următoarea oprire o facem la Zaanse Schans, un sătuc olandez de poveste și un muzeu viu, în care putem vedea cum se face brânza tradițională și unde locuitorii încă se încalță cu saboți de lemn, iar morile de vânt funcționează nestingherite.

Calatoria noastra continua spre Haarlem, un oras istoric unde principalele atracții turistice sunt Muzeul Teylers, cel mai vechi muzeu din Olanda, și Casa Corrie ten Boom. Povestea acestei case este fascinantă: Corrie ten Boom a fost o ceasornicăreasă creștină care, cu sprijinul familiei sale, a ajutat un număr impresionant de evrei să scape de Holocaust. Mai târziu ea a povestit totul într-o carte, intitulată ”Refugiul”. Seara ne îndreptăm spre Amsterdam, unde rămânem peste noapte.

Ziua 4. Amsterdam – Haga  – Delft  – Rotterdam – Kinderdijk

Program liber sau excursie Haga – Delft – Rotterdam. De la Amsterdam ne îndreptăm spre Haga, capitala administrativă a Olandei și sediul Curții Penale Internaționale. Haga este un oraș viu, cu arhitectură tipic olandeză, cu monumente vechi de sute de ani și din cale afară de șarmant datorită lacului Hofvijver, aflat chiar în centrul orașului. In centrul istoric al orasului se afla Palatul Pacii si Parlamentul.  Următorul popas îl facem în celebrul Delft, locul de origine al porțelanului alb-albastru pictat de mână, emblematic pentru Olanda. Mergem mai departe și ne oprim la Rotterdam, cel mai mare și mai important port din Europa.

Ziua 5. Gouda – Anvers – Bruges – Gent – Bruxelles

Ne începem periplul de astăzi cu o vizită (optionala) in  Gouda, o localitate medievală celebră datorită sortimentului de brânză care îi poartă numele. Interesant este că brânza Gouda nu se numește așa pentru că ar fi produsă neapărat în această regiune, ci pentru că, timp de secole, a fost comercializată în piața de brânză din centrul orașului Gouda. Ne continuam calatoria noastra spre Belgia. Următorul popas îl facem la Anvers, al doilea oraș al Belgiei, cunoscut drept orașul modei și al diamantelor.

Cu o multitudine de obiective turistice, cum ar fi Casa memorială Rubens, Catedrala Maicii Domnului, Muzeul de Artă Modernă sau Cartierul diamantelor, Anvers păstrează neștirbit farmecul orașelor flamande, cu o istorie îndelungată. De la Anvers ne îndreptăm spre Bruges, un oraș-bijuterie, de care te vei îndrăgosti iremediabil. Considerat unul dintre cele mai bine păstrate orașe medievale din Europa, Bruges te întâmpină cu căsuțele sale din cărămidă, ale căror ferestre dau înspre canalele sale splendide, populate de rațe și lebede, cu un centru în care la fiecare pas vezi un monument gotic, cu străduțele pline de ciocolaterii care îți fac cu ochiul și cu magazine de unde poți cumpăra dantelă tradițională.

Ziua 6. Bruxelles

Celebru de când a devenit sediul unora dintre cele mai importante instituții europene, Bruxelles-ul este un oraș cosmopolit, cu cartiere liniștite și verzi, dar cu un centru viu, populat deopotrivă de localnici și turiști. Farmecul străzilor vechi din centrul istoric este completat de magazine șic, de restaurante și ciocolaterii fine, dar și de librării cu rafturi pline de benzi desenate – o mândrie locală.

Descoperă Atomiumul, Bursa, Grand Place, Catedrala Saint Michel, Palatul Regal și bineînțeles, celebra statuie a lui Manneken Pis, înconjurată la orice oră de grupuri de turiști care o admiră și o fotografiază. Poți străbate centrul orașului pe jos, pentru că Bruxelles-ul presupune opriri dese, fie ele în fața superbelor clădiri art-nouveau, ale veselelor , picturi murale din centru sau pur și simplu pentru a gusta din tradiționalii cartofi prăjiți care se vând în orice zonă populară a orașului. Și pentru că nicio călătorie nu este completă fără shopping, fă o escală și în Galeriile Saint Hubert, stilate și fermecătoare. Cazare la acelasi hotel din Bruxelles.

Ziua 7. Bruxelles – Bucuresti

Plecăm spre aeroportul din Bruxelles și zburăm înapoi spre România, cu amintiri frumoase din vacanta.

Tariful include :

  • Bilet de avion Bucuresti – Amsterdam si Bruxelles – Bucuresti
  • transport cu autocar climatizat, exceptie zilele 2, 3 si 4 (contra cost cu transportul public);
  • 6 cazari la hotel de 2-3*
  • 6 mic dejun;
  • ghid însoţitor din partea agenţiei dupa intalnirea cu acesta in Amsterdam pana in seara zilei a 5-a; in rest asistenta turistica.

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;

Bonusuri:

  • NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
  • Reducere 10% la achitarea tuturor excursiilor opționale din tara, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

Informatii suplimentare la Pan European Travel 

Circuit Belgia Olanda


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
16.05; 06.06; 27.06; 28.07; 04.08; 18.08; 29.08; 12.09.2019664 EuroRezerva
A B C D
PELLERIN PLUS BEST DEAL

Reducere 80 €

PROMO

Reducere 60 €

STANDARD +

Reducere  40 €

349

+ 395 € (bilet de avion, transferuri si transport autocar)

269

+ 395 € (bilet de avion, transferuri si transport autocar)

289

+ 395 € (bilet de avion, transferuri si transport autocar)

309

+ 395 € (bilet de avion, transferuri si transport autocar)

pret de persoana in camera dubla
 

Oferta valabila pentru primle locuri in autocar;

Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii;

GRATUIT  – PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

GRATUIT  Volendam, Zaanse Schans, Haarlem

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

Plata integrala la inscriere;

Nu se accepta modificari sau anulari.

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

Avans  50% la inscriere;

Diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la 30.10.2018.

 

 

Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la 30.04.2019.

 

suplimente & reduceri

·         Supliment de single 185 € ;

·         Reducere copil  6-12 ani  – 25 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti