Circuit Chisinau Festivalul Vinului Image
Circuit Chisinau Festivalul Vinului ImageCircuit Chisinau Festivalul Vinului ImageCircuit Chisinau Festivalul Vinului ImageCircuit Chisinau Festivalul Vinului ImageCircuit Chisinau Festivalul Vinului Image
Tarif de la:199 €pachet/persoana
Perioada: 30.10.2019 - 02.11.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 3
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Circuit Chisinau Festivalul Vinului

PROGRAM

SEARA PLECARII :  DRUM DE NOAPTE BUCURESTI -CHISINAU

Plecare din Bucuresti la ora 22.00, de la Gara Filaret (Parcul Carol) drum de noapte spre Chisinau . Formalitati vamale.

ZIUA 1 – Chisinau . Tur de oras panoramic.  Mic dejun.

Ajungem spre dimineata in Chisinau, la sosire vom servi micul dejun  cald intr-una din cafenelele locale, dupa care vom face un tur panoramic al  orasului  pe 7 coline, vom vedea cele mai importante strazi, parcuri, alei, cladiri si centrul istoric. Dupa un tur de maxim 2 ore , ne vom indrepta spre una din atractiile noi  :  Complexul Istorico-Arhitectural “ Manuc Bey” .

Construcția Palatului Princiar a pornit aproximativ în anul 1857 și a fost finisată în 1861. Palatul a fost construit după proiectul arhitectului Alexandru Bernardazzi și se presupune că ar fi fost decorat pe interior în patru stiluri: armenesc, turcesc, moldovenesc și european. Ne vom intoarce la Chisinau pentru cazare . Timp Liber .

Сazare  Hotel Muncii 3*  (sau similar) in Chisinau .

ZIUA 2 – ORHEIUL VECHI – CRAMELE CRICOVA -FESTIVALUL VINULUI  Circuit Chisinau Festivalul Vinului

Dupa Micul dejun vizitam Manastirea Rupestra si Vestigiile Orheiului Vechi, o asezare pe malul Rautului ce dateaza din epoca medievala, cu o frumusete naturala veche de 13 mil de ani ce iti taie respiratia.

Nu vom zabovi insa prea mult. Suntem asteptati la galeriile subterane de la Cricova, unde vom vizita intr-un tur de 1h30min peste 100 km de galerii, si  savura alaturi de licorile viniere si o gustare traditional moldoveneasca. Ne intoarcem dupa pranz in Centrul Chisinaului pentru a participa la Deschiderea Festivalului de Vin 2019, si vom ramane in program de “ Voie Buna” atmosfera de Sarbatoare si Muzica Populara.

Seara , la 19.30 – Optional – Cina traditionala la un restaurant din Centrul Chisinaului, cu program artistic si transport de la /la hotel . Vom servi sarmale, placinte sarate /dulci, friptura, legume la jar,  toate pregatite in stil moldovenesc din ingrediente naturale de cea mai buna  calitate , acompaniate de  Vin Rosu/alb  si muzica populara LIVE !

Сazare  Hotel Muncii 3*  (sau similar) in Chisinau .

ZIUA 3 –   CASTEL MIMI – BUCURESTI Circuit Chisinau Festivalul Vinului

Micul dejun . Am pastrat  pentru final cea mai fascinanta si boema atractie de “peste Prut” :  CASTEL MIMI. Multe secrete, camere ascunse, mister si deznodamant fericit in acest edificiu. Dupa un tur de castel, si degustarea celor mai populare 3 soiuri de vin, ne vom intoarce spre Chisinau, sa ne luam “Ramas-Bun” dar nu inainte de a opri la Cea mai dulce fabrica “ Bucuria” spe bucuria copiilor si a rudelor ce ne asteapta acasa . Parasim Moldova si ne intoarcem in Romania spre seara  tarziu .

Stim….cu parere de rau dar si cu multe amintiri frumoase , ne imbarcam in drumul nostru SPRE CASA .

Tariful include :

  •  Transport cu autocar clasificat curse internationale, plecare din Bucuresti seara la 22.00 din Gara Filaret (parcul Carol), cu preluare din orasele mentionate pe toata durata programului turistic;
  • 2 nopti cazare in Chisinau , hotel 3* central cu toate taxele incluse;
  • Mese : 3 x Mic Dejun;
  • Vizite toate obiectivele din program, inclusiv bilete / taxe de intrare la: Complex Manuc Bey, Cramele Cricova cu degustare Vinuri si Gustari, Orheiul Vechi , Castel MIMI cu degustare;
  • GHID atestat si insotitor de grup din partea agentiei .

Tariful nu include :

  • Mesele de Pranz din program, sau alte mese / gustari nespecificate in Program;
  • Seara Folclorica la un restaurant local cu specific traditional si ansamblu folkloric: 25 eur / persoana, se achita in agentie, odata cu ultima transa, include cina, program artistic si transport de la / la hotel;
  • Asigurare medicala si storno, poate fi incheiata la cerere .
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, suvenire, etc.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Circuit Chisinau Festivalul Vinului


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
30.10199 EuroRezerva