Circuit Croatia Experience autocar Image
Circuit Croatia Experience autocar ImageCircuit Croatia Experience autocar ImageCircuit Croatia Experience autocar ImageCircuit Croatia Experience autocar ImageCircuit Croatia Experience autocar Image
Tarif de la:360 €pachet/persoana
Perioada: 24.04.2020 - 14.09.2020
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 10
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Circuit Croatia Experience autocar

Program

Ziua 1. București – Belgrad

Ne îmbarcăm în autocar la ora 6.30 dimineaţa din Autogara Centrală – București și plecăm pe ruta Craiova – Drobeta Turnu Severin. Oprim la Taverna Sârbului,    delectându-ne încă de pe teritoriul românesc cu primele savori sârbești. Trecem Dunărea la Porțile de Fier și continuăm drumul pe malul sârbesc al Dunării, până la Cetatea Golubăț. Aflată la 4 km de localitatea omonimă, cetatea se înalță spectaculos pe stâncile înalte de bazalt, imaginea sa oglindindu-se în apele line ale Dunării. În timpul vizitei, aflăm despre istoria tumultoasă a cetății și surprindem prin obiectivul aparatului foto panorama amețitoare de pe zidurile înalte. Seara sosire in Belgrad. Ne îndreptăm spre hotel pentru cazare.

Ziua 2. Belgrad – Muntenegru Circuit Croatia Experience autocar

Micul dejun ne pregătește pentru un tur al unui oraș care are multe de povestit.

Incepem  asediul cu un scurt tur de oraș. La început, ne încearcă un puternic sentiment de déjà vu: aceleași clădiri stereotipe, bulevarde largi flancate de blocuri de locuințe, cartiere urbanizate în stilul caracteristic al epocii comuniste. Apoi totul se schimbă și putem să admirăm clădirile și monumentele istorice îmbăiate în lumini ambientale.

Ne vor impresiona pe rând: Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Printesei Ljubica artera pietonala Kneaz Mihaljov.

Plecăm la drum spre Muntenegru, cu destinația Kolašin, orașul răspândit pe malul stâng al râului Tara, situat la altitudinea de 954 m. Întreaga zonă este înconjurată de pădurea deasă de pini din Munții Bjelasica, fiind o stațiune destinată turismului montan şi recreativ, considerată un adevarat SPA în aer liber. Cazare la hotel în  zona Kolašin.

Ziua 3. Parcul Durmitor – Canionul Tara – Podgorica – Cetinje – Budva

Mic dejun. Itinerariul nostru continuă cu vizita Parcului Durmitor și a Canionului râului Tara. Parcul Naţional Durmitor se află la 2.522 m altitudine aşa încât e bine să vă pregătiţi aparatele de fotografiat pentru cât mai multe cadre spectaculoase. Durmitor se află pe lista Patrimoniului UNESCO din 1980, împreună cu râurile Tara, Draga și Susica, ale căror canioane brăzdează Rezervația. Canionul Râului Tara este considerat un monument al naturii, cu a sa adâncime de peste 1300 m fiind al doilea ca mărime după Marele Canion din Statele Unite ! Pornim acum motoarele către Podgorica unde se face un scurt tur panoramic şi avem ocazia sa mai aflăm despre istoria locurilor.

Ziua 4. Budva – soare si plaja  pe malul Marii Adriatice Circuit Croatia Experience autocar

Vom servi din nou un mic dejun copios pe meleaguri străine, unde zona de coastă a Muntenegrului oferă o privelişte minunată spre apele albastre ale Adriaticii! În prima parte a zilei va recomandam vizită in  Budva, metropola turistică a Muntenegrului, oraş înfiinţat de greci în secolul al IV-lea î.Hr. și apoi fortificat în Evul Mediu. „Riviera Budva” se întinde pe aproape 21 de kilometri de la Trsteno la Buljarica, ca o pânză de 17 plaje care împrejmuiesc mica staţiune de la Marea Adriatică.

Ne bucurăm de peisajele spectaculoase, iar odată ajunși în centrul istoric al Budva, pașii ne îndeamnă pe străduțele pline de viață, admirăm monumente istorice, Bisericile Sf. Trojica, Sf. Ivan, Sf. Bogorodica şi Sf. Sava, cea din urmă datând din 1143 d.H. Ne lăsăm ademeniți de atmosfera calmă a promenadei flancată de localuri și terase cochete, unde găsim și locul perfect pentru a savura o cafea și a schimba impresii cu ceilalți camarazi de drum. Ziua se încheie cu o cină plăcută pe malul mării sau cină la hotelul la care vom înnopta.

Seara cazare la acelasi hotel din zona Budva.

Ziua 5. Budva – Fiordul Kotor – Dubrovnik Circuit Croatia Experience autocar

Suntem nerăbdători să pornim la drum şi ne îndreptăm către Fiordul Kotor, unul dintre cele mai frumoase din lume, deseori denumit „Fiordul Sudului”, inclus pe lista Patrimoniului UNESCO din 1979. Oraşul Kotor, fortăreață navală venețiană între secolele XV-XVIII, este un adevărat monument în aer liber. Tot aici, păstrând tradiția de secole, localnicii ne fac poftă cu şunca uscată, măslinele amestecate cu rozmarin de munte şi ghirlandele de smochine uscate strânse cu frunze de dafin. Plecăm la drum spre orașul pe care Byron l-a descries drept Perla Adriaticii. Oraşul Dubrovnik a fost întemeiat în secolul al XVI-lea, adăpostind în portul său o flotă comerciala recunoscută timp de secole în întreaga lume.

Celebrităţi ca Beyoncé, Roman Abramovici, Sir Roger Moore și Bob Geldof au fost zăriți pe aici, ba mai mult, orașul vechi din Dubrovnik a devenit o locație populară de cinema în ultimii ani. De exemplu, aici au fost filmate scene ample pentru Game of Thrones, Star Wars sau Robin Hood. Cazare la hotel  în zona Dubrovnik – Trebinje.

Ziua 6. Dubrovnik – Ston – Korčula Circuit Croatia Experience autocar

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Dubrovnik. Opţional, vizitarea pitorescului oraşel medieval Ston, recunoscut pentru ca detine cel mai lung zid de piatră din Europa, lung de 5,5 km. Aici se regăsesc cele mai vechi fabrici de sare recunoscute în întreaga lume ce funcţionează şi în prezent după aceleaşi reţete de preparare ca în timpul romanilor, motiv pentru care localitatea mai este cunoscută şi ca “oraşul de sare”. Stațiunile Mali Ston, Hodilje, Luka și Duba ocupă o regiune de coastă unde localnicii au reușit să conserve farmecul rural tipic țărmului Adriatic.

Ziua 7. Dubrovnik – Split – Parcul Național Plitvice

Ne trezim voioşi pentru a părăsi Dubrovnik-ul şi a ne aventura de-a lungul spectaculoasei Coaste Adriatice spre nord, zonă în care vom putea admira satele vechi de pescari și stațiuni cochete cu aer modern. Ajungem la Split, cel de-al doilea oraş al Croaţiei – o adevărată nestemată la malul mării, un amestec spectaculos de vechi și nou,  de clădiri istorice unice cu plaje cosmopolite și o peninsulă împădurită numită “Marjan”. Ne îndreptăm paşii către inima orașului vechi unde se află cetatea antică și fortificațiile vechiului palat roman – Palatul Diocleţian, construit la comanda împăratului.

Rătăcim pe aleile medievale pline de viață unde avem de ales între magazine cochete, restaurante apetisante și galerii de artă. Tot aici vizităm, Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar lângă, avem ocazia să contemplăm ruinele romane şi câteva clădiri medievale.   Rătăcim pe aleile medievale pline de viaţă unde avem de ales între magazine cochete, restaurante apetisante și galerii de artă. Promenada cu faleza ne oferă o priveliște încântătoare spre marea animată de veliere, iar în depărtare ghicim că se ascund plaje izolate, pâlcuri de pini și plantaţii de măslini bătute de briza aromată a mării.

Ziua 8. Parcul Național Plitvice – Zagreb Circuit Croatia Experience autocar

După micul dejun pornim din nou în căutarea altor tărâmuri de basm. Și ca să nu crezi că e o figură de stil, îți dezvăluim destinația: Parcul National Plitvice. Înscrisă pe lista Patrimoniului UNESCO, rezervația atrage peste un milion de vizitatori, fiind și cea mai veche rezervaţie naturală din sud-estul Europei. Ne aflăm în unul dintre cele mai spectaculoase şi mai salbatice locuri din Europa. Lacurile terasate ce se varsă în cascade produc curcubee spectaculoase, vegetația de un verde intens este îmbăiată în vapori de apă cristalină și pe alocuri zărim celebrele peșteri carstice. Este pur și simplu o minune a naturii, înconjurată de munţi si păduri dese, neatinse de civilizație.

Ziua 9. Zagreb – Lacul Balaton – Budapesta Circuit Croatia Experience autocar

Mic dejun. Excursia continuă spre capitala Ungariei–Budapesta, nu înainte de a face un popas la Siofok pe malul Lacului Balaton una dintre cele mai importante destinaţii turistice din Europa. Regiunea atrage mulți connaisseuri ai vinului, fiind recunoscută pentru podgoriile sale unde curge vinul din belșug.

Pornim spre Budapesta, care ascunde minunății la fiecare pas. Capitala Ungariei are suficiente clădiri baroce, neoclasice, eclectice și art nouveau cât să satisfacă pe toată lumea. Vom descoperi mai multe locuri interesante așa că parcurgem capitala de pe Dunare intr-un scurt tur panoramic de autocar : Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Basilica Sf Stefan.

Ziua 10. Budapesta – București Circuit Croatia Experience autocar

După micul dejun, lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și plecăm spre România. Parcurgem drumul cu amintiri de neprețuit în minte și gata pentru a gusta din istoria altui tărâm misterios și captivant.

Tariful include :

  • transport cu autocar clasificat, exceptie ziua 4 ;
  • 9 nopți de cazare la hotel de 2-4*
  • 9 mic dejun;
  • însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Excursiile opționale pentru grup minim de 30 de persoane;

Bonusuri

  • NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
  • Reducere 10% la achitarea din tara excursiilor opționale pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

OPȚIONAL

  • Excursie Ston si Insula Korkula 35€ /pers.
  • Crama Borkatakomba 25 €/pers.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Circuit Croatia Experience autocar


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
24.04; 13.05; 27.05; 09.06; 21.06; 11.07; 20.07; 01.08; 17.08; 04.09; 14.09.2020de la 360 EuroRezerva
A B C D
PELLERIN   PLUS BEST DEAL

Reducere 120 €

PROMO

Reducere 70 €

STANDARD +

Reducere 30 €

355

+ 125 € (transport autocar)

235

+ 125 € (transport autocar)

285

+ 125 € (transport autocar)

325

+ 125 € (transport autocar)

pret de persoana in camera dubla
  Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;

Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii;

GRATUITPELLERIN CLUB CARD, avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

  Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

Plata integrala la inscriere;

Nu se accepta modificari sau anulari.

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

  Avans 50% la inscriere;

Diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

Oferta este valabila pana la  28.02.2019.

  Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de data plecarii;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la 30.04.2019.

 

suplimente&reduceri

·   Supliment de single 175 €

·   Reducere a 3-a persoana in camera  15 €.

·   Reducere copil  6-12 ani  – 25 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti