Circuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1 Image
Circuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1 ImageCircuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1 ImageCircuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1 ImageCircuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1 ImageCircuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1 Image
Tarif de la:625 €pachet/persoana
Perioada: 03.11.2018 - 16.03.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 8
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi Rezerva acum


Circuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1

Ziua 01
Reprezentantul agentiei va astepta la aeroportul Henri Coanda si va va asista la formalitatile de check in si imbarcare catre Amman. La aterizare, veti fi asistat pentru formalitatile vamale , veti   începe ziua cu un city tour al capitalei Amman. Continuati apoi sa explorati  partea de est a Iordanului unde voti gasi castelele si palatele desertului  construite de califii Omeiazi in secolul al VIII-lea d.Hr. Aceste castele si palate în desertul iordanian au fot construite cu scopul  de a mentine rutele caravanelor si pentru a asigura loialitatea triburilor iordaniene. In plus, au construit cabane de vânătoare să se bucure de călărie, de vânătoare si de baie.  Transferat la hotel pentru cazare si cina.

Ziua 02 Petra – Wadi Rum

După micul dejun, se va  pleca  spre Petra. Pregatiti-va sa explorati una dintre cele 7 minuni ale lumii noi, cu o plimbare călare pana in Siq (Canion), urmata de un tur prin Siq la Trezorerie, centrul orasului, mormântul regal, teatru, locul de jertfa, mormintele romane si multe altele.

Dupa, veti porni spre Wadi Rum sau ’’ Valea Lunii ’’. Aici veti descoperi aventura si  veti putea trai romantismul Desertului Arabiei.  Wadi Rum  se aseamana cu peisajul selenar format din văi vechi  si munti  din travertin erodati , crescand  printre nisipuri colorate in alb si roz. Timp de 2 ore va veti bucura de un safari si veti explora  locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabie, vizitand totodata si cele mai spectaculoase obiective  din Wadi Rum dar si locurile unde s-au filmat filme celebre precum: Lawrence al Arabiei (1962), Planeta Rosie(2000),Mumia Revine (2001), Transformers: Revenge of the Fallen (2009), Prometheus (2012), Martianul (2015).

Seara, va astepta o cina in stil beduin  cu o petrecere superba. Dupa  miezul noptii luminile se sting pentru a putea observa  cerul instelat , un spectacol al naturii  absolut impresionant. Cazare  si cina in desertul Wadi Rum.

Circuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1

Ziua 03  Wadi Rum – Aqaba – Taba. Dupa micul dejun veti fi transferat  la Aqaba si va veti delecta cu o plimbare de 45 de minute cu barca in drum spre Taba.

Zi libera  la Marea Rosie pentru plaja si relaxare, cazare cu All Inclusive  la hotelul ales in Taba.

Ziua 04 Taba. Zi libera la Marea Rosie pentru plaja si relaxare, cazare cu All Inclusive in Taba.

Ziua 05 Taba. Zi libera la Marea Rosie pentru plaja si relaxare, cazare cu All Inclusive in Taba.

Ziua 06 Taba – Dead Sea (Marea Moarta)

Dupa micul dejun veti fi transferati la Aqaba cu barca si apoi ne vom  indrepta spre Marea Moarta prin Wadi Araba; pe drum o sa vizitam Towaros Madaba , orasul cu mozaicuri . Acest oras are o istorie lungă fiind mentionat pentru prima dată în Biblie si în Stela lui Mesha pe vremea  când era un oras mobit. Vizitam  Biserica Crestină Ortodoxă Sf. Gheorghe unde se afla o  harta mozaic cu Ierusalimul, Palestina, Iordania, Israel  si Egipt . Mergem mai departe  catre  Muntele Nebo unde vom face un tur al locului in care se afla mormantului lui Moise . De aici, Dumnezeu i-a ingaduit lui Moise sa priveasca spre Tara Făgăduintei . Aici se gasesc  ruine din secolele IV-VI, biserici ale căror pardoseli sunt încă acoperite cu un minunat mozaic. Continuam spre Marea Moarta.

Ziua 07 – Dead Sea ( Marea Moarta)

Mic dejun si cina, Zi lebera pentru plaja,OPTIONAL, puteti vizita Betania, adevaratul loc al botezului, unde Ioan Botezatorul l-a botezat pe Iisus in apa din albia larga a Iordanului. Acest loc a fost cunoscut multa vreme doar din Biblie si textele bizantine medievale. De asemenea, vizita se continua cu Mekawir, dealul unde se afla candva palatul regelui Irod cel Mare.  ( Tarif: 35 eur/pers) ( min 30 persoane)

Ziua 08  Marea Moarta – Aeroport. Mic dejun si transfer aeroport.

Circuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1

Circuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1

Circuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1

Tariful include :

 • Bilete avion Bucuresti Amman Bucuresti
 • 1  bagaj mic de mana dimensiuni 40x20x25 cm
 • Cazare cu Demipensiune in Iordania
 • Cazare cu All Inclusive in Taba
 • Taxele de intrare la site-urile mentionate in program
 • Transfer cu autocar A/C
 • Transfer Aqaba Taba Aqaba cu Barca deluxe
 • Viza Gratuita
 • Insotitor din partea firmei
 • Ghid vorbitor limba romana

Tariful nu include :

 • Taxa de aeroport 49 EUR
 • Taxa iesire Iordania 14 EUR
 • 1 Bagaj de mana 10 kg cost 16 Euro/bagaj (optional)
 • 1 Bagaj de cala 20 kg cost 50 eur/bagaj (optional)
 • Cheltuieli de natura personala
 • Excursii optionale
 • Asigurare medicala si storno

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Circuit cu Sejur 7 nopti Iordania Taba Varianta 1


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
03.11.2018625 EuroRezerva
10, 17, 24.11.2018640 EuroRezerva
16.02, 23.02, 02.03, 09.03, 16.03.2019640 EuroRezerva
Amman Days Inn Demipensiune 1 noapte
Wadi Rum Sun Rose( Hillawi) Demipensiune 1 noapte
Taba El Wekala Aqua Park Resort 4*+ Hard All Inclusive 3 nopti
M. Moarta Grand East Demipensiune 2 nopti

Copil sub 12 ani fara pat suplimentar 299 eur

Supliment single: 130 euro