Circuit Franta Spania la vie en rose avion 2019 Image
Tarif de la:770 €pachet/persoana
Perioada: 24.06.2019 - 21.08.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 10
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Circuit Franta Spania la vie en rose avion 2019

Program

Ziua 1. București – Paris

Decolăm spre Paris, iar zborul ne dă timp să ne cunoaștem. Schimbăm impresii și ne pregătim pentru călătoria care ne-a adus împreună. Ajungem la Paris, destinația noastră inițială. Orașul luminilor ne primește cu o reverență grațioasă, pe măsură ce se dezvăluie privirilor noastre curioase. Facem un prim tur și descoperim acele puncte despre care am citit, la care am visat: Champs- Elysées și Arcul de Triumf. Bulevardul Champs- Élysées este una dintre cele mai faimoase străzi din întreaga lume.

Presărat cu magazine de lux, cinematografe și cafenele, ne dă o primă senzație a celebrei “la vie en rose”. Mai mult decât un refren, este un mod de a privi viața și treptat, începem să înțelegem de se spune că francezii știu să savureze fiecare clipă. Bulevardul pornește din Place de la Concorde spre Place Charles de Gaulle, formând o parte din Axa Istorică. Ajungem la Arcul de Triumf. Mai avem o destinație pentru prima noastră zi pariziană, Palatul Élysée, situat nu departe de bulevard. Cazare in Paris.

Ziua 2. Paris

Bon jour! Luăm micul dejun consistent și savuros, apoi pornim să descoperim o parte dintre comorile Parisului printr-un tur panoramic de oras:  cartierul de zgârie nori La Defence, L’Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Şcoala Militară, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigalle.

Cei care doresc, pot opta astăzi pentru o excursie la Palatul Versailles. Impresionanta reședință a lui Ludovic al XIV-lea, Regele Soare,  este situată la mai puțin de 20 de kilometri de Paris. Vizitatorii vor admira parcul uriaș unde se pot vedea Fântâna lui Apollo, Fântâna Latona, Oranjeria sau Pavilionul Belvedere, construit pentru Maria Antoaneta, dar și apartamentele regale din interiorul Palatului, somptuos decorate, impresionanta Sală a oglinzilor sau colecția de tablouri inestimabile. Intoarcere in Paris. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3. Paris – Chartres – Amboise – Chenonceaux

Începem ziua cu o vizită la Catedrala Notre-Dame de Chartres, aflată în orașul Chartres, la doar 80 de km de Paris. Este considerată cea mai reprezentativă, completă și mai bine conservată catedrală în stil gotic. În 1979, a fost înscrisă pe lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO. Catedrala este un loc important de pelerinaj care atrage și uimește oamenii cu splendoarea sa arhitecturală. Vitraliile pe care le admirăm sunt cele originale!

Mergem mai departe pe Valea Loirei, unde ținem aparatele de fotografiat la îndemână. Castelele și satele pitorești ne încântă sufletul! Prima oprire va fi la Castelul Amboise, construit în stil renascentist și amplasat pe platoul înalt care domină centrul Văii Loirei, păstrând neștirbită măreția secolelor trecute. Castelul Amboise comunică printr-un pasaj subteran cu elegantul conac Clos Lucé, aflat la 500 de metri, locul unde celebrul inventator, arhitect și pictor Leonardo da Vinci și-a petrecut ultimii ani din viață și a ales să fie înmormântat.  Urmatoarea oprire o vom face la Chenonceaux, castelul care dă noblețe râului Cher. Acest superb castel este cunoscut și sub numele de ”castelul femeilor”, din pricina personajelor istorice feminine care și-au lăsat amprenta asupra lui, dintre care le amintim pe Caterina de Medici sau Diane de Poitiers.  Seara cazare in zona Tours.

Ziua 4.  Tours – Lyon

Lăsăm în urmă Valea Loirei pentru o călătorie prin inima Franței. Traversăm zona deluroasă care ne duce spre Clermont Ferrand, oraș despre care se spune că este perla ascunsă a regiunii Auvergne. Ajungem la Lyon. Situat la confluența fluviului Ron cu râul Sona, poartă cu mândrie o moștenire culturală uimitoare. Lyon este cel mai mare oraș renascentist al Franței. În nord se află colina Croix-Rousse, fieful tradițional al atelierelor și magazinelor de mătase, industrie pentru care orașul este faimos.

Pe mica peninsulă aflată între Ron și Sona se află una dintre cele mai mari piețe publice din Europa: Place Bellecour. Orașul modern, unde locuiesc cei mai mulți rezidenți, se află la est de Ron. După ce admirăm orașul de pe înălțimea domoală a dealului Fourviere, ne îndreptam spre hotel. Cazare la hotel in zona Lyon.

Ziua 5. Lyon – Avignon – Nice

Pornim dimineața, din Lyon spre Avignon. Admiram Palatul Papal și celebrul pod imortalizat în cântecul pe care îl fredonam în copilărie,”Sur le pont d’Avignon”. Chiar dacă nu dansăm cum spune cântecul, ne oprim pentru un pahar de vin local pe care îl bem la una dintre terasele provensale superbe.

Ne continuăm călătoria spre Nisa și descoperim un oraș de coastă magnific. Vizităm celebra Promenade des Anglais și Place Masséna. Cazare la hotel in zona Nice.

Ziua 6.  Nisa – Monte Carlo

Dimineața ne relaxăm cu o plimbare prin oraș, iar magazinele de pe Promenade des Anglais ne atrag privirile. Va propunem o excursie optionala fantastică de-a lungul Coastei de Azur, la Monte Carlo. Admiram Cazinoul construit de Charles Garnier în secolul XIX. Oprim și la Grădina de Trandafiri, un parc fabulos închinat de Prințul Rainier III memoriei soției sale, Prințesa Grace. Parfumul dulce al florilor plutește în aer ca într-un magazin de esențe prețioase şi nu e de mirare, pentru că sunt peste 8000 de tufe de trandafiri din peste 300 de specii. Ne întoarcem la Nisa pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 7.  Nisa – Arles – Carcassonne

De-a lungul Coastei, ne îndreptăm spre Arles, în Provence. Peisajele provensale ne uimesc cu frumusețea lor care a inspirat mari artiști ai lumii. Pe măsură ce călătoria continuă, avem senzația că privim pe fereastră o expoziție în aer liber, de Cezanne sau Van Gogh. Ajungem în Carcassonne, unul din cele mai bine conservate orașe medievale din Europa. Cele 52 de turnuri ale sale sunt printre motivele pentru care UNESCO a inclus orașul pe lista patrimoniului cultural mondial. Suntem aproape de granița cu Spania. Petrecem seara vizitând orașul, apoi ne cazăm la hotel in zona Carcassone.

Ziua 8.  Carcassonne – Figueres – Barcelona

E timpul să pornim spre Spania! Purcedem la drum pe lângă Pirinei și ajungem în Figueres. Oprim să vizităm Teatrul și Muzeul Dali. Ne îmbogățim cultura generală cu informații despre creațiile fascinante ale lui Salvador Dali. Inspirați, plecăm mai departe spre Barcelona. Facem un tur al acestui oraș magnific și ne răsfățăm vederea și sufletul cu incredibila frumusețe a bisericii Sagrada Familia, gândită de celebrul arhitect Antonio Gaudi.

Ne delectăm și cu monumentul Columbus, înalt de 60 de metri, dedicat lui Cristofor Columb, monument ce se află la marginea celebrei artere La Rambla. Pe seară, alegem fie să ne odihnim, fie să savurăm un spectacol opțional de flamenco. Cazare la hotel pe Costa Brava.

Ziua 9. Barcelona

Program liber. Ne bucurăm în continuare, pe îndelete, de minunata Barcelona. Fie că alegem să explorăm Las Ramblas și să ne bucurăm de cumpărături inedite, fie savurăm o porție de tapas în Plaça Reial. Merită cu prisosință vizitat și Barri Gothic, cartierul gotic al Barcelonei, cu Basilica La Merce și multe alte clădiri istorice, unele datând încă de pe vremea când romanii stăpâneau Barcelona.

Opțional, putem vizita mănăstirea benedictină Montserrat, simbol al libertății și identității naționale a catalanilor. Biserica mănăstirii adăpostește într-una dintre capelele sale statuia unică și misterioasă Madona Neagră, care o reprezintă pe Maica Domnului cu Pruncul în brațe. Seara cazare la acelasi hotel de pe Costa Brava.

Ziua 10.  Barcelona – București

Ne întoarcem spre casă, dar păstrăm cu noi amintirile acestei vacanțe și promitem să păstrăm legătura pe viitor!

Tariful include :

  • Bilet de avion Bucuresti – Paris si Barcelona Bucuresti;
  • transport cu autocar climatizat, exceptie ziua 9 (contra cost cu transportul public);
  • 9 cazari la hoteluri de 3-4*;
  • 9 mic dejun;
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
  • Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu;

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;

BONUSURI

  • NOU!Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru  posesorii de PELLERIN CLUB CARD
  • Reducere 10% la achitarea excursiilor opționale din tara, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Circuit Franta Spania la vie en rose avion 2019


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
24.06; 21.08.2019770 EuroRezerva
A B C D
PELLERIN PLUS BEST DEAL

Reducere 150 €

PROMO

Reducere 120 €

STANDARD +

Reducere  60 €

545

+ 375 € (bilet avion, transfer transport autocar)

395

+ 375 € (bilet avion, transfer transport autocar)

425

+ 375 € (bilet avion, transfer transport autocar)

485

+ 375 € (bilet avion, transfer transport autocar)

pret de persoana in camera dubla
  Oferta valabila pentru primle locuri in autocar;

Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii;

GRATUIT  – PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

GRATUIT excursia optionala Monte Carlo

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

  Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

Plata integrala la inscriere;

Nu se accepta modificari sau anulari.

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

  Avans  50% la inscriere;

Diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la  30.10.2018.

 

  Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la  30.04.2019.

 

suplimente & reduceri

·    Supliment de single 265 €

·    Reducere copil  6-12 ani  – 20 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti