Circuit Irlanda Insula de Smarald avion Image
Circuit Irlanda Insula de Smarald avion ImageCircuit Irlanda Insula de Smarald avion ImageCircuit Irlanda Insula de Smarald avion ImageCircuit Irlanda Insula de Smarald avion ImageCircuit Irlanda Insula de Smarald avion Image
Tarif de la:690 €pachet/persoana
Perioada: 05.06.2018 - 21.08.2018
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 7
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Circuit Irlanda Insula de Smarald avion

Program

 • Ziua 1. București – Dublin

Călătoria noastră începe în Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale ne îmbarcăm pentru zborul spre Dublin. După aterizare și o scurtă oprire la hotel vom face un tur de oraș și vom descoperi principalele atracții din capitala Irlandei: Catedrala Saint Patrick, unde printre parohi s-a numărat și Jonathan Swift, faimos pentru volumul ”Călătoriile lui Guliver”, Biblioteca Trinity College, Dublinul poate fi cu ușurință descoperit la pas, oferind vizitatorilor dese prilejuri de odihnă în parcurile sale verzi sau pe străzile mărginite de case din cărămidă. Avem timp de shopping – Grafton Street din centrul orașului este celebră pentru magazinele sale – sau pentru a ne bucura de o halbă de bere într-un pub tradițional irlandez.

 • Ziua 2.  Dublin – Galway – Limerick

Dimineata, pornim spre medievalul și frumosul Galway, unde vom face un scurt tur pe frumoasele strazi pietonale si numeroasele pub-uri cu cafenele care ne vor face vizita in acest oras mult mai plăcută. Cu greu ne vom desprinde de fermecătorul Galway și ne vom îndrepta spre Limerick, un vechi și frumos oraș irlandez așezat pe estuarul râului Shannon.

Cei mai curajoși pot lua aici pulsul vieții de noapte, deoarece Limerick este faimos pentru puburile sale pe care miezul nopții le găsește adesea pline de petrecăreți. Rămânem peste noapte la Limerick. Cazare la hotel in Limerick.

Circuit Irlanda Insula de Smarald avion

 • Ziua 3.  Limerick – Bunratty – Cliff of Moher – Killarney

Ne despărțim de Limerick și ne îndreptăm spre castelul medieval Bunratty, una dintre cele mai populare atracții din sud-vestul Irlandei. Construit în 1425 și jefuit în repetate rânduri, castelul a fost restaurat în anii 1950 și readus la forma sa splendidă medievală, cu decorațiuni interioare, tapiserii și mobilier în cel mai pur spirit al vremurilor în care a fost ridicat.

Următoarea destinație este Cliffs of Moher, un fabulos monument natural, care s-a format în peste 300 de milioane de ani. Ne vom lăsa fascinați de puterea naturii, admirând stâncile înalte de 200 de metri, abrupte, care privesc în zare, spre imensitatea Oceanului Atlantic, ale cărui valuri se sparg de pietrele amenințătoare. După această escală în natura sălbatică și spectaculoasă a Irlandei ne vom îndrepta spre Killarney. Cazare la hotel in zona Killarney. 

 • Ziua 4.  Ring of Kerry

Program liber, sau excursie optionala Ring of Kerry. Despre Ring Of Kerry putem spune un singur lucru: nu ai văzut Irlanda dacă nu ai fost aici!  Faimosul Inel al lui Kerry este un drum circular din sud-vestul Irlandei, care urmează linia coastei, pe țărmul Peninsulei Iveragh.

După excursia de astăzi vă veți convinge că acest fantastic traseu oferă vizitatorilor tot ce are Irlanda mai de preț: ruine vechi de secole, castele medievale, grădini verzi și spectaculoase, sate și orășele pline de culoare, plaje izolate și panorame incredibile asupra Oceanului Atlantic. Vom străbate Ring of Kerry începând din zona Killarney, ne vom îndrepta către orașul Kenmare, taversând Cahirciveen, de-a lungul promontoriilor spectaculoase și apoi ne vom întoarce spre punctul de plecare, admirând pe parcurs fantasticele priveliști oferite de Golful Kells, Castelul Ballycarberry, datând din secolul XIV și cercul neolitic de la Kenmare. Spre seară revenim la hotelul nostru din zona Killarney, pentru o noapte de odihnă binemeritată.

Circuit Irlanda Insula de Smarald avion

 • Ziua 5.  Killerney – Blarney – Youghal – Waterford

Aventura irlandeză continuă! Ne luăm la revedere de la Killarney şi ne îndreptăm spre Blarney, un castel medieval emblematic pentru Irlanda, așezat în apropierea râului Martin. Mai celebră decât castelul în sine este Piatra Blarney, numită și Piatra Elocvenței, despre care se spune că, odată ce o săruți, capeți darul vorbirii în public.

Milioane de turiști i-au testat puterile până acum, transformând-o în una dintre cele mai îndrăgite atracții ale Irlandei. Călătoria continuă spre Youghal, una dintre stațiunile celebre ale Irlandei, situată în estuarul râului Blackwater. Port istoric, Youghal își încântă vizitatorii cu clădiri-monument, cu o minunată plajă de opt kilometri, cu un centru înțesat de cafenele, puburi și restaurante unde găsim somon proaspăt, pescuit chiar din râul Blackwater.

Ne îndreptăm apoi către Waterford, cel mai vechi dintre orașele Irlandei, întemeiat de vikingi în secolul IX. Waterford a fost timp de sute de ani unul dintre cele mai importante orașe-port ale Irlandei, în prezent fiind renumit pentru monumentele sale – Catedrala Sfânta Treime, Turnul Reginald, Palatul Episcopal – dar și pentru obiectele tradiționale din cristal care încă se realizează aici de meșteșugari locali. Vom rămâne peste noapte la Waterford. Cazare la hotel in zona Waterford.

Circuit Irlanda Insula de Smarald avion

 • Ziua 6.  Waterford – New Ross – County Wicklow

Ne continuăm călătoria cu un popas la New Ross, un orășel pitoresc pe râul Barrow, datând din perioada premedievală și devenit celebru drept locul de baștină al strămoșilor președintelui american John F. Kennedy. Pregătiți-vă aparatele de fotografiat pentru că vom traversa County Wicklow, o regiune spectaculoasă, cu faleze amețitoare, coaste aprupte de munte și păduri verzi de conifere.

Destinația favorită de week-end a celor care vor să dea agitația Dublinului pe natură și liniște, County Wicklow a primit numele de ”Grădina Irlandei” și deși nu are cea mai prietenoasă climă, abundă în peisaje de o frumusețe care îți taie respirația. Ne continuăm călătoria spre Dublin, unde avem timp pentru a cumpăra ultimele cadouri pentru cei de acasă, pentru o plimbare prin minunatul parc Phoenix sau o vizită la fascinantul muzeu Dublinia, unde îți poți face o idee destul de exactă despre cum se trăia aici în Evul Mediu. Cazare la hotel in Dublin.

 • Ziua 7.  Zbor spre ţară

Ne îndreptăm spre aeroport, unde ne îmbarcăm pentru zborul către casă. Aventura noastră irlandeză s-a încheiat!

Circuit Irlanda Insula de Smarald avion

Circuit Irlanda Insula de Smarald avion

Tariful include :

 • Bilet de avion Bucuresti – Dublin si retur;
 • transport cu autocar climatizat;
 • 6 cazari la hoteluri de 3*;
 • 6 mic dejun;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Ghid însoţitor din partea agenţiei

Tariful nu include :

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile optionale pentru grup minim de  25 de persoane

BONUSURI

 • NOU!Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru  posesorii de PELLERIN CLUB CARD
 • Reducere 10% la achitarea din ţară a excursiilor opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Circuit Irlanda Insula de Smarald avion


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
05.06; 10.07; 07.08; 21.08.2018419 EuroRezerva
A B C D
PELLERIN PLUS BEST DEAL

Reducere 100 €

PROMO

Reducere 70 €

STANDARD +

Reducere  40 €

425

+365 € (bilet avion, transfer transport autocar)

325

+ 365 € (bilet avion, transfer transport autocar)

355

+ 365 € (bilet avion, transfer transport autocar)

385

+ 365 € (bilet avion, transfer transport autocar)

pret de persoana in camera dubla
 Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;

Avans  25% la inscriere;

Diferenta de plata pana la  21 de zile inainte de data plecarii;

 GRATUIT  – PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

 GRATUIT – excursia optionala RING OF KERRY

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ü ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

Plata integrala la inscriere;

Nu se accepta modificari sau anulari.

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 Avans  30% la inscriere;

Diferenta de plata pana la  31.01.2018;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la  31.01.2018.

 

 Avans  30% la inscriere;

Diferenta de plata pana la  31.03.2018;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la  31.03.2018.

 

suplimente & reduceri

· Supliment de single 195 €

· Reducere copil  6-12 ani  – 25 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti