Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019 Image
Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019 ImageCircuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019 ImageCircuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019 ImageCircuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019 ImageCircuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019 Image
Tarif de la:2599 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!!
Perioada: 18.03.2019 - 10.04.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 12
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Ziua 1  BUCURESTI – FRANKFURT – TOKYO

 • Pentru plecarea 18 martie:

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:50 pentru imbarcare pe zborul companiei aeriene AIRFRANCE AF1089 cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:50 si sosire in Paris la 09:10. La ora 13:15 imbarcare pe zborul AF276 cu destinatia Tokyo Narita. Decolare la ora 13:15.

 • Pentru plecarea 31 martie:

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:35 pentru imbarcare pe zborul companiei aeriene AUSTRIAN OS784 cu destinatia Viena. Decolare la ora 13:35 si sosire in Viena la 14:20. Imbarcare pe zborul OS051 cu destinatia Tokyo Narita cu decolare la ora 17:45.

 • Pentru plecarile 01 aprilie, 02 aprilie si 10 aprilie

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 12:25 pentru imbarcare pe zborul companiei aeriene LUFTHANSA LH1419 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 14:25 si sosire in Frankfurt la 15:50. Imbarcare pe zborul LH716 cu destinatia Tokyo Haneda cu decolare la ora 18:05.

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Ziua 2  TOKYO

Sosire in Tokyo la ora 09:10 (plecare 18.03), 11:55 (plecare 31.03), respectiv 12:15 (plecari 01.04, 02.04 si 10.04). Intalnire cu ghidul local si transer in oras pentru un tur de oras de bun venit. Incepem vizitarea capitalei nipone cu Altarul Meji Jingu inchinat cultului Shinto. Shinto este cea mai veche religie din Japonia si este adanc inradacinata in modul de viata al japonezilor. Nu are fondator, nu are carte sfanta, dar are valori precum armonia cu natura si virtuti cum ar fi “Magokoro” – Inima sincera in traducere libera. Acest altar este dedicat sufletelor divine ale Imparatului Meiji si Imparatesei Shoken.

Dupa moartea lor, pentru a-i comemora si venera pentru totdeauna, japonezii din toata Japonia dar si din strainatate au donat peste 100.000 de copaci si au lucrat voluntar la crearea padurii din jurul altarului, in inima orasului Tokyo. Vom vizita celebra artera Omotesando, strajuita de copaci si asemanata deseori cu Champs Elysee. Ultima vizita de astazi o facem la cladirea Administratiei Metropolitane – cea mai inalta cladire din Tokyo si unde in mai putin de un minut ajungem la platforma de observare situata la 202m inaltime ce ofera o spectaculoasa panorama asupra orasului Tokyo. La ora 15:45 transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Tokyo Dome 4* situat in inima orasului Tokyo, in cadrul complexului de distractii Tokyo Dome City sau similar.

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Ziua 3  TOKYO – TUR DE ORAS SI SARBATOAREA CIRESILOR IN FLOARE

Mic dejun. Tur de oras Tokyo de 1 zi cu autocar si ghid local. Incepem turul de astazi cu vizitarea Shinjuku Gyoen Park – vestit pentru ciresii sai in floare. Timp liber pentru vizita. Vom continua cu Piata Palatului Imperial. De o parte si de alta a drumului care strabate piata se afla plantatii de pin, iar in partea de nord o fantana care comemoreaza casatoria Imparatului cu Imparateasa. Ne indreptam catre districtul Asakusa un loc plin de culoare si vestit pentru obiceiurile traditionale din Tokyo,  celebra artera comerciala – Nakamise, un bulevard cu magazine de suveniruri si specialitati, ce duce pana la Templul Senso-ji unde vom face popas pentru vizitare.

Turul de oras continua cu o vizita la Muzeul Edo Tokyo – Muzeul de Istorie al orasului din perioada Edo  (intrare inclussa), si apoi vom continua, panoramic, cu celebra artera de cumparaturi Ginza, devenita la sfarsitul sec. XIX vitrina dezvoltarii in stil occidental, avand cafenele si restaurante pe langa pravalii si magazine. Astazi Ginza este comparabila cu  5th Avenue din New York cu foarte multe magazine elegante. Transfer la hotel. Cazare hotel Tokyo Dome 4* situat in inima orasului Tokyo, in cadrul complexului de distractii Tokyo Dome City sau similar.

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Ziua 4  TOKYO – HAKONE – LACUL KAWAGUCHI – MUNTELE FUJI – MATSUMOTO

Mic Dejun. Excursia continua spre Hakone – renumit pentru privelistile sale cu Fuji-san, mai ales oglindindu-se in frumosul lac Ashino-ko. Cu cele mai multe statiuni din regiune, cu vaile sale din care fumega vulcanii, cu peisajele celor cinci lacuri Fuji din arealul apropiat si cu prezenta chiar a lui Fuji-san, cu siguranta ca Hakone este una dintre cele mai cautate zone din Japonia pentru recreere si relaxare. Vom face pentru inceput o croaziera pe lacul Ashi urmata apoi de o ascensiune cu telecabina  pe Komagateke Ropeway (ropu-ue).

Dupa vizita cu telecabina, ne imbarcam in autocar si ne indreptam spre zona lacului Kawaguchi, al doilea pe care il vizitam din cele cinci lacuri din zona muntelui Fuji si unde vom face un popas fotografic pentru a admira panorama deosebita a Muntelui Fuji (daca vremea ne permite). Imaginea celei mai importante minuni naturale din Japonia este pretutindeni: pe cartile postale, calendare si imprimeuri vechi pe lemn.

Cu o altitudine de 3,776m este cel mai inalt si cel mai popular munte din Japonia si este considerat unul dintre cei mai frumosi vulcani din lume. Baza muntelui, care formeaza un cerc aproape perfect, are un diametru de 35 – 40 km. Turul de astazi continua spre Matsumoto unde ajungem aproximativ la ora 18:00. Cazare hotel Kagetsu 4* Matsumoto

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Ziua 5  MATSUMOTO – TAKAYAMA / GERO ONSEN

Mic dejun. Incepem ziua cu o vizita la Ferma Ishii Miso Brewery. Miso este termenul japonez pentru pasta fermentata din soia folosita la traditionala supa japoneza. Miso mai poate fi facuta cu orez sau orz, la care se adauga sare si mucegai si apoi ingredientele sunt supuse unui proces de imbatranire cuprins intre 6 si 36 de luni. Produsul final este o savuroasa pasta care variaza in culoare de la auriu la brun roscat sau brun inchis la culoare. Continuam cu o vizita la Scoala Kaichi, printre primele scoli din Japonia.

S-a deschis in mai 1873, la un an de la prima reforma scolara majora, iar in aprilie 1876 s-a mutat in actuala cladire, devenita muzeu in 1965. Condus de clanul Ogasawara in sec. XIV-XV si preluat de Ishikawa in sec. XVI, Matsumoto era un oras asezat in jurul Castelului Matsumoto pe care il vizitam astazi cu ghidul local. Castelul face parte din colectia celor patru castele desemnate “Comorile Nationale ale Japoniei”. Doar o nuanta de alb pune in evidenta zidurile intunecate din lemn si tiglele de aceeasi culoare ale acoperisului acestei Comori Nationale, poreclita si “Castelul Ciorii”.

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Interiorul castelului este dominat de scari abrupte si tavane joase, cu o colectie impresionanta de arme si armuri din perioada Sengoku (a statelor beligerante) cand acesta fost construit. Ferestrele inguste din lemn, odinioara folosite de arcasi inarmati, ofera privelisti uimitoarte asupra Alpilor Japonezi si a orasului Matsumoto. Ne vom indrepta apoi catre Takayama / Gero Onsen. Cazare in stil traditional japonez la Hida Hanasatonoyu Takayama Ouan unde vom putea experimenta atmosfera din locuintele japonezilor combinata cu modernismul zilele noastre (pentru plecarile 18.03, 01.04, 02.04) / respectiv la Saichoraku Gero Onsen camere in stil traditional japonez cu cina inclusa! (doar pentru plecarea 10.04)

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Ziua 6  TAKAYAMA – SHIRAKAWAGO – KANAZAWA

Mic dejun. Takayama este unul dintre putinele orase din Japonia care a pastrat vechile obiceiuri si traditii, lucru care poate fi observat la o simpla plimbare prin orasul vechi. Numele Takayama inseamna “Muntele Inalt” si are atat de multe monumente istorice incat mai este denumit “Micul Kyoto” in special datorita cartierului sau de temple Teramachi.

Turul pietonal cu ghidul local ne va purta catre Pietele matinale in aer liber ale orasului, pline de culoare,  fosta primarie Jinya House – care a servit ca birou al administratie publice locale condus de oficiali trimis de la Edo (Tokyo) si este singura cladire guvernamentala ce a supravietuit in Japonia din perioada Edo. In prezent este muzeu si are deschise publicului mai multe incaperi foarte bine intretinute si care au servit ca birouri, sali de conferinta, spatii rezidentiale si chiar camere de interogatorii. Vom vizita apoi din orasul vechi vestita strada pietonala Kamisannomachi (zona protejata a orasului Takayama).

Ziua 7  KANAZAWA – KYOTO

Mic dejun. Tur de oras Kanazawa cu autocar si ghid local. Kanazawa a fost capitala vechiului domeniu feudal Kaga, ce a ajuns sa fie guvernat de secta budista Jodo Shinshu. Vom vizita Casa Samurailor Nomura, Gradinile Kenroku-en, una dintre cele trei mari gradini ale Japoniei si care se numeste astfel dupa cele sase combinatii (kenroku) considerate ideale pentru o gradina: spatiozitate, seninatate, venerabilitate, privelisti, conceptie subtila si racoare oferita de cursurile de apa. Turul continua cu Ochaya Shima – o incantatoare casa veche de gheise pastrand inca mobilierul original si Piata Oumicho – cunoscuta si sub denumirea de “Bucataria orasului” si un adevarat reper al artei culinare locale. La ora 15:19 vom pleca cu trenul Express “Thunderbird 32” cu destinatia Kyoto unde ajungem in cursul serii la ora 17:39. Recuperarea bagajelor si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel New Miyako 4* situat central sau similar.

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Ziua 8  KYOTO

Mic dejun. Cu cei peste 1000 de ani de istoriei ai sai, Kyoto constitue centrul Japoniei in ceea ce priveste cultura traditionala si are aproape orice isi pot dori vizitatorii, adica peste 1.800 de temple, sute de altare, cladiri si cartiere istorice, gradini faimoase si locuri minunate pe dealurile impadurite din jurul sau. Astazi vom descoperi Kyoto in cadrul unui tur de oras de o zi cu autocar si ghid local. Pentru inceput vom vizita Templul Kiyomizu. Construit in anul 798, templul este dedicat zeitatii budiste cu 11 fete Kannon. Cladirile actuale au fost ridicate de shogunul Tokugawa Iemitsu in 1633. Sala principala, Comoara Nationala, este atarnata de peretele abrupt al cadrului masiv ce incoporeaza 139 stalpi imensi din lemn, dand senzatia ca este suspendata in aer. Se bucura de o priveliste deosebita asupra orasului Kyoto.

Ziua 9 KYOTO – HIROSHIMA

Mic dejun. Intalnire cu ghidul local pentru a continua vizitarea minunatului oras Kyoto cu autocar local. Vom incepe cu vizitarea Castelului Nijo. Construit in 1603, Castelul Nijo n-a fost numai o fortareata, ci a indeplinit si rolul de palat rezidential pentru shogunul Tokugawa Ieyasu (1542-1616), in timpul vizitelor pe care acesta obisnuia sa le faca la Kyoto.

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Ziua 10 HIROSHIMA – INSULA MIYAJIMA – OSAKA

Mic dejun. Tur de oras Hiroshima cu autocar si ghid local. Pentru inceput vom vizita Parcul Memorial al Pacii (Heiwa Kinen-koen) si Muzeul Memorial al Pacii. Acestea ofera generatiilor actuala si viitoare avertismentele trecutului. Invelisul ramas dintr-o cladire dupa bombardament este cunoscut sub numele de Domul Bombei Atomice – singura cladire care a ramas in picioare dupa bombardamentul atomic si unul dintre cele mai importante elemente din Parcul Memorial al Pacii. Sala de promovare a industriei din oras pana pe 6 august 1945 este acum un sit al Patrimoniului Mondial, pastrat asa cum a ramas dupa explozie.

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Ziua 11 OSAKA – NARA

Mic dejun. Excursie cu autocar si ghid local la Nara – leaganul civilizatie nipone si cea mai veche capitala a Japoniei intre anii 710-784. Se considera ca aici este locul unde a inflorit Budismul sub puternicul patronaj al Imparatilor Japoniei. Vom vizita Templul Todaiji – construit in anul 752 si care gazduieste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha din intreaga lume. Masiva Poarta Sudica (Nandaimon) dateaza din sec.VIII, refacuta in sec.XII dupa ce s-a prabusit din cauza unui taifun. Sala Marelui Buddha (Daibutsuden) are 57m lungime, 50m latime si 48m inaltime si este inca una dintre cele mai mari constructii din lemn din lume si face parte din Patrimoniul National. Daibutsu – Cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din lume cantareste 550tone, are 290 livre de aur si 16.2m inaltime fiind asezata pe un urias piedestal cu o circumferinta de 20.7 metri.

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Ziua 12  OSAKA – AMSTERDAM – BUCURESTI

Mic dejun. Hotelul este situat in terminal. Dupa micul dejun, plecare catre ghiseele de check in.

 • Retur la plecarea 18 martie: imbarcare pe zborul companiei KLM KL868 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 11:00 si sosire la Amsterdam la ora 15:00. Imbarcare pe zborul KL1379 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:45 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda la ora 00:30 (a doua zi).
 • Retur la plecarile 31.03, 01, 02 si 10 aprilie: imbarcare pe zborul companiei LUFTHANSA LH741 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 10:05 si sosire la Frankfurt la ora 15:00. Imbarcare pe zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:30 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda la ora 23:45. Sfarsitul pachetului de servicii.

Sfarsitul pachetului de servicii.

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Tariful include :

 • Bilet de avion Bucuresti – Tokyo si Osaka – Bucuresti, compania LUFTHANSA / AIRFRANCE
 • Important! Transport cu autocar local pe toata perioada circuitului (nu se foloseste transportul public pentru realizarea programului)
 • 10 nopti cazare hoteluri de 5*, 4* si 3*superior astfel:
 • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Tokyo Dome 4* situat central Tokyo
 • 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Kagetsu 4* Matsumoto sau similar
 • 1 noapte cazare in stil traditional japonez cu mic dejun inclus la Hida Hanasatonoyu Takayama Ouan (pentru plecarile 18.03, 01.04, 02.04) / respectiv la Saichoraku Gero Onsen cu cina inclusa (doar pentru plecarea 10.04)
 • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Mitsui Garden 3*superior Kanazawa sau similar
 • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel New Miyako 4* Kyoto sau similar
 • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Sheraton Grand 5* Hiroshima sau similar
 • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Elsereine 4* Osaka sau similar
 • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Nikko Kansai Aisport 4* sau similar
 • Experiente locale inedite incluse in pachet:
  • Vizita la Muzeul Edo din Tokyo – pentru un prim contact cu istoria din perioada Edo
  • Vizita la o ferma de Miso – pasta fermentata din soia folosita la traditionala supa japoneza.
  • Ceremonia Ceaiului
  • Vizita cu degustare la o fabrica de Sake – bautura traditionala japoneza
 • Transport, transferuri si tururi de oras cu autocare locale conform programului
 • Tururile de oras, excursiile si vizitele prevazute in program
 • Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
 • Croaziera pe lacul Ashi
 • Bilet Telecabina Komagateke
  • Bilet la trenul expres pe ruta Kanazawa – Kyoto
 • Bilete la trenul de mare viteza Shinkansen (clasa a doua cu loc rezervat) pe urmatoarele rute:
  • Kyoto – Hiroshima
  • Hiroshima – Osaka
 • Bilet de ferry boat Miyajimaguchi – Insula Miyajima – Miyajimaguchi
 • Transferul bagajelor cu serviciul de curierat pe urmatoarele rute:
  • Takayama – Kyoto in ziua 5 (se va pregati bagaj de mana pentru innoptarea la Kanazawa si pt. a doua zi)
  • Kyoto – Osaka in ziua 8 (se va pregati bagaj de mana pentru innoptarea la Hiroshima si pt. a doua zi)
 • Ghizi locali de limba engleza pe parcursul intregii excursii
 • Insotitor roman de grup

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019

Tariful nu include :

 • Taxele de aeroport si combustibil: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), excursiile optionale
 • Bacsisul pentru ghizii locali si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)

Supliment demipensiune (se rezerva din tara la rezervare)

Cinele se vor servi la hotel sau restaurante locale situate la distanta de mers pe jos de hotel si cel putin o cina va fi in stil japonez (fara bauturi).

 • Plecari 18.03, 01.04 si 02.04, 8 cine (zilele 1-6 si 8-9): 310 Euro/persoana
 • Plecare 10.04, 7 cine (zilele 1-3, 5-6 si 8-9): 272 Euro

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare 2019


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
18 martie, 31 martie, 01 Aprilie, 02 Aprilie, 10 aprilie2599 EuroRezerva