Circuit Lisabona Insula Madeira Image
Circuit Lisabona Insula Madeira ImageCircuit Lisabona Insula Madeira ImageCircuit Lisabona Insula Madeira ImageCircuit Lisabona Insula Madeira ImageCircuit Lisabona Insula Madeira Image
Tarif de la:750 €pachet/persoana
Perioada: 12.03.2019 - 19.11.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 8
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Circuit Lisabona Insula Madeira

Program

Ziua 1. București – Lisabona

Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Lisabona. Șapte dealuri de poveste cu vedere la ocean și la Rio Tejo conturează imaginea de carte poștală a Lisabonei. Panorama perfectă a aleilor pietruite, a ruinelor antice și a catedralelor albe oferă vizitatorilor și localnicilor o scenă captivantă desăvârșită de-a lungul secolelor. Un prim tur al orașului ne duce spre Turnul Belem. Este unul dintre cele mai reprezentative edificii din Lisabona, luat sub protecţia UNESCO, ca Patrimoniu Mondial, în 1983. Admirăm superba arhitectură în stil manuelin. Ne oprim pentru o scurtă vizită la Mănăstirea Jeronimos, reprezentativă pentru curentul manuelin (gotic târziu), urmează apoi Basilica Estrela, unde este mormântul reginei portugheze Maria I, cea care a ctitorit biserica.

Ziua 2. Lisabona Circuit Lisabona Insula Madeira

După micul dejun ne continuăm vizita noastră prin Lisabona. Începem cu Panteonul Lisabonei şi Mănăstirea Sao Vicente, unde se află mormintele Casei regale de Braganza, continuăm apoi cu  Piaţa Rossio, aşa cum numesc localnicii din Lisabona istorică Praca de Dom Pedro IV din districtul Baixa. Statuia înaltă de 27 de metri, ce îl întruchipează pe Dom Pedro IV, ne lasă fără cuvinte! Monumentul are, la bază, patru statui alegorice. Sub forma a patru figuri feminine, acestea întruchipează patru virtuți importante în cultura portugheză: Puterea, Moderaţia, Justiţia şi Înţelepciunea. Trecem și pe lângă librăria Bertrand. Deși nu impresionează neapărat prin mărime, are un secret uluitor: este cea mai veche librărie din lume, înființată încă din 1732!

Ziua 3. Lisabona – Cascais – Estoril – Sintra – Cabo da Roca – Funchal

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Lisabona sau opţional excursie în renumitele staţiuni de pe malul Atlanticului, Cascais şi Estoril. Dupa – amiaza, excursia optionala continua spre  Sintra, un orasel de un pitoresc aparte intrat in Patrimoniul UNESCO datorita elegantelor palate construite aici (inclusive resedinta de vara a fostei case regale), apoi deplasare spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei Continentale. După- amiaza transfer la aeroport pentru zborul spre Insula Madeira.

Aterizăm în capitala Funchal, o destinație populară pentru luna de miere și locul de origine al celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo. Mergem la hotel pentru odihnă, căci zilele viitoare ne vom plimba prin zonele cele mai remarcabile ale insulei, așa că ar fi ideal să avem cât mai multă energie. Cazare la hotel in Funchal.

Ziua 4. Funchal Circuit Lisabona Insula Madeira

Mic dejun. Program liber sau program opțional – tur panoramic al orașului. Mai întâi mergem în piață, la Mercado dos Lavradores, unde ne întâmpină o explozie de culoare. Fermierii prietenoși aduc fructe, legume, pește și flori chiar și din celălalt colț al insulei și toate sunt absolut delicioase! Ne oprim la un atelier autentic de broderie, apoi ne îndreptăm spre Grădina Botanică. Cu o suprafață de 80.000 de metri pătrați, găzduiește numeroase specii de plante indigene și exotice, iar priveliștea panoramică asupra mării și coastei vă farmecă imediat. Turul continuă cu satul Monte, unde vizităm grădina publică și Igreja de Nossa Senhora do Monte.

Ridicată în secolul al XVII-lea și refăcută un secol mai târziu, după un cutremur, este și locul unde își doarme somnul de veci împăratul austriac Carol I, mort în exil. Satul este renumit pentru metoda de transport folosită pentru a transporta turiștii în Funchal. Carreiros sunt un fel de sănii cu roți care poartă oamenii la vale, cu ajutorul a câtor doi localnici îmbrăcați în alb și atenți ca viteza de transport să nu fie prea mare. Încheiem vizita la Crama Sao Francisco, un loc iconic în istoria vinului din Madeira. Degustăm vinuri aromate locale și revenim în Funchal. Cazare la acelaşi hotel.

Ziua 5. Funchal – Porto Moniz

Mic dejun. Timp liber. Puteți să vă bucurați de mare sau să căutați suveniruri pentru cei dragi explorând totodată străzile colorate cu oameni veseli. Cea mai mare și cea mai frumoasă plajă din Madeira este Praia Formosa, unde veți găsi baruri și centre pentru practicarea sporturilor nautice. Pentru fotografii amețitoare, vă sugerăm să luați funicularul până în Monte. Călătoria vă oferă șansa de a vedea întregul golf, amfiteatrul și natura desăvârșită din Madeira. Pentru cei pasionaţi de aventură propunem o excursie opţională la Porto Moniz, loc renumit pentru piscinele sale naturale. Nu uitaţi costumle de baie, pălăria de soare şi buna dispoziţie… ce este mai frumos am păstrat la final!!

Prima noastră oprire va fi la Pico da Torre.

Ziua 6. Funchal – Delicii insulare şi…. Fotbal!

Mic dejun. Timp liber pentru explorarea insulei. Pe lângă shopping și relaxare pe frumoasele plaje ale insulei, vă recomandăm o plimbare pe Rua de Santa Maria, cea mai veche stradă din Funchal, datând din 1430. Când furtunile majore din 2010 au afectat grav zona veche a orașului, municipalitatea a lansat un proiect de revitalizare a zonei. Artiști internaționali au fost invitați să picteze pe ușile clădirilor, iar zona s-a revitalizat cu o serie de magazine, baruri și restaurante nou deschise.

Ziua 7. Madeira – Lisabona Circuit Lisabona Insula Madeira

Mic dejun. Cu greu ne despărţim de aceste frumoase locuri şi ne îndreptăm spre aeroport pentru zborul spre Lisabona. Ajunşi in Lisabona avem transfer la hotel şi program liber. Vă recomandăm să mergeţi la Oceanarium, unul dintre cele mai mari acvarii din lume, dar şi la EKA Palace, un centru de arte nou, aflat în incinta unui palat vechi. Aici au loc evenimente de tot felul, de la concerte emoționante de fado la expoziții de artă și cursuri de yoga.

Seara cazare la hotel în Lisabona.

Ziua 8. Lisabona – Bucureşti

Cu amintiri de neuitat și cel mai probabil cu dorința de a reveni cât mai curând în Portugalia și mai ales în Madeira, zburăm spre București.

Circuit Lisabona Insula Madeira

Tariful include :

 • Bilet de avion Bucureşti – Lisabona şi retur;
 • Bilet de avion Lisabona – Funchal şi retur
 • 7 cazari la hoteluri de 3*;
 • 7 mic dejunuri;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Ghid însoţitor din partea agenţiei

Tariful nu include :

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile optionale, pentru grup minim de 25 de persoane.

Suplimente & reduceri

 • Supliment de single – 225 €,
 • Pentru plecările din data de 004*, 25.04* (Paşte), 21.05*, 04.06*; 18.06*, 10.09*, 24.09* se achită un supliment de 20 €/pers.
 • Pentru plecările din data de 02,07**, 30,07**, 27,08** se achită un supliment de 40 €/pers.
 • Pentru plecarea din data de 05***(Festivalul Florilor) se achită un supliment de 75€/pers.
 • Reducere copil 6-12 ani – 30 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
 • Reducere al treilea adult in cameră – 20 €

Bonusuri

 • NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
 • Reducere 10% la achitarea din tara a 3 excursii opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

Informatii suplimentare la Pan European Travel

Circuit Lisabona Insula Madeira


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
12.03; 26.03; 09.04*; 25.04* (Paşte); 07.05 *** (Festivalul Florilor); 21.05*; 04.06*; 18.06*; 02.07**; 30.07**; 27.08**; 10.09*; 24.09*; 08.10; 22.10; 05.11; 19.11 750 EuroRezerva
A B C D
PELLERIN PLUS BEST DEAL

Reducere 140 €

PROMO

Reducere 90 €

STANDARD +

Reducere 60 €

435 €

+455 € (bilet avion, transfer, transport autocar)

295 €

+ 455 € (bilet avion, transfer, transport autocar)

345 €

+ 455 € (bilet avion, transfer, transport autocar)

375 €

+ 455 € (bilet avion, transfer transport autocar)

pret de persoana in camera dubla
 Oferta valabila pentru primle locuri in autocar;

Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii

GRATUIT – PELLERIN CLUB CARD, avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

GRATUIT – excursia optionala Cascais + Estoril si Sintra + Cabo de Rocca

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

  Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

Plata integrala la inscriere;

Nu se accepta modificari sau anulari.

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

  Avans 50% la inscriere;

Diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

Oferta este valabila pana la 28.02.2019.

 

  Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la 30.04.2019.

 

suplimente & reduceri

·   Supliment de single 225 €

·   Reducere copil  6-12 ani  – 30 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

·   Reducere al treilea adult în cameră – 20 €