Circuit Rimini Italia autocar Image
Tarif de la:299 €pachet/persoana
Perioada: 08.06.2019 - 07.09.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 8
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Circuit Rimini Italia autocar

Ziua 1: Bucuresti  – Belgrad (600 km)

Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 05.00 si plecare (ora 05:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Belgrad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu). Sosire in cursul serii si cazare la hotel 3* in Belgrad. Optional cina in cadrul hotelului (Pret: 15 Euro/ persoana/fara bauturi)

Ziua 2: Belgrad – Zagreb ( 400 km)

Dimineata,dupa micul dejun, vom face un tur de oras Belgrad, capitala Serbiei, iar apoi ne vom continua drumul spre Zagreb. In cursul serii ajungem la Zagreb si ne cazam la hotel 3*.Optional, va propunem o   cina intr-un restaurant traditional, cu program artistic, mancare delicioasa si un vin bun.(Pret: 25 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

Ziua 3: Zagreb- Ljubljana- Bologna-Rimini (552 km)

Dupa micul dejun, tur de oraș în Zagreb, capitala Croaţiei, renumită pentru parcurile sale verzi şi pieţele fermecătoare. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei. Aflată în inima Sloveniei, Ljubljana este un amestec fermecător de arhitectură medievală, parcuri uriașe și o atmosferă relaxantă ce te binedispune instantaneu. Tur de oraș în Ljubljana. Ne continuam drumul si in cursul serii ajungem la Rimini si ne cazam la hotelul Cuba 3*. Cina in cadrul hotelului.

Circuit Rimini Italia autocar

Ziua 4: Excursie optionala la Venetia (198 km). Optional croaziera la Murano si Burano

Dupa micul dejun, plecam in excursie la Venetia.(Pret excursie : 40 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus).Tur pietonal impreuna cu ghidul roman insotitor. Vom admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Daca timpul ne permite,putem opta pentru o croaziera cu vaporasul la insulele Murano si Burano. Murano este cunoscuta in intreaga lume pentru industria de fabricare a sticlei. Aici ne oprim pentru a vizita una dintre fabrici. Cea de-a doua oprire este la pitoreasca insula Burano, renumita nu numai pentru dantela, ci si pentru casele de pescari pictate in culori vii. (Pret croazierei la Murano&Burano: 20 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti).Ne intoarcem in cursul serii la Rimini si ne cazam la acelasi hotel. Cina in cadrul hotelului.

Ziua 5: Excursie optionala la San Marino si timp liber la plaja in Rimini

Mic Dejun. Plecam spre San Marino.(Pret excursie : 20 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus). San Marino este una din cele mai mici state din Europa, avand o suprafata de 61,2 km2 si circa 32.000 de locuitori. Republica San Marino este o enclvă situată în centrul Italiei, pe coasta estică, la circa 20 km de orașul Rimini. Din 2008 centrul vechi istoric și Monte Titano sunt înscriși în Patrimoniul cultural mondial UNESCO.

Cu certitudine această destinație trebuie sa fie pe lista obiectivelor turistice pe care trebuie sa le vizitati. In cursul dupa amiezii, ne intoarcem in Rimini. Timp liber la plaja. Cazare si cina la acelasi hotel in Rimini.

Circuit Rimini Italia autocar

Ziua 6: Timp liber in Rimini. Puteti merge la plaja sau va puteti relaxa in statiune. Cina in cadrul hotelului unde sunteti cazati.

Ziua 7:  Rimini – Budapesta ( 880 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Budapesta.Sosire in cursul serii si cazare la hotel 3*.

Optional, va recomandam o cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-un loc renumit : Crama Borkatakomba, cel mai mare labirint cu vinuri-88 km lungime ( Pret: 35 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus).

Ziua 8 : Budapesta-Bucuresti ( 840 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Circuit Rimini Italia autocar

Pretul include :

 • Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
 • Cazare o noapte cu mic dejun in Belgrad la hotel 3*.
 • Cazare o noapte cu mic dejun in Zagreb la hotel 3*.
 • Cazare 4 nopti cu demipensiune in Rimini la hotelul Cuba 3*sau similar.
 • Cazare o noapte cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*.
 • Tur panoramic si pietonal la Belgrad.
 • Tur panoramic si pietonal la Zagreb.
 • Tur panoramic la Ljubljana.
 • Ghid roman insotitor.

Nu sunt incluse in pret :

 • biletele de intrare la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • alte mese decat cele mentionate in program;
 • asigurarea medicala de calatorie.
 • asigurarea storno

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Circuit Rimini Italia autocar


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
08.06.2019, 07.09.2019299 EuroRezerva