Circuit Thailanda Civilizatie Traditie Image
Circuit Thailanda Civilizatie Traditie ImageCircuit Thailanda Civilizatie Traditie ImageCircuit Thailanda Civilizatie Traditie ImageCircuit Thailanda Civilizatie Traditie ImageCircuit Thailanda Civilizatie Traditie Image
Tarif:1557 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!
Perioada: 23.11.2019 - 04.12.2019
Tip circuit: Turistic
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Circuit Thailanda Civilizatie Traditie

DESCRIERE PROGRAM

Ziua 1 (23.11.2019) – Bucuresti – Doha Circuit Thailanda Civilizatie Traditie

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni – Henri Coanda la 10.00 dimineata si imbarcare pe cursa QR222 Qatar Airways cu destinatia Doha, cu decolare la 12.15. Dupa o scurta escala la Doha, imbarcare pe cursa QR, care decoleaza la 20.10 catre Chiang Mai.

Ziua 2 (24.11.2019) – Doha – Chiang Mai

Ajungem in Aeroportul Chiang Mai la 06.00 dimineata. Dupa aterizare, preluarea bagajelor si formalitatile vamale, vom avea transfer catre hotel pentru check-in. Cazare in hotelul Amora Taphae 4*(sau similar); early check-in inclus. Timp liber pentru relaxare si odihna. Pranzul este inclus. Dupa amiaza, incepem vizitele cu Ferma de Elefanti, unde vom vedea inclusiv un show cu elefanti dresati. Optional, contra cost, se poate face si o plimbare cu elefantul.

Ziua 3 (25.11.2019) – Chiang Mai –  Chiang Saen – Triunghiul de Aur – Chiang Rai Circuit Thailanda Civilizatie Traditie

Micul dejun. Dupa eliberarea camerelor si check-out de la hotel, plecare catre Muntele Doi Suhtep, unde vom vizita cel mai important templu al Thailandei de Nord. Din cadrul acestui templu se poate vedea orasul Chiang Mai, o priveliste absolut superba. Wat Phra That Doi Suhtep este situat la 15 km de orasul Chiang Mai, pe un deal de la a carui baza pana la templu se urca 309 trepte. Se presupune ca acest templu a fost construit in 1383. In drumul catre Chiang Rai se va face o oprire pentru vizitarea templului Wat Rong Khun ( Tempul Alb), o constructie impresionanta care pe langa insemnatatea sa religioasa uimeste printr-o arhitectura inedita de o frumusete deosebita. Pranz inclus.

Vizita continua cu Chiang Saen, vechea capitala construita pe malul raului Mekong de catre populatia din Sudul Chinei venita aici pentru fonda prima capitala a Regatului Lanna. In apropiere se afla Triunghiul de Aur format la granita dintre Thailanda, Laos si Myanmar la confluenta raului Ruak si raul Mekong, zona in care se presupune a fi cele mai mari culturi de mac din Thailanda.

Aici vom avea ocazia sa vedem stilul de viata al populatiei autohtone dar si felul in care se desfasoara comertul si schimbul de bunuri in aceasta zona. Dupa al II-lea Razboi Mondial, in Triunghiul de Aur comertul s-a dezvoltat in primul rand prin producerea si comercializarea in mod ilegal a opiumului si derivatele acestuia, fiind cunoscut ca al doilea mare producator mondial de opium dupa Afganistan. Optional, poate fi vizitat Muzeul Opiumului.  Seara, cazare la hotel Phowadol Resort 4* (sau similar).

Ziua 4 (26.11.2019) – Chaing Rai – Phayao – Sukhothai  Circuit Thailanda Civilizatie Traditie

Mic dejun. Plecare catre Phayao  avem putin timp liber pentru a ne bucura de peisajele oferite de Lacul Kwan Phayao, cel mai mare habitat natural al pestilor de apa dulce din nordul Thailandei. In aceasta regiune pescuitul asigura traiul populatiei locale. In continuare, ne vom indrepta catre Templul Prathat Suthon, considerat a fi cea mai frumoasa constructie in stilul traditional thailandez. Nu ratati obiectele din lemn de tec expuse in interiorul templului. Pranz inclus la un restaurant local. Dupa amiaza, drumul continua catre Sukhokhai. Cazare la ….. (sau similar)

Ziua 5 (27.11.2019) – Sukhothai – Phitsanuloke Circuit Thailanda Civilizatie Traditie

Mic dejun. Check-out de la hotel. Vizitam Sukhothai, fondat in secolul al XIII-lea , fiind primul regat thailandez independent ce a cunoscut o perioada de aur sub conducerea regelui Ramkamhaeng, caruia i se atribuie crearea alfabetului thailandez. Acest oras antic, un complex de temple si monumente ce au fost restaurate sub numele de Parcul Istoric Sukhothai, a fost inclus in Patrimoniul UNESCO in anul 1991. Vom vizita aici parcul cu cele doua temple Wat Mahathat si Wat Sri Chum.

Pranz inclus la un restaurant local. Ziua continua cu Provincia Phitsanuloke, locul de nastere a Regelui Naresuan cel Mare, legendarul rege care a declarat independenta provinciei Ayutthaya fata de Burma in 1584. Pe parcusul acestui drum se va vizita Wat Prasri Rattana Mahatat care gazduieste cea mai frumoasa imagine a lui Buddha, Phra Phutthachinnarat. Cea mai mare statuie din bronz a fost construita in 1357 din ordinul Regelui Maha Thamma Racha I si este recunoscuta in intreaga Thailanda. Cazare la hotel Topland 4* (sau similar).

Ziua 6 (28.11.2019) – Phitsanuloke – Ayutthaya – Bangkok Circuit Thailanda Civilizatie Traditie

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor continuam catre sud, spre Provincia Ayutthaya, fosta capitala a Thailandei.  Aici vizitam templul Wat Yai Chai Mongkhon. Numele a fost dat de catre Regele Naresuan pentru a comemora batalia impotriva Printul Coroanei al Burmei (Myanmarul de azi) in urma careia a fost obtinuta independenta provinciei Ayutthaya dupa 15 ani de dominatie birmaneza.

Turul continua cu vizita templului Chaiwatthanaram, construit in 1630 de Regeel Prasat Thong in onoarea mamei sale. Wat Chaiwatthanaram a fost construit ca replica a templului Angkor. Dupa amiaza, transfer cu autocarul catre Bangkok. Cazare la Hotel Ramada Plaza Meman Riverside 5* (sau similar).

Ziua 7 (29.11.2019) – Bangkok Circuit Thailanda Civilizatie Traditie

Mic dejun. Descoperim orasul Bangkok,  incepe cu un tur de oras in care veti avea ocazia sa descoperiti atat cele mai importante edificii budiste, cat si diversitatea culturala a orasului. Templul Wat Trimit, faimos pentru statuia lui Buddha de Aur, din aur masiv, ce masoara 3 metri inaltime si cantareste 5 tone si jumatate. Templul lui Buddha la Inchinaciune cunoscut si sub numele de Wat Po, unde veti descoperi o statuie suflata cu aur, gigantica de 45m lungime si 15m inaltime.

Complexul este format din 95 de pagode si este cel mai semnificativ templu pentru cultura thailandeza. Turul continua cu vizita templului Wat Benjamaborphit – Templul de Marmura, denumit asa datorita constructiei sale din marmura de Carrara din Italia. Dupa amiaza, timp liber in Bangkok sau optional, vizita la Marele Palat. Cazare la Hotel Ramada Plaza Meman Riverside 5* (sau similar).

Ziua 8 (30.11.2019) – Bangkok – Pattaya

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocar catre Pattaya, destinatia dumneavoastar de plaja. Dupa cazare la hotelul Pattaya Pullmann Hotel G (sau similar). Dupa amiaza timp liber pentru plaja si relaxare.

Zilele 9 – 10 (01.12.2019 / 02.12.2019) –Pattaya Circuit Thailanda Civilizatie Traditie

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau o excursie optionala. Va propunem vizitarea Insulei Koh Lan, Insula Coralilor. Aici puteti face snorkeling, plaja sau pur si simplu va puteti bucura de peisajele superbe ale insulei. Cazare la hotelul Pattaya Pullmann Hotel G (sau similar).

Ziua 11 (03.12.2019) – Pattaya – Bangkok Circuit Thailanda Civilizatie Traditie

Mic dejun. Eliberam camerele in cursul diminetii si lasam bagajele la luggage room pentru a ne bucura de soare pana seara cand plecam inspre Bangkok, aproxiamtiv in jurul orei 18.00. Doritorii pot opta la inscriere, contra cost pentru late check-out la hotel. Transfer catre Bangkok pentru zborul QR 837.

Ziua 12 (04.12.2019) – Bangkok – Doha – Otopeni Circuit Thailanda Civilizatie Traditie

Decolare la 01.20 cu destinatia Doha, de unde, dupa o scurta escala ne vom imbarca pe cursa QR 221 cu decolare la 6.55 dimineata catre Otopeni. Aterizam pe Aeroportul Otopeni la 11.15.

Tariful include :

 • 9 nopti de cazare in hoteluri de 4* si 5*:
 • 1 noapte in Chiang Mai la hotel Amora Taphae 4* (sau similar)
 • 1 noapte in Chiang Rai la hotel Phowadol Resort 4* (sau similar)
 • 1 noapte in Sukhothai la hotel …. 4* (sau similar)
 • 1 noapte in Phitsanuloke la hotel Topland 4* (sau similar)
 • 2 nopti in Bangkok la hotel Ramada Plaza Menam Riverside 5* (sau similar)
 • 3 nopti in Pattaya la hotel Pulmann Ramada Hotel G 5* (sau similar)
 • Zbor Qatar Airways, Otopeni–Chiang Mai/Bangkok–Otopeni cu escala la Doha
 • Tip de masa: 9 zile mic dejun + 4 pranzuri
 • O piesa de bagaj de cala de maxim 30 kg si una de bagaj de cabina de maxim 7 kg pentru fiecare pasager
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Taxele de aeroport
 • Intrarile la obiectivele mentionate in program( exceptie Muzeul Opiumului)
 • Tur al orasului Bangkok cu 3 temple: Wat Po, Wat Trimit si Wat Benjamaborphit
 • Vizita la Ferma de Elefanti cu show cu elefanti inclus
 • Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada programului
 • Bacsisurile sunt incluse
 • Apa potabila si prosoape in timpul vizitelor
 • BONUS! Asigurarea storno si medicala TRAVEL PROTECTION PLUS pentru orice varsta
 • BONUS! Transfer din diverse orase ale tarii

Tariful nu include :

 • Taxa de viza (aproximativ 65 Euro)
 • Plimbarea cu elefantul la Ferma de Elefanti
 • Intrarea in Muzeul Opiumului
 • Excursiile optionale
 • Alte obiective turistice decat cele mentionate
 • Late check-out la hotelul din Pattaya ( se solicita la inscriere si se confirma in limita disponibilitatii 85 Euro/camera)
 • Transportul public local si alte cheltuieli personale, bauturi in timpul meselor

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Circuit Thailanda Civilizatie Traditie


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
23.11.20191557 EuroRezerva