City Break Alicante Spania Image
City Break Alicante Spania ImageCity Break Alicante Spania ImageCity Break Alicante Spania ImageCity Break Alicante Spania ImageCity Break Alicante Spania Image
Tarif de la:399 €pachet/persoana
Perioada: 01.04.2019 - 01.04.2020
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


City Break Alicante Spania

Alicante (catalană: Alacant, spaniolă: Alicante) este capitala provinciei Alicante, a comunităţii autonome Valencia, situată în sud-estul Spaniei, la Marea Mediterană.

În prezent, Alicante este unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase oraşe de pe coasta Spaniei. Această metropolă, denumită în limba catalană Alacant, este (alături de Barcelona şi de Valencia) unul dintre cele mai importante porturi şi staţiuni turistice la Marea Mediterană şi totodată, principalul centru comercial şi de pescuit al regiunii Valencia.

Istoria acestui oras este strans legata de mare. Este una dintre cele mai vechi asezari umane de pe coasta spaniola a Marii Mediterane. Localitatea este intemeiata de greci cand in secolul IV I Cr au ridicat pe unul din dealuri colonia Leukon Teijos( orasul Luminii). Asezarea este extinsa apoi in secolul III de catre cartaginezi, folosind-o ca baza a comertului maritim din apropiere de coasta. O noua importanta economica si politica sporita o primeste pe vremea romanilor intre anii 218- 201 iCr, pe vremea carora se numea Lecentum. Pe vremea maurilor in anul 710- 1244 devine unul dintre cele mai populate sectoare ale orasului . In anul 1490 este declarat oras de catre Ferdinand al II lea .

Clima este de tip subtropical , in care verile sunt lungi si fierbinti , iar iernile blande.

City Break Alicante Spania

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • Transport cu avionul TAROM pe ruta Bucuresti-Alicante-Bucuresti

Tariful nu include :

  • taxele de aeroport
  • taxa de oras
  • asigurarea medicala
  • asigurare storno

Hotel Mio Cid 3***

Mio Cid este un hotel cu temă medievală situat în cartierul Cabo de Huertas din oraşul Alicante. Camerele sunt amplasate în jurul unei piscine în aer liber şi oferă Wi-Fi gratuit, aer condiţionat şi terasă privată cu vedere la mare sau la grădină.

Restaurantul hotelului, Tizona, figurează în ghidul Michelin şi serveşte o varietate de preparate locale şi mediteraneene. La cerere, sunt disponibile mâncăruri fără gluten. Aveţi la dispoziţie şi un café-bar, deschis în fiecare zi de la micul dejun până la miezul nopţii. Vizavi de proprietate puteţi găsi o brutărie, un magazin și baruri tapas.

Plaja La Almadraba este situată la 200 de metri de Mio Cid, iar plaja La Albufereta, la 400 de metri. Plaja San Juan şi centrul oraşului Alicante se află la mai puţin de 10 minute de mers cu autobuzul. Autobuzele circulă după un orar prestabilit şi au staţie lângă hotel.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

City Break Alicante Spania


PerioadaPret/persoana/pachetRezerva
01.04.2019-01.04.2020de la 399 EuroRezerva