City Break Amman Image
Tarif de la:206 €pachet/persoana
Perioada: 14.09.2019 - 17.09.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


City Break Amman

Amman, capitala Iordaniei este situata intr-o zona deluroasa si reprezinta un centru comercial si cultural de mare importanta si este construit pe şapte coline, fiecare mai mult sau mai puţin defineşte un cartier. In Amman intalnim toate cele 4 anotimpuri, vremea fiind un atuu destul de important pentru aceasta regiune.

Cel mai mare oras aeroport este Qween Alia Aeroportul International situat in sudul orasului Amman. Scopul aeroportului este ca dupa finalizarea lui in 2010, Iordania sa devina un centru regional. Orasul Amman este tot timpul populat de turisti si datorita faptului ca pentru a ajunge in Iordania trebuie sa treci prin acest oras. Putem fi fascinati de zgarie nori sau ruine, pentru ca orasul are atat o influienta moderna cat si o importanta istorica deosebita. Exista o diferenta vizibila intre estul Amman-ului unde se afla centrul istoric al orasului si vestul sau unde putem fi incantati de serviciile oferite in hotelurile de 5 sau 4 stele unde modernizarea isi spune cuvantul prin boulevardele largi, cladirile inalte si monumentele ce domina peisajul. City Break Amman

Partea centrala a orasului, centrul vechi, atrage foarte multi turisti pasionati de istorie, va puteti bucura de ospitalitatea vanzatorilor ambulanti, de bijuteriile diverse confectionate manual, iar vizitand orasul cu siguranta va veti dori sa va intoarceti pentru linistea si buna dispozitie pe care orasul o trezeste in sufletele dvs. Amman este un oras fascinant al contrastelor – un amestec unic de vechi şi nou. În centrul comercial al oraşului sunt cladiri ultra-moderne, hoteluri, restaurante, galerii de artă şi buticuri, cu magazine si cafenele tradiţionale şi ateliere de mici meseriaşi. 

Tariful include :

  • Bilet Avion Ryanair
  • Cazare 3 nopti cu mic dejun hotel 4 *

Tariful nu include :

  • Bagaj de cala ~28 eur/sens (optional)
  • Bagaj de 10 kg de mana = 13 euro/pers/sens
  • Bagaj de 10 kg la cala = 12 euro/pers/sens
  • Taxa Aeroport 65 Euro
  • CINA  + TRANSFER aeroport – hotel – aeroport = 1 EURO
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Reducere deja aplicata ; Atentie locuri limitate !

City Break Amman


Data de plecarePret /pachet/persoanaRezerva
14.09206 EuroRezerva