City Break Bologna Italia Image
City Break Bologna Italia ImageCity Break Bologna Italia ImageCity Break Bologna Italia ImageCity Break Bologna Italia ImageCity Break Bologna Italia Image
Tarif de la:241 €pachet/persoana
Perioada: 01.04.2019 - 01.04.2020
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


City Break Bologna Italia

O vacanta in Italia a fost si va fi intotdeauna una din vacantele care nu se pot uita niciodata. Dar daca va doriti o vacanta intr-un oras specific italian in ceea ce priveste stilul de viata lejer, simtul pentru frumos si interes pentru arta si cultura, atunci poate ca Bologna este acel oras care se va potrivi tipului de vacanta pe care vi-l doriti.

Recunoscuta mai ales datorita celei mai vechi universitati, Universitatea Bologna, care dateaza din anul 1088, Bologna este un oras in care viata artistica se releva la fiecare pas: cladiri vechi, care isi pastreaza frumusetea, festivalurile de muzica de diverse genuri in anotimpurile calde sau Carnavalul sunt doar cateva din acele lucruri care stau marturie acestei vieti tumultoase.

Mai mult, Bologna este recunoscuta si prin faptul ca in anul 2000 a fost declarata capitala culturala europeana, iar in anul 2006 a fost declarata, de catre UNESCO, capitala a muzicii. Piata Maggiore este o piaţă publică şi în acelaşi timp cea ma veche şi faimoasă piaţă din regiune, construită în 1563 din marmură şi bronz. Este înconjurată de clădiri impunătoare în stil medieval cu numeroase terase, baruri şi cântăreţi de stradă dominată de o statuie a lui Neptun în centru.

City Break Bologna Italia

Tariful include :

  • 3 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • Transport cu avionul TAROM pe ruta Iasi-Bologna-Iasi

Tariful nu include :

  • taxele de aeroport
  • taxa de oras
  • asigurarea medicala
  • asigurare storno

HOTEL IL GUERCINO 3***

Il Guercino este situat într-o curte privată liniștită, la doar 250 de metri de gara Bologna Centrale. Acesta oferă acces gratuit la internet WiFi şi camere dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi aparat de ceai/cafea.

Centrul de wellness Il Bagno di Diana a hotelului, disponibil la un cost suplimentar, include saună finlandeză, baie de aburi și o cadă cu hidromasaj cu cromoterapie. De asemenea, există şi o sală de gimnastică disponibilă gratuit.

Toate camerele Hotelului Il Guercino sunt mobilate elegant şi decorate în culori deschise. Camerele din clădirea anexă au podea elegantă cu parchet.

Hotelul este situat într-o clădire istorică şi are un design interior modern. Între orele 07:00 – 10:00 este servit un mic dejun variat, tip bufet.

Piaţa centrală din Bologna, Piazza Maggiore şi centrul de expoziţii BolognaFiere se află la 1,5 km. Aeroportul Guglielmo Marconi din Bologna este la 8 km.

Bologna Towers se află la doar 1.650 m. Odinioară, Bologna avea 100 de turnuri. Astăzi, doar 24 – două dintre ele au fost folosite pentru cercetări științifice, iar altul a fost menționat în Divina Comedie a lui Dante.

Acesta este locul preferat de turiștii din Bologna, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Bologna! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

City Break Bologna Italia


PerioadaPret/persoana/pachetRezerva
01.04.2019-01.04.2020de la 241 EuroRezerva