City Break Budapesta Ungaria Image
City Break Budapesta Ungaria ImageCity Break Budapesta Ungaria ImageCity Break Budapesta Ungaria ImageCity Break Budapesta Ungaria ImageCity Break Budapesta Ungaria Image
Tarif de la:205 €pachet/persoana
Perioada: 01.04.2019 - 01.04.2020
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


City Break Budapesta Ungaria

Budapesta este un oras ce abunda in obiective turistice si locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala.

Datorita faptului ca Budapesta ofera o multitudine de obiective turistice si istorice, orasul poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. Cele mai importante obiective turistice din Budapesta sunt Dealul Castelului Buda, cu numeroase palate, biserici si monumente, multe dintre acestea fiind incluse pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Este de asemenea, a treia cea mai populara destinatie pentru turismul de lux din weekend, iar baile termale Gellert Spa sunt recunoscute ca facand parte din topul mondial.

City Break Budapesta Ungaria

Tariful include :

  • 2 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • Transport cu avionul TAROM pe ruta Bucuresti-Budapesta-Bucuresti

Tariful nu include :

  • taxele de aeroport
  • taxa de oras
  • asigurarea medicala
  • asigurare storno

HOTEL UNIO 3***

Bucurându-se de legături excelente de transport public, City Unio este un hotel de 3 stele superior situat central, la 80 de metri de Marele Bulevard şi la câţiva paşi de toate atracţiile istorice.

Toate camerele au geamuri duble, asigurând un somn liniştit. La cerere sunt disponibile camere pentru oaspeţi cu mobilitate redusă şi camere cu podea din lemn masiv, pentru persoanele cu alergii.

Degustaţi o gamă largă de preparate din bucătăria maghiară şi internaţională la cină şi savuraţi micul dejun bogat tip bufet.

City Unio asigură săli de conferinţe impresionante, cu o capacitate de până la 200 de persoane. Cele 3 săli de conferinţe sunt dotate cu aer condiţionat şi sunt ideale pentru întâlniri de afaceri şi evenimente private.

Acesta este locul preferat de turiștii din Budapesta, conform comentariilor independente.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

City Break Budapesta Ungaria


PerioadaPret/persoana/pachetRezerva
01.04.2019-01.04.2020de la 205 EuroRezerva