City Break Nisa Franta Image
City Break Nisa Franta ImageCity Break Nisa Franta ImageCity Break Nisa Franta ImageCity Break Nisa Franta ImageCity Break Nisa Franta Image
Tarif de la:381 €pachet/persoana
Perioada: 01.04.2019 - 01.04.2020
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


City Break Nisa Franta

Nisa nu este doar o destinatie turistica, ci de-a dreptul o escala in „Tara bunului gust si a vacantei perfecte„, unde o data ajunsi ne dorim ca timpul sa stea in loc. Cu o arhitectura frumoasa, muzee, cafenele, piete mari si nu in ultimul rand plaja, Nisa este orasul francez ce concureaza cu Paris in toate.

Fiecare turist care ajunge in aceste locuri este fascinat de imbinarea perfecta intre versantii muntosi pe care sunt amplasate cladiri splendide si multitudinea de mici porturi unde stationeaza yachturile, barcile pescarilor si navele de croaziera. Un sejur la Nisa este intodeauna unul de vis, poti incepe cu o plimbare pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera de-a lungul plajei din centrul Nisei. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux, etc.

Ca orice oras ce se respecta, Nice are foarte multe piete si piatete. O astfel de piateta este Place Massena, principala piateta a orasului. Este inconjurata de cladiri in stil italienesc, de culoarea ocrului, palmierii si fantaniile intregind peisajul . Este adeseori folosita pentru concerte, in timpul festivalului de vara.

City Break Nisa Franta

Tariful include :

  • 3 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • Transport cu avionul TAROM pe ruta Bucuresti-Nisa-Bucuresti

Tariful nu include :

  • taxele de aeroport
  • taxa de oras
  • asigurarea medicala
  • asigurare storno

HOTEL BW ALBA 3***

Best Western Alba se află în centrul oraşului Nisa, pe bulevardul comercial Jean Medecin. Situat la doar 15 minute de mers pe jos de Promenade des Anglais şi la 3 minute de mers pe jos de centrul comercial Nice Etoile, hotelul oferă unităţi de cazare spaţioase, cu acces gratuit la internet Wi-Fi.

Fiecare cameră izolată fonic este dotată cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea.

Recepţia hotelului Best Western Alba este deschisă nonstop, iar micul dejun tip bufet este servit zilnic în sala de mic dejun.

Centrul de convenţii Nice Acropolis se află la 1,2 km, iar Gara Nice-Ville este la 300 de metri şi asigură conexiune cu oraşele din apropiere, inclusiv cu Monaco şi Cannes. Oaspeţii pot lua de la gară autobuzul de transfer la aeroport şi există o staţie de tramvai la 2 minute de mers pe jos.

Piața Masséna se află la doar 850 m. Cuibărite între oraşul vechi şi străzi comerciale mai moderne, cele 7 statui ale pieţei sunt iluminate frumos noaptea.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

City Break Nisa Franta


PerioadaPret/persoana/pachetRezerva
01.04.2019-01.04.2020de la 381 EuroRezerva