City Break Roma Italia Image
City Break Roma Italia ImageCity Break Roma Italia ImageCity Break Roma Italia ImageCity Break Roma Italia ImageCity Break Roma Italia Image
Tarif de la:270 €pachet/persoana
Perioada: 07.06.2019 - 10.06.2019
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


City Break Roma Italia

Nu fara temei se spune: „Toate drumurile duc la Roma”. Va invitam sa vizitati ‘’Cetatea Eterna’’, asa cum este supranumita Roma.

Acest adevarat muzeu in aer liber va poarta pasii la Colosseum, Columna lui Traian (inalta de 37m), Fontana di Trevi, basilica Santa Maria Maggiore si nu in ultimul rand, Piata San Pietro si Biserica de la Vatican cu celebra ‘’Pieta‘’ a lui Michelangello.

City Break Roma Italia

Tariful include :

  • 3 nopti cazare in camera dubla hotel Caravel Hotel 4*( sau similar)
  • Transport cu avionul
  • Taxele de aeroport incluse

Tariful nu include :

  • taxa de oras
  • servicii de masa
  • asigurarea medicala
  • asigurare storno
  • alte taxe sau cheltuieli personale

Roma este unul dintre cele mai vechi orase din lume si este cunoscut si sub denumirea „orasul celor 7 coline”(Capitoline, Palatine, Viminal, Quirinal, Esquilline ,Caelian si Aventine. Este capitala Italiei si are o populatie de 2.550.000 milioane de locuitori. Muzeele si expozitiile acestui oras sunt considerate o comoara a lumii. In centrul romei este situat Vaticanul centru crestin al tuturor catolicilor din lume locul unde Papa rezideaza. În mijlocul Vaticanului se afla cea mai frumoasa biserica din lume (Basilica di San Pietro).

Orasul este pe linga Paris si unul dintre cele mai importante centre ale modei . Cateva locuri pe care daca sunteti in Roma chiar si pentru o zi ar trebui sa le vizitati sunt : Phanteonul (loc sacru foarte vechi aducind aminte de grecia antica), Coloseumul (unde gladiatorii de pe timpuri se bateau spre deliciul publicului de atunci pina la moarte), fantana lui Trevi ( locul unde turistii arunca o moneda cu spate spre fantana punandu-si in acelasi timp o dorinta), Forumul din Roma ( centrul orasului Roma din antichitate). In Roma exista 20 de teatre si sase sali de concerte fiind unul dintre cele mai cultural-artistice orase din lume.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

City Break Roma Italia


PerioadaPret/persoana/pachetRezerva
07.06-10.06.2019de la 270 EuroRezerva