City Break Torino Italia Image
City Break Torino Italia ImageCity Break Torino Italia ImageCity Break Torino Italia ImageCity Break Torino Italia ImageCity Break Torino Italia Image
Tarif de la:255 €pachet/persoana
Perioada: 01.04.2019 - 01.04.2020
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


City Break Torino Italia

Torino, capitala regiunii Piemont are o cultura bogata si este cunoscut pentru numeroasele sale galerii de arta, restaurante, biserici, palate, teatre, piete, parcuri, gradini, biblioteci sau muzee. Arhitectura constructiilor sale este un mix intre baroc, rococo, neo-clasic si art nouveau. O mare parte din cladirile orasului (pietele publice, castelele, gradinile si palatele elegante – cum ar fi Palazzo Madama), au fost construite in secolele al XVI-lea si al XVIII-lea.

Situat pe raul Po si inconjurat de peisaje alpine uimitoare, orasul Torino are o istorie ilustra, traditii deosebite si o locatie geografica extraordinara, la o ora de mers spre munti si la o ora de mers spre mare.

Simbolul orasului Torino este Mole Antonelliana – structura impunatoare, cu o cupola mare care domina orasul si da o nota inconfundabila, de personalitate peisajului urban. In acelasi timp, piesa sa de rezistenta si relicva sa cea mai faimoasa este Sfantul Giulgiu (sau Giulgiul din Torino, asa cum este cunoscut publicului larg), ce atrage inca mii de pelerini.

City Break Torino Italia

Tariful include :

  • 2 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • Transport cu avionul TAROM pe ruta Iasi-Torino-Iasi

Tariful nu include :

  • taxele de aeroport
  • taxa de oras
  • asigurarea medicala
  • asigurare storno

HOTEL President 3***

Hotelul President este situat la 200 de metri de gara Dora din Torino, aflată la 1 staţie de Aeroportul Caselle. Oferă camere cu aer condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi şi TV prin satelit.

Amenajate în stil clasic, camerele hotelului President au mochetă, mobilier din lemn şi baie privată cu duş. Sunt disponibile şi camere comunicante.

Autobuzul care opreşte în faţa hotelului asigură conexiune directă cu centrul oraşului. Există un centru comercial la 5 minute de mers pe jos, iar stadionul echipei Juventus este la 6 km.

Borgo Dora este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de monumente, explorarea centrului istoric și plimbări în oraș.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Turin! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

City Break Torino Italia


PerioadaPret/persoana/pachetRezerva
01.04.2019-01.04.2020de la 255 EuroRezerva