City Break Valencia Spania Image
City Break Valencia Spania ImageCity Break Valencia Spania ImageCity Break Valencia Spania ImageCity Break Valencia Spania ImageCity Break Valencia Spania Image
Tarif de la:229 €pachet/persoana
Perioada: 01.04.2018 - 01.04.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


City Break Valencia Spania

Valencia: capitala comunitatii autonome Valencia, din Spania, se ridica pe un ses fertil, in apropiere de locul de confluenta al fluviului Turia cu Marea Mediterana. Este al treilea oras spaniol ca marime, este un important centru universitar, turistic, comercial si industrial. Populatia estimata a orasului propriu-zis este de 800.000 de locuitori, iar populatia ariei urbane insumeaza peste 1.000.000 de locuitori.

Valencia atrage mai degraba turistul cult. Orasul in sine constituie cea mai mare atractie. Centrul istoric este foarte pitoresc, cu strazi inguste si biserici cu domuri albastre, iar cartierul nou impresioneaza prin bulevardele late strajuite de copaci inalti. Printre cele mai interesante atractii din Valencia se numara Catedrala, Turnurile Serranos si Quart, ce au facut parte din zidurile de aparare, Palatul Marchizului Dos Aguas, Gradina Botanica, Piata Centrala, Muzeul luptelor cu tauri, Muzeul de Ceramica, plajele si festivitatile din timpul sarbatorii lui San José, Fallas de Valencia-cel mai cunoscut festival al Spaniei.

City Break Valencia Spania

Tariful include :

  • 3 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • Transport cu avionul TAROM pe ruta Bucuresti-ValenCia-Bucuresti
  • Catering la bord
  • Bagaj de cala, o piesa in greutate de max. 23kg/piesa/pers
  • 1 bagaj de mana de max 10kg/pers

Tariful nu include :

  • taxele de aeroport
  • taxa de oras
  • asigurarea medicala
  • asigurare storno

HOTEL NH Ciudad 3***

Situat într-o zonă liniştită din Valencia, NH Ciudad de Valencia este la 15 minute de mers pe jos de Oraşul Artelor şi Ştiinţelor şi de portul unde se desfăşoară Cupa Americii.

Camerele Hotelului Ciudad de Valencia sunt moderne şi au podea cu parchet, acces Wi-Fi gratuit şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate camerele au un birou.

Hotelul serveşte un mic dejun tip bufet. La 5 minute de mers pe jos de hotel veţi găsi o varietate de restaurante şi baruri.

Hotelul are o recepţie cu program nonstop, iar personalul acesteia vă poate ajuta să rezervaţi bilete pentru excursii cu ghid şi spectacole live. De asemenea, la recepţie sunt disponibile servicii de închirieri de maşini şi biciclete.

Staţiile de metrou Maritim-Serreria şi Ayora sunt la mai puţin de 250 de metri, oferind acces la plajă, la centrul oraşului şi la aeroport.

Camins al Grau este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plajă, muzee și cultură.

City of Arts & Sciences se află la doar 1.000 m. O celebritate a descris acest complex ca ˝nebunesc˝.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

City Break Valencia Spania


PerioadaPret/persoana/pachetRezerva
01.04.2018-01.04.2019de la 229 EuroRezerva