Craciun Hotel Afrodita Resort Baile Herculane Image
Craciun Hotel Afrodita Resort Baile Herculane ImageCraciun Hotel Afrodita Resort Baile Herculane ImageCraciun Hotel Afrodita Resort Baile Herculane ImageCraciun Hotel Afrodita Resort Baile Herculane ImageCraciun Hotel Afrodita Resort Baile Herculane Image
Tarif de la:1117 Leipachet/persoana
Perioada: 23.12.2019 - 27.12.2019
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi


Craciun Hotel Afrodita Resort Baile Herculane

Hotel Afrodita Resort 4****

Afrodita Resort & SPA este situat la poalele Munților Domogled, în centrul stațiunii Băile Herculane, zonă renumită pentru apele sale minerale. Cele 2 restaurante oferă preparate româneşti tradiţionale şi europene.

Toate camerele de la Afrodita Resort & SPA sunt dotate cu TV, WiFi gratuit și baie privată cu duș. Cele mai multe unităţi de cazare au balcon cu vedere la munte.

Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la piscină, la cada cu hidromasaj, la centrul de fitness şi la saună. Oaspeţii pot savura o băutură în lounge barul de la parter.

Izvoarele cu apă termală se află la cel mult 2 km, iar parcul naţional Domogled este la 10 km. Gara Băile Herculane se găsește la 3 km, iar stația de autobuz este situată la doar 300 de metri de hotel.

Tariful include :

  • Cazare 4 nopti in Camera dubla 3*
  • All Inclusive (băuturi răcoritoare și alcoolice incluse)
  • Obiceiuri tradiționale in Ajun de Crăciun
  • Petrecere pentru copii vizita lui Moș Crăciun si Program artistic pentru copii
  • Surpriză de Crăciun si Concert de colinde

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe sau cheltuilei personale

Baile Herculane : Craciun Hotel Afrodita Resort Baile Herculane

Băile Herculane (în latină Aqua Herculis, în germană Herkulesbad, în maghiară Herkulesfürdő) este un oraş în judeţul Caraş-Severin, Banat, România. Are o populaţie de 6.019 locuitori. Este situat pe Valea Cernei, la 5 km de principala arteră rutieră ce leagă vestul ţării de Bucureşti — DN 6 (E70) şi calea ferată internaţională Bucureşti — Timişoara — Moraviţa, este accesibilă şi pe calea fluvială a Dunării, fie dinspre est: Sulina — Galaţi — Braila — Drobeta Turnu-Severin — Orşova, fie dinspre vest: Viena — Budapesta — Belgrad — Orşova. Aeroporturile cele mai apropiate se află la Caransebeş, Craiova (cel mai apropiat aeroport internaţional) şi Timişoara (aeroport internaţional).
Staţiunea este situată în partea de sud-vest a României, la o altitudine de 168 m, la 8 km distanţa de graniţa cu judeţul Mehedinţi şi doar 25 de km de frontiera cu Serbia.

Staţiune milenară menţionată sub denumirea „Ad aqua Herculi sacras ad Mediam”.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Craciun Hotel Afrodita Resort Baile Herculane


PerioadaPret/persoana/pachetRezerva
23.12-27.12.20191117 LeiRezerva