Craciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia Image
Craciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia ImageCraciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia ImageCraciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia ImageCraciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia ImageCraciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia Image
Tarif de la:499 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!
Perioada: 22.12.2018 - 26.12.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Craciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia

Ziua 1 (22.12): BUCURESTI – ATENA

Intalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 14:00 cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa Tarom cu plecare spre Atena la 16:30. Sosire la Atena la ora locala 18:20. Transfer si cazare la hotel Titania 4* (sau similar), in zona centrala a Atenei.

Ziua 2 (23.12): ATENA – tur de oras (inclus)

Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Acropole cu ghid grec, vorbitor de limba romana (pret informativ: 20 euro / persoana). Dupa amiaza, plimbari individuale. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3 (24.12): CROAZIERA LA INSULELE GOLFULUI SARONIC (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari sau vizite individuale. OPTIONAL, croaziera de o zi in Golful Saronic (Marea Egee) cu opriri in insulele Egina, Poros si Hydra. Pret informativ: 100 euro / persoana. Masa de pranz inclusa. Program muzical pe vas. Se asigura transport cu autocarul la / de la punctul de imbarcare. Deplasare la Mitropolie pentru Slujba de Craciun impreuna cu insotitorul de grup. Cazare la acelasi hotel.

Craciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia

Ziua 4 (25.12): ATENA – CAP SOUNION (optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Recomandam plimbare individuala in cartierulul Plaka (zona pietonala a centrului Atenei). Dupa amiaza, va propunem optional, excursia “Apus de soare la Cap Sounion” (65 km). Ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al Greciei continentale (daca nu luam in considerare Peloponezul), pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee.

Pret informativ: 55 euro / persoana (grup minim 20 platitori) – include transport cu autocarul si asistenta turistica. Biletul de intrare la situl arheologic, se plateste optional la fata locului: 8 euro adulti, copii sub 18 ani gratuit, seniori cu 65 ani impliniti 4 euro. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5 (26.12): ATENA- BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. La ora 16:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la ora 20:20.

Craciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia

Craciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia

Tariful include :

  • transport cu avionul Bucuresti – Atena – Bucuresti cu compania TAROM;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Titania 4* (similar) in Atena;;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • tur panoramic cu autocarul in Atena cu ghid de limba romana (inclusiv zona Acropole);
  • insotitor de grup din partea agentiei;
  • taxe de de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Tariful nu include :

  • asigurarea medicala si asigurarea storno;
  • excursile optionale si intrarile la obiectivele turistice nementionate in progeram;
  • supliment pentru pachetul de 4 cine la hotel: 60 euro/ persoana (optional);
  • taxa de statiune conform clasificarii locale a unitatii de cazare 2* = 0,50 euro / zi/ camera, 3* = 1,50 euro / zi/ camera, 4* = 3,00 euro / zi/ camera, 5* = 4,00 euro / zi/ camera. Se achita la receptie;

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Craciun in Leaganul Civilizatiei Antice Atena Grecia


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
22.12.2018499 EuroRezerva

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

BUCURESTI (Otopeni) 16:30 – ATENA 18:20

ATENA 18:45 – BUCURESTI (Otopeni) 20:20