Craciun Praga autocar Image
Craciun Praga autocar ImageCraciun Praga autocar ImageCraciun Praga autocar ImageCraciun Praga autocar ImageCraciun Praga autocar Image
Tarif de la:230 €pachet/persoana
Perioada: 23.12.2019 - 28.12.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Craciun Praga autocar

Program

Ziua 1. 12 București – Budapesta (~ 830 km)

Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România – Autogara Centrală – București, la ora 6.30 dimineața. Ca să mai omorâm timpul, gonind prin Puszta maghiară, câmpia întinsă și monotonă din estul Ungariei, ne amintim de faptul că deliciosul gulyas este invenția păstorilor unguri care își pășteau cirezile în această regiune. Înainte de a ajunge în Budapesta, peisajul se mai animă cu dealuri împădurite și sate pitorești. Sosire si cazare la  Budapesta.

Ziua 2. 12 Budapesta – Piața de Crăciun din Viena – Praga (~ 580 km) Craciun Praga autocar

Jó reggelt! (Bună dimineața!) Pornim motoarele, dimineața devreme, după micul dejun pentru a descoperi capitala Austriei, Viena, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Acest oraș ne va impresiona cu clădirile sale construite în stil baroc și obiectivele sale turistice de mare interes.  Intrăm în atmosfera fostei capitale imperiale admirând într-un tur panoramic cu autocarul: Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piața Maria Tereza, Parlamentul, Primăria. Vă invităm la o plimbare spre Piața Primăriei (Rathausplatz) unde se organizează de peste șapte secole Târgul de Crăciun.

Ziua 3. 12 Ajunul Crăciunului laPraga

Dobré ráno! (Bună dimineața!) După micul dejun începem turul de oraş cu  Mănăstirea Loreta, Hradul – considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria, Turnul cu Ceas și Cartierul evreiesc.

Praga găzduiește anual milioane de turiști atrași de splendida armonie arhitecturală a diferitelor stiluri din epoci diverse, dar cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, atracția principală a orașului este „Vanochi trh” (Târgul de Crăciun), care se închide după Anul Nou. Ne relaxăm și explorăm standurile cu suveniruri, unde se găsesc și tradiționalele păpuși cehești. La standurile cu mâncare și cu băutură gurmanzii au parte și de produse de patiserie tradiționale, castane prăjite, trdlo – cozonac înfășurat pe lemn sau svarak – vin fiert.

Ziua 4. 12 PRAGA- DRESDA (~ 300 km) Craciun Praga autocar

După servirea micului dejun aveți timp liber la dispoziție și posibilitatea de a explora individual orașul Praga și Piața de Crăciun, sau vă propunem excursia opţională la Dresda, orașul supranumit și “Florenţa de pe Elba”, ce impresionează prin palatele, catedralele, podurile și muzeele sale. Exemplele sunt nenumărate și amintim doar câteva dintre acestea: Palatul Zwinger, Opera Semper, Biserica Maicii Domnului (Frauenkirche), Biserica Catolică a Curții.

În timpul Sărbătorilor de iarnă, piețele de Crăciun transformă orașul de pe râul Elba într-un tărâm magic, umplând orașul cu luminițe strălucitoare și festivități de sezon.

Ziua 5. 12 Praga – Piata de Craciun din Bratislava – Budapesta (~ 530 km)

Mic dejun. Traseul continuă spre Budapesta cu o scurtă vizită în Bratislava, o capitală cosmopolită ce se întinde pe malurile Dunării. Oraşul are câteva obiective turistice deosebite: Castelul Bratislava, Catedrala Sf, Martin, Poarta Sf ,Mihail, Piața Principală, Primăria.

La târgul de Crăciun din piața principală a orașului Bratislava dăinuie o atmosferă de relaxare și voie bună ce prinde bine oricărei persoane. Pe lângă preparatele internaționale care se pot degusta în orice piață de Crăciun, aici puteți servi o specialitate slovacă numită Ciganska Pecienka – adică o friptură țigănească la grătar fie din carne de porc, fie din ficat sau din piept de pui, așezată între două felii de chiflă, unse din belșug cu un sos picant sau untură și felii de ceapă.

O combinație grozavă care vă deschide apetitul pentru un desert, iar la acest capitol ’’ regina’’ este plăcinta cu mere. Dupa ce am admirat Bratislava și ne-am încărcat din nou bateriile, pornim la drum către minunatul oraș Budapesta, unde vom admira într-un scurt tur panoramic cu autocarul: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matyas.

Ziua 6. 12 Budapesta- București (~ 830 km) Craciun Praga autocar

Plecăm din Capitala Ungariei, senzațiile și amintirile zilelor petrecute împreună ne dau motive suficiente să facem planuri pentru următoarele destinații, să arătăm cele mai frumoase “capturi” cu telefoanele mobile și să ne gândim cu bucurie la Sărbătorile ce urmează. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Tariful include :

  • transport autocar clasificat 2-4*;
  • 5 nopți de cazare la hotel Globus 3*/similar;
  • 5 mic dejun;
  • Ghid însoțitor din partea agenției pe traseu;

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Excursiile opționale pt minim 25 de persoane;

Bonusuri

  • NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD

OPȚIONALE:

  • Cina festiva de Craciun- 40 euro/persoană. (se achita la inscriere)
  • Piața de Crăciun de la Dresda  35 euro/persoană
  • Crama Borkatakomba (cina tradițională) 35 euro/persoană

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Craciun Praga autocar


Data de plecare Pret/persoana/pachetRezerva
23.12.2019230 EuroRezerva
Hotel Globus 3*
A B C D
PELLERIN   PLUS BEST DEAL

Reducere 90 €

PROMO

Reducere 50 €

STANDARD +

Reducere  30 €

225 €

+ 120 € ( transport  autocar)

135 €

+ 120 € ( transport  autocar)

175 €

+ 120 € ( transport  autocar)

195 €

+ 120 € ( transport  autocar)

 

pret de persoana in camera dubla
 

Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;

Avans  25% la inscriere;

Diferenta de plata pana la  21 de zile inainte de data plecarii;

GRATUIT  – PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

Plata integrala la inscriere;

Nu se accepta modificari sau anulari.

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

Avans  30% la inscriere;

Diferenta de plata pana la  30.09.2019;

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE! LOCURI

LIMITATE!

Oferta este valabila pana la  30.09.2019.

 

 

Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de data plecarii;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 

suplimente &reduceri

·   Supliment de single 95 €

·   Copil 6-12 ani reducere 10 € în camera dublă cu doi adulți.