Croaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete Image
Croaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete ImageCroaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete ImageCroaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete ImageCroaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete ImageCroaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete ImageCroaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete ImageCroaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete ImageCroaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete ImageCroaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete ImageCroaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete Image
Tarif de la:399 €+taxepachet/persoana
Perioada: 21.05.2018 - 17.09.2018
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi Rezerva acum


Croaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete

PROGRAM – excursii optionale recomandate

ZIUA 1 – Barceona lui Gaudi ne asteapta! Intalnire la Aeroportul International Otopeni Bucuresti cu reprezentantul agentiei (insotitorul de grup) pentru formalitatile de check-in si imbarcare cu aproximativ 3 ore inainte de decolare. Se decoleaza de pe Aeroportul International Henry Coanda – Otopeni la ora 08:30 (orarul de zbor poate suferi modificari).Se aterizeaza in jurul orei 10:40 , urmand apoi sa ne incepem turul panoramic de aprox. 3h in Barcelona.

Se incepe turul panoramic de oras cu Dealul Montjuic,Piaţa Spaniei, admirăm Biserica Sagrada Familia , urmand un mic popas in Piata Cataluniei cu timp liber pentru cumparaturi sau pentru a savura o portie de tapas.

Dupa turul de oras se va realiza transferul in port, unde vor incepe formalitatile de check-in si imbarcare. Odata ajunsi la bordul vasului de croaziera Sovereign veti fi insotiti la cabinele dumneavoastra de catre un membru al staff-ului. Dupa ce v-ati facut comozi aveti timp liber pentru a face un prim tur al vasului, pentru a servi masa si a va acomoda cu atmosfera de aici. Vasul Sovereign va parasi portul la ora 18.00.

ZIUA 2 – Distractie pe mare Cea de-a 2 a zi de vacanta va fi dedicata in totalitate distractiei pe mare. In aceasta zi calatorii se pot bucura din plin de toate facilitati si serviciile All Inclusive de care dispune vasul Sovereign. Veti putea inota in piscina, relaxa in jacuzzi, savura un cocktail delicios la barul de la piscina, distra la sala de jocuri sau veti putea practica multe alte activitati ideale pentru vacanta (catarare, spa, sauna, shopping in duty free, masaj, etc.)

ZIUA 3 – Napoli..Dolce far Niente In cea de-a 3-a zi vasul de croaziera acosteaza in portul din Napoli la ora 09:00 si aveti la dispozitie aproximativ cca 10 ore la dispozitie pentru a-i descoperi frumusetile.

Pentru acest lucru avem la dispozitie mai multe variante de excursii: Croaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete

-Turul orasului Napoli (36 euro/persoana) / -Sorrento si Coasta Amalfitana (53 euro/persoana) / -Pompei si Capri (126 euro/persoana) / -Pompei si Vezuviu (84 euro/persoana)

ZIUA 4 – Roma…La Citta Eterna In ziua a 4-a veti putea descoperi o parte din Roma, una dintre cele mai importante destinații turistice din lume, un amestecul unic de arheologie, istorie, arta, gastronomie si panorame care iti vor taia respiratia. Muzeul Vatican, Castelul Sant Angelo, Pantheon-ul, Fontana di Trevi, Piazza Navona ,Piaza Venezia, Coloseum-ul, Basilica St Maria del Popolo, Piazza di Spagna sunt doar cateva dintre obiectivele ce nu trebuie ratate.

Va propunem urmatoarele excursii optionale: Croaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete

-Tur complet al orasului Roma si Vatican(92 euo/persoana) / -Tur panoramic cu autocarul (33 euro/persoana) / -Comorile Romei:Colosseum-ul si Forumul Roman (65 euro/persoana)

ZIUA 5 – Florenta si Pisa In ce-a dea 5-a zi veti avea posibilitatea de a vizita doua dintre cele mai celebre si frumoase orase ale Italiei: Florenta si/sau Pisa. Va propunem urmatoarele excursii optionale:

-Florenta si Pisa (89 euro/persoana) / -Pisa si vinurile Toscanei (62 euro/persoana) / -Cinque Terre (81 euro/persoana) / -Siena & San Gimignano (89 euro/persoana)

ZIUA 6 – Nice In cea de-a sasea zi, vom parasi frumoasa peninsula Italica pentru a descoperi noi taramuri pline de culoare si stralucire. Vom ajunge in aceasta zi pe celebra, eleganta si distinsa Coasta de Azur. Vasul va acosta in portul Villefranche la ora 08:00 si veti avea la dispozitie timp liber pana la ora 17:00 pentru a vizita Monaco, Montecarlo sau Nisa – doua dintre emblemele cele mai de seama ale luxului.

Pentru a vedea cat mai multe obiective va recomandam urmatoarele excursii optionale:

-Nisa-Eze (47 euro/persoana) / -Nisa – Monaco – Montecarlo (68 euro/persoana) / -Nisa si Saint Paul De Vence (41 euro/persoana) Croaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete

ZIUA 7 – Sete In cea de-a saptea zi vasul va acosta in portul din Sete, de unde puteti alege intre o zi la plaja sau puteti opta pentru una dintre urmatoarele excursii optionale:

-Monpellier si degustarea de vinuri (75 euro/persoana) / -Orasul medieval Carcassonne Patrimoniu Mondial Unesco (45 euro/persoana) /-Transfer catre plaja Sete (25 euro/persoana)

ZIUA 8 – Barcelona – Bucuresti La ora 08:00 vasul Sovereign se va intoarce in portul din Barcelona, dupa aceasta frumoasa incursiune prin cele mai frumoase parti ale Mediteranei. Se efectueaza formalitatile de check-out si debarcare. Dupa aceea, se va realiza transferul din port spre Aeroportul International El Prat. Se vor efectua formalitatile de check-in. Avionul va decola la ora (urmeaza sa fie anuntata) si va ateriza la Bucuresti pe Aeroportul International Henry Coanda.

Croaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete

Croaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete

PRETUL INCLUDE

 • bilet de avion Bucuresti-Barcelona-Bucuresti, compania Tarom – prima piesa de bagaj de cala (max. 23 de kg);   bagajul de mana (55*40*20 cm/ max. 10 kg).
 • taxe de aeroport;
 • taxa portuara
 • taxa de serviciu
 • transfer aeroport-port-aeroport;
 • 7 nopti croaziera ALL INCLUSIVE la bord, vas Sovereign;
 • Bonus – Tur de oras in Barcelona la sosire;
 • asistenta turistica in limba romana, pe tot parcursul programului (exceptie excursiile optionale)*

PRETUL nu include

 • asigurarea medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii, dar agentia va recomanda sa le incheiati);
 • Excursii optionale;
 • Alte servicii decat cele mentionate in program.
CONCEPT ALL INCLUSIVE , VASUL SOVEREIGN

 • La bordul vasului Sovereign turistii se pot bucura de numeroasele beneficii ale sistemului All Inclusive:
 • Mic dejun, pranz si cina ce pot fi servite la restaurantul principal sau la bufet;
 • Diferite tipuri de preparate culinare si gustari gratuite intre mese, nelimitat;
 • Bauturi racoritoare gratuite, nelimitat, la orice ora (Coca Cola, Fanta, Sprite, etc.);
 • Bauturi alcoolice gratuite, nelimitat, la orice ora (Martini, Ballantines, etc.);
 • Apa si sucuri naturale, nelimitat, la orice ora;
 • Meniuri speciale pentru copii;
 • Meniuri personalizate pentru persoanele care au un regim impus;
 • Acces la piscina, jacuzzi, spa, sala de fitness, sala de spectacole si sala de internet;
 • Activitati si jocuri speciale organizate pentru copii si adolescenti (Tibu Club);
 • Show-uri cu muzica live, cabaret, teatru si discoteca organizate in fiecare seara (Sala Broadway).

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Croaziera 5 Minuni ale Mediteranei Napoli-Roma-Florenta-Pisa-Nisa-Sete


Date de plecarePret/pers/pachet Rezerva
21 Mai, 28 Mai, 03 Sept, 10 Sept, 17 Sept 2018399 Euro+taxeRezerva
A B C D
CRUISE   PLUS BEST DEAL

Reducere 110 €

PROMO

Reducere 80 €

STANDARD +

Reducere 55 €

509 € +595 taxe

 

399 € +595 taxe

 

429 € +595 taxe

 

454 € +595 taxe

 

pret de persoana in cabina interioara
Date de plecare: 21.05; 28.05; 03.09; 10.09; 17.09
 

Avans 30% la inscriere;

Diferenta de plata pana la 30 de zile inainte de data plecarii;

GRATUIT – asigurare Travel (asigurare medicala+storno);

GRATUIT – transfer privat        dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni;

GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

 

Plata integrala la inscriere;

Nu se accepta modificari sau anulari.

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

Oferta este valabila pana la 31.03.2018.

 

 

Avans 50% la inscriere;

Diferenta de plata pana la 35 de zile inainte de data plecarii;

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la 30.04.2018.

 

 

Avans 30% la inscriere;

Diferenta de plata pana la 30 de zile inainte de data plecarii;

 

 

S U P L I M E N T E & R E D U C E R I :

 • Supliment cabina exterioara cu hublou luna mai 40 euro/pers
 • Supliment cabina interioara luna septembrie : 120 euro/pers
 • Supliment cabina exterioara cu hublou luna septembrie 170 euro/pers
 • Reducere camera tripla – 30 euro fiecare
 • Pe acest program NU sunt alocate cabine cu balcon !
 • Tarifele sunt exprimate in euro/persoana/pachet

Orar de zbor (informativ):

RO 421 OTP – BCN 08:30 – 10:40

RO 422 BCN – OTP 11:30 – 15:35

* Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data plecarii.

Documente necesare pentru calatorie 

Documente de calatorie necesare pentru calatorie: pasaport, valabil minim 6 luni de la data de retur sau cartea de identitate. Se recomanda calatoria pe baza pasaportului.  Sunt necesare furnizarea urmatoarelor date inainte de plecare: nationalitate, data nasterii, data de emitere si expirare a actului de indentitate/pasaportului, locul de emitere al documentului.