Croaziera in Fiordurile Norvegiene Image
Croaziera in Fiordurile Norvegiene ImageCroaziera in Fiordurile Norvegiene ImageCroaziera in Fiordurile Norvegiene ImageCroaziera in Fiordurile Norvegiene ImageCroaziera in Fiordurile Norvegiene Image
Tarif de la:1325 €pachet/persoana
Perioada: 23.08.2019 - 30.08.2019
Tip de masa: Pensiune Completa
Vizualizare preturi


Croaziera in Fiordurile Norvegiene

Ziua 1 (23.08): BUCURESTI – HAMBURG – WARNEMUNDE

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:25 pentru imbarcare pe cursa LUFTHANS cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:25 si sosire in Munchen la ora 07:25. Plecare din Munchen la ora locala 08:15. Sosire in Hamburg la ora locala 09:30. Vom face impreuna un tur panoramic de oras in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania.

Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Dupa tur, transfer catre portul din Warnemunde pentru imbarcare pe vasul de croaziera Costa Favolosa. Vasul va pleca din port la ora 19:00.

Croaziera in Fiordurile Norvegiene

Ziua 2 (24.08): COPENHAGA

Mic dejun. In cursul diminetii, la ora 08:30 vom ajunge in Copenhaga unde vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau “Paradisul Nordului”, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cu o arhitecura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat.

Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic, plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici. Optional, va puteti bucura de una din excursiile organizate la bordul vasului: tur pietonal de oras (40 Euro/adult) sau tur de oras pe canalele din Copenhaga (65 Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 17:30.

Croaziera in Fiordurile Norvegiene

Ziua 3 (25.08): O ZI PE MARE

Mic dejun. Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), discoteca, centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele.

Ziua 4 (26.08): HELLESYLT/GEIRANGER

Mic dejun. In jurul orei 08:00, vasul va acosta in portul Hellesylt, o micuta localitate inclusa in patrimoniul UNESCO, poarta de intrare intr unul din cele mai frumoase fiorduri din lume: Geiranger. Lonely Planet a stabilit ca Geiranger este cea mai frumoasa destinatie din Scandinavia, in timp ce despre Hellesylt se spune ca are cele mai bune standarde de viata.

Fiordul Geiranger este o regiune intens vizitata mai ales pentru peisajele de o frumusete aproape ireala, pentru zgomotul cascadelor ce creaza un fel de muzica a naturii si pentru multitudinea pasarilor care nu fac decat sa intregeasca acest peisaj unic. Va propunem cateva excursii optionale: vizitarea vaii Herdal cu oprire la o ferma traditionala si degustarea unor produse locale (105 Euro/adult), excursie in satul Geiranger (135 Euro/adult). Plecarea vasului din port se va face la ora 18:00.

Croaziera in Fiordurile Norvegiene

Ziua 5 (27.08): BERGEN

Mic dejun. Vasul de croaziera va acosta in portul din Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia, la ora 08:00 dimineata. Acest port are o traditie maritima veche, iar o excursie in oras ne va da posibilitatea sa vizitam cartierul Hanseatic, inclus si in Patrimonoul UNESCO, unde vom vedea cele mai vechi cladiri medievale din Bergen, construite dea lungul docurilor Bryggen, una dintre cele mai active si pline de viata zone din oras.

Vom putea admira frumusetea  cladirilor istorice dupa o plimbare pe jos sau cu funicularul Floibanen, care ne va duce pana la varfurile Muntelui Floyen. Piata de peste se afla de asemenea in apropiere si merita explorata. Printre excursiile optionale propuse se numara: tur al orasului Bergen (50 Euro/adult), tur panormic al fiordului Hardangerf (145 Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 18:00.

Croaziera in Fiordurile Norvegiene

Ziua 6 (28.08): STAVANGER

Mic dejun. Vasul Costa Favolosa va ajunge in port la ora 08:00 dimineata si vom avea timp liber la dispozitie pentru a vizita pitorescul oras Stavanger, unul dintre cele mai vechi orase ale Norvegiei. Aceasta zona este foarte vizitata de turisti iar peisajele pe care le vom vedea aici ne vor impresiona cu siguranta. Stavanger este si oras universitar, fapt care se reflecta in atmosfera urbana si plina de viata, cu numeroasele magazine, pub-uri, cafenele si restaurante. Va propunem ca si excursii optionale: tur de oras (75 Euro/adult), vizitarea fiordului Lysef (80 Euro/adult). Plecarea din port a vasului va fi la ora 17:00.

Ziua 7 (29.08): GOTEBORG

Mic dejun. In cursul diminetii la ora 10:00, vasul va acosta in portul din Goteborg. Orasul este situat pe coasta de est a Suediei, fiind al doilea oras ca marime al tarii si una dintre cele mai frumoase metropole din Tarile Nordice. Goteborg a fost clasat de nenumarate ori ca fiind unul dintre cele mai inventive orase ale lumii, fiind un reprezentant al istoriei, artei şi culturii suedeze. Putem opta astazi pentru excursia optionala: tur panoramic de oras (65 Euro/adult).

Ziua 8 (30.08): WARNEMUNDE – HAMBURG – BUCURESTI

Sosire in portul din Warnemunde la ora 08:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas, vom avea transfer catre aeroportul din Hamburg. Ne vom imbarca pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Munchen. Plecare la ora locala 13:15. Sosire in Munchen la ora locala 14:30 si decolare spre Bucuresti la ora 15:25. Aterizare la Bucuresti la ora locala 18:20.

Croaziera in Fiordurile Norvegiene

Tariful include :

• transport cu avionul Bucuresti – Hamburg – Bucuresti compania LUFTHANSA (schimbarea cursei in Munchen);
• 7 nopti cazare pe vasul Costa Favolosa in functie de tipul de cabina ales;
• pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, ceaiul de dupa amiaza, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
• activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
• seara de gala cu o cina speciala;
• transferuri aeroport – Hamburg, Hamburg – port, port – aeroport;
• tur panoramic in Hamburg cu autocarul (3h);
• insotitor roman de grup;
• taxele portuare (pot duferi modificari);
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)
Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, noiembrie 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 – 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Tariful nu include :

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
• service charge-ul 8.5 Euro/zi/persoana (se achita pe vas, iar compania de croaziera il poate modifica fara o notificare in prealabil);
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania Costa Cruises fara notificare prealabila);
• Bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Croaziera in Fiordurile Norvegiene


Data de plecarePret/persoana/loc in cabina interioaraRezerva
23.08.20191325 EuroRezerva