Decada Balneara Hotel Dacia Baile Herculane Image
Decada Balneara Hotel Dacia Baile Herculane ImageDecada Balneara Hotel Dacia Baile Herculane ImageDecada Balneara Hotel Dacia Baile Herculane ImageDecada Balneara Hotel Dacia Baile Herculane ImageDecada Balneara Hotel Dacia Baile Herculane Image
Tarif de la:880 LEIpachet/persoana
Perioada: 26.04.2019 - 30.11.2019
Tip de masa: Pensiune Completa
Vizualizare preturi Rezerva acum


Decada Balneara Hotel Dacia Baile Herculane

Hotel Dacia 2**

Hotel Dacia oferă unități de cazare în Băile Herculane. Acesta are o terasă și vedere la oraș, iar oaspeții pot savura o băutură la bar.

Fiecare cameră este dotată cu un televizor. Camerele au baie privată cu duș.

Recepția hotelului este deschisă nonstop.

La hotel, puteți juca tenis de masă și biliard. Drobeta-Turnu Severin este la 34 km de Hotelul Dacia, iar Văliug este la 49 km.

Vorbim limba dumneavoastră!

Decada Balneara Hotel Dacia Baile Herculane

Tariful include :

  • 9 nopti in camera dubla de 2**
  • Servicii de masa conform tabelului de mai jos
  • Proceduri tratament conform tabelului de mai jos

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe sau cheltuilei personale

Baile Herculane :

Băile Herculane (în latină Aqua Herculis, în germană Herkulesbad, în maghiară Herkulesfürdő) este un oraş în judeţul Caraş-Severin, Banat, România. Are o populaţie de 6.019 locuitori. Este situat pe Valea Cernei, la 5 km de principala arteră rutieră ce leagă vestul ţării de Bucureşti — DN 6 (E70) şi calea ferată internaţională Bucureşti — Timişoara — Moraviţa, este accesibilă şi pe calea fluvială a Dunării, fie dinspre est: Sulina — Galaţi — Braila — Drobeta Turnu-Severin — Orşova, fie dinspre vest: Viena — Budapesta — Belgrad — Orşova. Aeroporturile cele mai apropiate se află la Caransebeş, Craiova (cel mai apropiat aeroport internaţional) şi Timişoara (aeroport internaţional).
Staţiunea este situată în partea de sud-vest a României, la o altitudine de 168 m, la 8 km distanţa de graniţa cu judeţul Mehedinţi şi doar 25 de km de frontiera cu Serbia.

Staţiune milenară menţionată sub denumirea „Ad aqua Herculi sacras ad Mediam”.

Factori naturali: climat de depresiune intramontană, cu influenţe submediteraneene, sedativ-indiferent; ape minerale izotermale şi hipertermale (38-60 °C), slab radioactive, hipotone, cu diferite compoziţii chimice:

  • sulfuroase, clorurate, calcice, sodice;
  • clorurate, sodice, calcice;
  • oligominerale.

Posibilităţi de tratament: aerohelioterapie, băi termale, în bazin descoperit, băi termale sulfuroase şi sărate,în vane şi bazine acoperite; buvete pentru cură internă cu ape minerale, instalaţii de hidrotermoterapie (şi saună), electroterapie, chinetoterapie, hidrochinetoterapie, în bazine; inhaloterapie; cură de teren. Din staţiune se pot face excursii la ruinele băilor romane, Peştera Hoţilor(Grota Haiducilor), Grota cu Aburi, Crucea alba, şi altele.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Decada Balneara Hotel Dacia Baile Herculane


DECADA BALNEARA : PERIOADE AN 2019 01.05-15.0616.09-30.11Rezerva
Loc în dbl 2**, 9 nopți, Pensiune Completa-meniu fix, 21 proceduri/ 7 zile880 Lei880 LeiRezerva

1.Serviciile si pachetele care conțin tratament se valorifică doar în baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale în sistemul asigurărilor sociale de sănătate românesc, cu precizarea numărului de contract cu C.A.S. , dovada de asigurat (adeverință de la locul de muncă sau cupon de pensie) si cardul de sănatate activat.

În cazul în care turiștii nu prezintă biletul de trimitere, pentru tarifele/pachetele cu tratament inclus, se va plăti un supliment de 20 lei /zi (pentru fiecare zi de tratament a sejurului).

2.Tratamentul balnear înclude 1 consultație înițială, 1 consultație finală si un număr de proceduri pe zi conform specificațiilor pachetului, cu excepția sâmbetelor, duminicilor si a sărbatorilor legale.

3.Copiii în vârstă de până la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, în cazul în care nu se solicită pat suplimentar. Valoarea unui pat suplimentar (pat pliant) este de 30 lei/zi tarif net , cazare fără mic dejun.

  1. În cazul pachetelor de servicii derulate în două perioade, tariful se va defalca pe fiecare perioadă separat.