PAN EUROPEAN TRAVEL

Adresa: Bld. Nicolae Balcescu, Nr. 35A, sector 1
Nr. Reg. Com.: J40/9935/2003
CUI: RO15609380

Banca: Banca

Tel.: 0 721 235 821
E-mail: violeta@paneurotravel.ro

Explorând Lumea cu Pan European Travel: O aventură de neuitat !

Într-o eră în care călătoriile devin din ce în ce mai accesibile și mai dorite, a găsi o agenție de turism de încredere poate face diferența dintre o vacanță obișnuită și o experiență memorabilă. Cu o experienta de peste 24 ani, agentia Pan European Travel, este pregatita sa va ofere servicii de calitate intr-o larga varietate de programe de calatorie.
Pan European Travel se remarcă ca un lider în industrie, oferind excursii extraordinare și servicii personalizate pentru călătorii din întreaga lume.

Cu o istorie bogată și o echipă dedicată de experți în turism, Pan European Travel a devenit un nume de încredere pentru cei care caută aventuri autentice și experiențe neîntrecute. Fie că sunteți în căutarea unei excursii de explorare culturală în inima Europei sau a unei aventuri exotice în destinații îndepărtate, Pan European Travel vă poate ghida pas cu pas în această călătorie fascinantă.

Ce face ca Pan European Travel să se evidențieze? În primul rând, este angajamentul nostru față de satisfacția și confortul clienților. Fiecare excursie este meticulos planificată pentru a asigura o experiență lipsită de griji, cu facilități de cazare de înaltă calitate și transport sigur și confortabil.

În al doilea rând, diversitatea ofertei noastre este impresionantă. Indiferent dacă sunteți un pasionat de cultură și istorie sau un căutător de aventuri extreme, Pan European Travel are ceva pentru fiecare dorință și preferință. De la tururi ghidate în cele mai renumite orașe europene până la safari-uri în savana africană sau plimbări pe plaje exotice, opțiunile sunt nelimitate.

În plus, relațiile noastre solide cu parteneri locali și internaționali ne permit să oferim experiențe autentice și exclusive, pe care mulți călători le-ar rata altfel. Fie că este vorba despre o cină privată într-un conac tradițional sau un curs de gătit într-o familie locală, Pan European Travel vă deschide uși către întâlniri autentice și experiențe memorabile.

În concluzie, călătorind cu Pan European Travel, nu numai că veți explora locuri noi și fascinante, dar veți experimenta și călătorii transformative, care vă vor îmbogăți viața și vă vor lăsa amintiri de neprețuit pentru totdeauna. Cu pasiunea noastră pentru călătorii și angajamentul nostru față de excelență, Pan European Travel este alegerea perfectă pentru aventurierii în căutare de noi orizonturi și experiențe neuitate.

Documente

Licenta de turism
Brevet de turism
Certificat de inregistrare
Polita de asigurare
Solicita oferta