Diwali Festival 8 zile India noiembrie 2018 Image
Diwali Festival 8 zile India noiembrie 2018 ImageDiwali Festival 8 zile India noiembrie 2018 ImageDiwali Festival 8 zile India noiembrie 2018 ImageDiwali Festival 8 zile India noiembrie 2018 ImageDiwali Festival 8 zile India noiembrie 2018 Image
Tarif de la:1590 €pachet/persoana
Perioada: 04.11.2018 - 11.11.2018
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 8
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi Rezerva acum


Diwali Festival 8 zile India noiembrie 2018

Itinerar

  Ziua 01  PLECARE DIN BUCURESTI, India

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

  Ziua 02   SOSIRE IN DELHI

Vei vizita piata de mirodenii Khari Baoli, cea mai mare piata din Asia, deschisa inca din secolul al XVII-lea. Aici iti vei incanta toate simturile prin varietatea de condimente indigene, fructe uscate, ierburi, miresme. Vei admira Jama Masjid, cea mai mare moschee din India. Moscheea  a fost construita in perioada lui Shah Jahan, cand au fost ridicate si Taj Mahal si Fortul Rosu.

Vei pleca intr-o plimbare cu ricsa prin piata Chandni Chowk, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii. Vei vizita Humayun‘s Tomb (mormantul lui Humayun), care a fost construit in anul 1562, la cererea sotiei imparatului Humayun, si proiectat de Mirak Ghiyath, un arhitect persan. In anul 1993, mormantul a fost inclus in Patrimoniul universal UNESCO.
Regim mese – Mic dejun, Cina

Diwali Festival 8 zile India noiembrie 2018

  Ziua 03   DELHI

Vei vizita Qutub Minar (minaretul Qutub), cel mai inalt minaret din caramida, cu o  inaltime de 72,5 m. Ansamblul Qutub este un splendid exemplu de arhitectura indo-islamica timpurie, fiind inscris in Patrimoniului Universal UNESCO. Vei vizita Marele Templu Lotus care este considerat un model al arhitecturii moderne, o emblema a Indiei moderne.

Vei vizita Bangla Sahib Gurudwara, cel mai proeminent Sikh Gurdwara, sau casa de cult Sikh, fiind recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita. Astazi vei vizita Templul Akshardham, intruchiparea a 10.000 de ani de cultura Indiana, exemplu de arhitectura, traditie si spiritualism antic. Respectand stiluri arhitecturale traditionale, intregul complex Swaminarayan Akshardham a fost construit in doar cinci ani, datorita eforturilor a 11.000 de artizani si voluntari, fiind inaugurat in anul 2005.
Regim mese – Mic dejun, Cina

Diwali Festival 8 zile India noiembrie 2018

  Ziua 04   DELHI – JAIPUR

Vei fi transferat din Delhi catre Jaipur, pe o distanta ce va fi parcursa in aproximativ 6 ore. Vei lua parte la minunatul festival al Luminilor Diwali si vei asista la ceremonie alaturi de localnici. In hinduism Diwali este o sarbatoare religioasa de toamna care dureaza cinci zile si care se tine in cinstea lui Lakshmi, zeita bogatiei sau, in Bengal, in cinstea zeitei Kali.

In timpul sarbatorii, opaite de lut aprinse sunt asezate pe balcoanele caselor si ale templelor sau sunt puse sa pluteasca pe rauri si parauri. Cea de-a patra zi a sarbatorii marcheaza inceputul noului an, o perioada in care se fac cadouri, se viziteaza prietenii, se impodobesc casele si se poarta haine noi. Diwali este celebrata atat de jainisti cat si de sikhi.
Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 05   JAIPUR

Vei urca pe spatele elefantilor pana la Fortul Amber, un minunat exemplu de arhitectura Rajput, cu terase si metereze, reflectate in oglinda Lacului Maota de la poalele sale. La interior vei descoperi diverse sali regale decorate cu sculpturi in fildes, oglinzi si sticla, completate de picturi murale deosebite. Trecand dintr-o camera in alta, in aceasta structura magnifica, vei simti istoria si vei vizualiza grandoarea unui regat ce nu a fost niciodata cucerit.

Nota: plimbarea pe elefanti la Fortul Amber nu poate fi rezervata in avans, datorita numarului limitat de elefanti. Din acest motiv, vei pleca dimineata foarte devreme de la hotel, pentru a ajunge in timp util la fort. Vei face un tur panoramic de oras in Jaipur. Vei vizita Muzeul Palatului, aflat in interiorul zidurilor orasului, care gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala Rajasthani si Mogul. Vei vizita apoi uimitorul Jantar Mantar, unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin 1726 chiar vis-a-vis de palat.
Regim mese – Mic dejun, Cina

Diwali Festival 8 zile India noiembrie 2018

  Ziua 06   JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA

Astazi vei pleca spre Agra, pe traseu vei face o oprire la Fatehpur Sikri, fost oras imperial al Dinastiei Mogulilor, construit de catre Imparatul Mogul Akbar. Vei vizita Monumentul Idmat Ud Daulah (Baby Taj), construit in stilul arhitectural specific perioadei mogule si care a servit drept sursa de inspiratie pentru Taj Mahal.
Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 07   PLECARE DIN AGRA

Vei vizita impresionantul Taj Mahal – simbol al dragostei netarmurite. Vei vizita Fortul Agra, impresionanta rezidenta regala inclusa in Patrimoniul Universal UNESCO. Transfer din Agra la aeroportul din Delhi.
Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 08  SOSIRE IN BUCURESTI

Diwali Festival 8 zile India noiembrie 2018

Diwali Festival 8 zile India noiembrie 2018

Tariful include :

  • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Delhi – Bucuresti;
  • Mesele mentionate in program: 6 Mic dejun, 6 Cina;
  • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
  • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
  • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Tariful nu include :

  • Early check-in, late check-out suplimentar
  • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din India: 110 euro

New Delhi este capitala Indiei moderne. Aici poti admira cel mai bine din toata India imbinarea intre vechi si nou. New Delhi este format din 7 orase stravechi construite de-a lungul anilor intre secolele al XI-lea si al XX-lea. Este considerat cel mai diversificat oras din punct de vedere a stilurilor arhitecturale. New Delhi a fost proiectat si construit de britanici in 1920 si este un oras cu bulevarde largi, cladiri guvernamentale impresionante, parcuri generoase si gradini.

Diwali Festival 8 zile India noiembrie 2018


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
04.11.20181590 EuroRezerva
Locatie Hotel Tip camera Mese
Delhi Le Meridien Delhi 5* Standard Room vezi itinerar
Jaipur Indana Palace 4* Standard Room vezi itinerar
Agra Crystal Sarovar Premier 4* Standard Room vezi itinerar